Forum » Na cesti » glasna gibljiva cev na izpušnem sistemu
glasna gibljiva cev na izpušnem sistemu
polozweii ::
Na Astri se je nekoliko poškodovala gibljiva cev na izpušnem sistemu in sedaj je izpuh bolj glasen. Gibljiva cev stane okoli 30€ + delo varilca.
Ker avtu čez par mesecev poteče registracija in bo zaradi starosti romal na odpad, si ne bi rad delal stroškov.
Zanima me če bi bilo vredu če okoli gibljive cevi zavijem nekakšno negorljivo blago/material. Kakšno? Pločevina ki sem jo pritrdil okoli z vzmetmi, ni kaj dosti pomagala.
Ker avtu čez par mesecev poteče registracija in bo zaradi starosti romal na odpad, si ne bi rad delal stroškov.
Zanima me če bi bilo vredu če okoli gibljive cevi zavijem nekakšno negorljivo blago/material. Kakšno? Pločevina ki sem jo pritrdil okoli z vzmetmi, ni kaj dosti pomagala.
Stari maček ::
Vprašaj kakšnega čoperista. Oni zavijajo izpuhe v neko tkanino. Verjetno je azbestna.
starfotr ::
Na tehničnega ne boš več šel, vozi se s takim. Ali pa inveatiraj nekaj desetakov, če te moti. Druge opcije nimaš na gibljivi cevi.
feryz ::
50 evrov mu je preveč za popravilo avta!?
Zapelji takoj na odpad, zakaj bi čakal par mesecev? Saj zavarovanje in cestnino dobiš nazaj.
Zapelji takoj na odpad, zakaj bi čakal par mesecev? Saj zavarovanje in cestnino dobiš nazaj.
Stari maček ::
Daliborg ::
Je feryz kar prav povedal, če je škoda 50EUR v popravilo avta vložiti potem naj pelje na odpad preden ogrozi kogarkoli/karkoli v prometu. Sklepam da ima vozilo še ostale napake ampak najbolj moteča za uporabnika je pa verjetno ta cev, ker se sedaj avto dere in lahko povleče pozornost policije katera mu bo verjetno naložila kazen za neizpravno vozilo.
lp.
lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Daliborg ::
Saj je OP sam v prvem stavku navedel da je izpuh bolj glasen. Zame se to dere, zaradi pritiska in vročine izpuha se lahko ta luknja konkretno poveča potem je pa vseeno če izpuha sploh nima, ker ne gre preko dušilca.
lp.
lp.
Format life:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vzdržljivost 3-valjnih motorjev (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 40236 (19535) | pi pawr |
⊘ | Kateri sesalnik kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 149407 (69089) | perci |
» | Renault vs ... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 27787 (25444) | krneki0001 |
» | Bučanje motorjaOddelek: Na cesti | 1864 (1417) | Buggy |
» | Avto,denar,položnice (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20911 (17684) | trancer01 |