Forum » Pomoč in nasveti » Samsung Mail
Samsung Mail
jebo1000 ::
Zdravo,
Kar na enkrat se mi je telefon odločil, da je vsa pošta ki jo pošljem neželjena.
''E-posštni ponudnik je to e-poštno sporočilo označil kot neželjeno vsebino.'' Mail imam sicer tudi na računalniku in mi deluje normalno. Težava je samo na telefonu.
Če kaj pripomore: SAMSUNG S10, aplikacija za mail je od samsunga. Do včeraj je delovalo normalno, dokler si nisem iz programa direktno poslal png. datoteke. Opazil sem sicer kasneje, tako da nisem 100% da je to sprožilec težave.
Hvala vam za pomoč v naprej.
Lp
Kar na enkrat se mi je telefon odločil, da je vsa pošta ki jo pošljem neželjena.
''E-posštni ponudnik je to e-poštno sporočilo označil kot neželjeno vsebino.'' Mail imam sicer tudi na računalniku in mi deluje normalno. Težava je samo na telefonu.
Če kaj pripomore: SAMSUNG S10, aplikacija za mail je od samsunga. Do včeraj je delovalo normalno, dokler si nisem iz programa direktno poslal png. datoteke. Opazil sem sicer kasneje, tako da nisem 100% da je to sprožilec težave.
Hvala vam za pomoč v naprej.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ram 2 servis (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 81712 (9622) | Twixz |
» | Android obvestila - bug ali strojna napaka?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2527 (2296) | jukoz |
» | Dilema pri menjavi GSM-jaOddelek: Mobilne tehnologije | 3503 (2432) | Invictus |
» | Nekaterim lastnikom Samsungov popravek za Windows Phone 7 ne delujeOddelek: Novice / Windows Mobile | 3950 (3203) | JackOdpirac |
» | Nokia N70 in software update problemOddelek: Mobilne tehnologije | 2499 (2338) | Dr_M |