Forum » Problemi človeštva » Raziskave kažejo upadanje zanimanja za spolnost
Raziskave kažejo upadanje zanimanja za spolnost
Temo vidijo: vsi
A. Smith ::
Dejstvo je, da samskost na starost zagotovo ubija. Jaz osebno si težko predstavljam čas, ko ne bom več v službi v primeru, da bom samski. WTF je to potem, od boga si pozabljen tam nekje, s frendi si se že davno razšel, če nimaš družine te tudi od bližnjih redko kdo povoha. Se ne čudim, da se folk potem zapije/obesi/jim dol visi za vse skupaj in potem propalice v par letih.
Samota v penziji ni noben problem. Vidim starejše v moji okolici - se včlanijo v društvo upokojencev, imajo piknike in izlete. Fleten lajf. In ko se enkrat ne moreš več sam rihtat, te tako stlačijo v upokojenski dom, kjer so še drugi taki.
Večji problem bojo penzije. V obdobju, ko rodnost upada, bo naša generacija finančno grdo nasrkala. In v tem vidim glaven razlog, da si poiščem pametno partnerko, s katero bi si omislil družino. Ker pokojnin NE BO oziroma bodo nikakršne. Because math.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
solatko ::
Zdaj nej vam pa še stari prdec napiše kakšno življensko resnico, ki pomaga k močni in dolgotrajni zvezi.
Največji problem vseh generacij so starši, ki svojo mularijo ne naučijo čisto nič o medsebojnih človeških odnosih in sploh ne govorijo o najbolj tabu temi - sexu.
Že v zelo starih časih so sexu, kot viru zdravja in dobrega počutja nudili več poudarka, kot pozneje krščanski in muslianski svet (sex je prfektno orodje za nadzor nad ljudmi).
Največkrat slišan stavek zadnjih 20 let je - kako naj zaščitim otroka pred spolnostjo? Po drugi strani pa je brez nadzora vse ostalo, od mamil, pijače, kriminala, do posledično prevelikega povdarka na zunanjosti, tehnični opremljenosti in nevednosti kje in s kom se potikajo naši otroci.
Glavnino obdobja, ki je najpomembnejši za vsako novo živo bitje - 0 do nekje 7-ega leta starosti, je otrok praviloma nevzgajan, oziroma vzgajan narobe.
Ko pride v puberteto, ima vse drugo, razen čut za sobivanje z vrstniki, mlajšimi in starejšimi. Večina ob taki vzgoji, res nima nikakršne želje po stikih z drugim spolom, saj je važnejši obisk fitnes-a, igranje iger, telefonske aplikacije in morda proti koncu srednje šole, kak hiter stik brez obveznosti, vedno manj je pa pomembno, da je ta stik z drugim spolom.
Ustvarjanje družine je večinoma v oddaljenem planu, želja po sexu pa odmira glede na to, kakšne so izkušnje ob prvih telesnih stikih.
Ni nobene želje po raziskovanju v spolnosti, raznolikosti,... in je vse skupaj večinoma bolj podobno rokometu ali prstni obdelavi.
Za dober odnos se je potrebno truditi vsak dan, kar pa je za večino preveč truda, za tistih nekaj dkg uscanega mesa.
Že v otroški dobi, si otroci nabijejo (starši) toliko zadolžitev, da enostavno za socializacijo (odnos med spoloma) zmanjka časa. Pri dobrih športnikih to ni problem, ker se punce praviloma same mečejo za takimi fanti, povprečje pa pogrne na celi črti, saj se praviloma za večino problemov uporabi mamico, za ostalo pa kolege, ki pa so na žalost iz enakega testa.
Imam krog prijateljev od 15 do 92 let in to takih, ki smo še navajeni komunicirat med seboj, včasih rešimo tudi kak osebni problem, tako, da informacij o tem, kaj se dogaja, imam dovolj, poleg tega imam lastne oči in svojo glavo, da opazim razlike, ki se dogajajo med mladimi, glede na čas moje mladosti (največje spremembe povzročene s sexualno revolucijo šestdesetih let).
Pa ne, da nismo imeli kaj početi, ampak takrat je bil med najbolj zaželjenimi, ravno stik z nasprotnim spolom in večina načinov obnašanja, prilagojen temu, vse ostalo, tudi izobraževanje, je bilo drugotnega pomena.
Seveda so generacije za nami prioritete razdelile drugače, kar je tudi prav, da gre svet naprej, vendar se mi vseeno zdi, da vsa tehnika, le ne nudi tako zadovoljstvo, kot dober, spontan odnos med dvema bitjema, na čemer pa - roko na srce, je treba garat.
Predvsem pa je potrebno delat na tem, da se spolnost osvobodi vseh spon in se jo začne obravnavat v enaki meri, kot zdravo prehrano, rekreacijo, skrb za zdravje in se ji da vrednost, kot jo je v zgodovini pri nekaterih ljudstvih, upravičeno, že imela.
Največji problem vseh generacij so starši, ki svojo mularijo ne naučijo čisto nič o medsebojnih človeških odnosih in sploh ne govorijo o najbolj tabu temi - sexu.
Že v zelo starih časih so sexu, kot viru zdravja in dobrega počutja nudili več poudarka, kot pozneje krščanski in muslianski svet (sex je prfektno orodje za nadzor nad ljudmi).
Največkrat slišan stavek zadnjih 20 let je - kako naj zaščitim otroka pred spolnostjo? Po drugi strani pa je brez nadzora vse ostalo, od mamil, pijače, kriminala, do posledično prevelikega povdarka na zunanjosti, tehnični opremljenosti in nevednosti kje in s kom se potikajo naši otroci.
Glavnino obdobja, ki je najpomembnejši za vsako novo živo bitje - 0 do nekje 7-ega leta starosti, je otrok praviloma nevzgajan, oziroma vzgajan narobe.
Ko pride v puberteto, ima vse drugo, razen čut za sobivanje z vrstniki, mlajšimi in starejšimi. Večina ob taki vzgoji, res nima nikakršne želje po stikih z drugim spolom, saj je važnejši obisk fitnes-a, igranje iger, telefonske aplikacije in morda proti koncu srednje šole, kak hiter stik brez obveznosti, vedno manj je pa pomembno, da je ta stik z drugim spolom.
Ustvarjanje družine je večinoma v oddaljenem planu, želja po sexu pa odmira glede na to, kakšne so izkušnje ob prvih telesnih stikih.
Ni nobene želje po raziskovanju v spolnosti, raznolikosti,... in je vse skupaj večinoma bolj podobno rokometu ali prstni obdelavi.
Za dober odnos se je potrebno truditi vsak dan, kar pa je za večino preveč truda, za tistih nekaj dkg uscanega mesa.
Že v otroški dobi, si otroci nabijejo (starši) toliko zadolžitev, da enostavno za socializacijo (odnos med spoloma) zmanjka časa. Pri dobrih športnikih to ni problem, ker se punce praviloma same mečejo za takimi fanti, povprečje pa pogrne na celi črti, saj se praviloma za večino problemov uporabi mamico, za ostalo pa kolege, ki pa so na žalost iz enakega testa.
Imam krog prijateljev od 15 do 92 let in to takih, ki smo še navajeni komunicirat med seboj, včasih rešimo tudi kak osebni problem, tako, da informacij o tem, kaj se dogaja, imam dovolj, poleg tega imam lastne oči in svojo glavo, da opazim razlike, ki se dogajajo med mladimi, glede na čas moje mladosti (največje spremembe povzročene s sexualno revolucijo šestdesetih let).
Pa ne, da nismo imeli kaj početi, ampak takrat je bil med najbolj zaželjenimi, ravno stik z nasprotnim spolom in večina načinov obnašanja, prilagojen temu, vse ostalo, tudi izobraževanje, je bilo drugotnega pomena.
Seveda so generacije za nami prioritete razdelile drugače, kar je tudi prav, da gre svet naprej, vendar se mi vseeno zdi, da vsa tehnika, le ne nudi tako zadovoljstvo, kot dober, spontan odnos med dvema bitjema, na čemer pa - roko na srce, je treba garat.
Predvsem pa je potrebno delat na tem, da se spolnost osvobodi vseh spon in se jo začne obravnavat v enaki meri, kot zdravo prehrano, rekreacijo, skrb za zdravje in se ji da vrednost, kot jo je v zgodovini pri nekaterih ljudstvih, upravičeno, že imela.
Delo krepa človeka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: solatko ()
FormerUser ::
Tale ima dvakrat 40.
Tudi za 76 slabo izgleda. Preveč sonca, viskija in razvrata se pač nekje pokaže.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FormerUser ()
Mato989 ::
Naslednje je, ko študiraš, hmmm star si skor 30 let, in zdaj bom nardil froca, zato da bom spet mel 15 let nič prostega časa (skoraj nič) in nič keša, namesto tega lepo uživam popoldan na fitnesu, nimam nobenih obveznosti izven šihta, kolesarim poleti itd... =) Skratka, otrok je ogromen strošek tako finančni kot časovni...
Dejansko je odločitev za otroke odločitev med tem kaj imaš raje, več časa in denarja med 30 in 50 ali več družbe po 70tem ker imaš nekoga ki te obišče...
To glede časa je popolnoma zmotno prepričanje, ki ga širijo starši, ki si le tega pač ne znajo organizirat oz nimajo za to volje.
Imava otroka starega dobri 2 leti. Na fitnes hodiva oba 5x na teden. 2-3x na mesec imava cel dan in noč zase.
Lani sva bila skupno na cca 9 koncertih. Letos greva na priblizno isto. Skupaj potujemo in hodimo na prireditve.. Kaki sejmi etc.
So pa eni starši, ki si tes ne vzamejo časa zase, kar je za zvezo na dolgi rok polom.
Če je volja se vse da.
A res? Torej če je to popolnoma zmotno prepričanje, hočeš rečt da je laž da imaš manj prostega časa ko narediš otroka? Kako je ko je otrok 1 leto? Imaš več časa ali manj, mene nihče ne zbuja ob 3 vjutro ker hoče jest pa se joka pa ne hodim k zdravniku pa z nobenim se ne rabim učit itd...
Sam si napisal, da imaš nic prostega časa. nič. To je laž. Sicer pa kaj je "prosti čas"?... Igranje igerc? Ti povem nekaj.. Igranje z lastnim otrokom in da ga nekaj učiš prekosi vse igre, zabijanje časa na omrežjih etc. Zakaj ljudje jemljete preživljanje prostega časa z otrokom kot neko opravilo, delo?... Aja to delate tisti, ki ga nimate... Saj, jaz sem včasih delal isto. Seveda je težko, nihče tega ne govori, ima pa tudi svoje nagrade oz pozitivne strani, ki so pa neprecenljive.
Ti meni povej če si ti bil VESEL ko te je otroški jok zbudil ob 3 zjutraj ko bi rad spal? Poglej govoriš lahko karkoli hočeš DEJSTVO ostaja, ko imaš otroka je 10x več usklajevanja, 10x manj tvojih želja itd... recimo jaz danes s svojo ljubico grem kak dan na kolo za 6 ur, če maš 2 letnega otroka NE MORŠ, ali pa moraš usklajevat varstvo, kar je spet eno opravilo zraven in čas teče... Za prvomajske greva z bejbo ven na kres brez da je treba študirat kako bo z otrokom ali komerkoli, ker sva oba 5 dni fraj, četudi ne prideva celo noč domov je OK... tudi če pri drugih kolegih prespiva in pijemo še cel naslednji dan in si naročimo pico je OK... če imaš 2 letnega otroka to pač ne bo šlo ane... oz. bo šlo ampak tega ne počneš ker ženske...
Hočeš it na 1 mesečno potovanje po Aziji? Ni problema, kolega je zdaj šel s svojo, ker NI OTROK... če maš 2 letnega froca ne morš... itd..
Skratka lajf in možnosti v lajfu se skrčijo MOČNO če imaš froca, še FURS te jebe če greš delat v tujino in hočeš odjavit rezidenstvo in je froc tu ;)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Gagatronix ::
Zenske protestirajo, ker se moski ne zanimajo vec za njih in so srecni samski. Feministke pa v jok.
Mato989 - Če bi bili tvoji starši egoistični, kot so te vzgojili, danes nebi pisal neumnosti na ST.
Zaželjenega otroka ne more zamenjat noben izlet, tehnična stvar ali popivanje s kolegi v bližnjem bufetu. Seveda, če si pripravljen biti zrel in produktiven starš, ki hoče imet vgojene in delovne potomce.
Gagatronix - Problem je v tem, da tega enostavno ne znajo, oziroma več časa porabijo za fitnes, da si med seboj primerjajo razne xcepse in druge skupe mišic, včasih smo pa med seboj tekmovali, kdo bo osvojil bolj nedostopno punco, res pa tega potem nismo mogli kazat po socialnih omrežjih.
Verjemi, da je lepše držat v roki kakšno žensko okroglino, kot utež.
Zaželjenega otroka ne more zamenjat noben izlet, tehnična stvar ali popivanje s kolegi v bližnjem bufetu. Seveda, če si pripravljen biti zrel in produktiven starš, ki hoče imet vgojene in delovne potomce.
Gagatronix - Problem je v tem, da tega enostavno ne znajo, oziroma več časa porabijo za fitnes, da si med seboj primerjajo razne xcepse in druge skupe mišic, včasih smo pa med seboj tekmovali, kdo bo osvojil bolj nedostopno punco, res pa tega potem nismo mogli kazat po socialnih omrežjih.
Delo krepa človeka
Hipatija - Večinom imajo take obraze vsi, ki so precejšen del svojega življenja preživeli na soncu, tudi če se niso drogirali ali popivali.
Delo krepa človeka
zmaugy ::
Naslednje je, ko študiraš, hmmm star si skor 30 let, in zdaj bom nardil froca, zato da bom spet mel 15 let nič prostega časa (skoraj nič) in nič keša, namesto tega lepo uživam popoldan na fitnesu, nimam nobenih obveznosti izven šihta, kolesarim poleti itd... =) Skratka, otrok je ogromen strošek tako finančni kot časovni...
Dejansko je odločitev za otroke odločitev med tem kaj imaš raje, več časa in denarja med 30 in 50 ali več družbe po 70tem ker imaš nekoga ki te obišče...
Samo dejansko res. Tisti ki danes tarnajo, da je življenje težko res nimajo pojma kako so živeli naši predniki. Mislim, da bi za streznitev potrebovali eno apliciranje ene take realistične simulacije posameznikov, ki jim res ni bilo lahko, na današnje jamrače, da bi dobili približno predstavo, kakšni časi so pravzaprav danes.
Ja maš prav, kdaj te lahko pridem posilit in z kosom lesa po lavi kot so to imeli predniki in takratne ženske? Ali greva raje v obdobje špartancev ali ženskih suženj ali kaj bi rada? Da se streznite feministke =) Da ugotovite kako lepo vam je danes pa še kar jamraš/jamrate!
Ampak potem, ko boš na star leta zbolel, te pustimo da umreš, ane? Ker ne vem zakaj bi ob takšnem življenju imel pravico pričakovati, da bojo zate na tvoja stara leta skrbeli otroci drugih ljudi.
Enako seveda tudi, ko se boš upokojil. Dokler si boš sam lahko pridelal hrano zase je ok, potem pa jej bankovce iz penzije.
Za stara leta sem jaz skoz za to da se ukine zdravila... PAYGO sistem pa je tak kot ste si ga zaželeli, vi ste mene PRISILILI da vplačujem za trenutne penziče, če bi lahko dajal na stran ne rabim nobenga otroka drugih da bo zame skrbel ampak ker me država torej vi silite v to boste pa morali zame skrbet =) Saj sem vam želel dobro ko bi paygo ukinili pa nočete =)
FormerUser je izjavil:
"Skratka, samskost je moškim očitno bolj pisana na kožo. Ko pa iz enačbe vzameš še sex, pa sploh."
Zanimivo, zakaj potem poročeni živijo dlje in so bolj zdravi.
Zato ker jih babnce spremenite v feministične copate ki nimajo več volje do ničesar drznega ;)
Pismo, kako je težko enim razumet, da seveda nisem mislil, da bi morali njihovi otroci skrbet zanje na starost. Kako ste eni out of the box na besedah, v resnici ste pa tako vkalupljeni, da je kar smešno.
Stvar je taka, da ko boš star, bo zate moral nekdo skrbet, ker slej ko prej sam ne boš mogel. In to seveda ne bojo tvoji vrstniki ampak otroci tistih, ki so se “med 30 in 50” odločili, da bojo imeli družino.
Zakaj bi potem ti ljudje skrbeli zate, če ti nisi prispeval ničesar za to, da bi bilo poskrbljeno za koga? Jej bankovce.
Mato989 - Če bi bili tvoji starši egoistični, kot so te vzgojili, danes nebi pisal neumnosti na ST.
Egoizem nima s tem nič, če ti do otroka ni je boljše da ga nimaš... če pa ti misliš da je otrok nad vsem in da bi se vsi morali maksimalno plodit potem je pač nekaj narobe s tabo...
In ja boldano je to o čem govorim... vprašanje je zakaj bi si ga zaželel...
Pismo, kako je težko enim razumet, da seveda nisem mislil, da bi morali njihovi otroci skrbet zanje na starost. Kako ste eni out of the box na besedah, v resnici ste pa tako vkalupljeni, da je kar smešno.
Stvar je taka, da ko boš star, bo zate moral nekdo skrbet, ker slej ko prej sam ne boš mogel. In to seveda ne bojo tvoji vrstniki ampak otroci tistih, ki so se "med 30 in 50" odločili, da bojo imeli družino.
Zakaj bi potem ti ljudje skrbeli zate, če ti nisi prispeval ničesar za to, da bi bilo poskrbljeno za koga? Jej bankovce.
Ne bo rabil, kdo pa pravi da bom star? Ti govoriš o nekem dejstvu čeprav lahko jutri umrem ali pa na prvi dan penzije čisto vitalen... kaj pa potem... potem bo moja penzija odšla nihče je ne bo dal mojemu otroku ker PAYGO, in nihče ki bi moral skrbet zame ne bo skrbel za mojega otroka...
skratka socialni sistem je enako kot igra proti hiši... večina IZGUBI... par pa dobro vleče ven vložke mrtvih =)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Aquafriend ::
Ne zenem si srcu. Povem svoje mnenje in kaj ju caka. Ko bosta sla cez ocenjevanje in sama sla cez to, potem tega v naslednjih zivljenjih morda ne bosta vec zelela poceti.
A se nekateri slovenci res znajo smejat in zabavat samo na racun drugih. Ne znajo bit veseli brez tega kot ostali narodi? Zalostno.
A se nekateri slovenci res znajo smejat in zabavat samo na racun drugih. Ne znajo bit veseli brez tega kot ostali narodi? Zalostno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()
Egoizem nima s tem nič, če ti do otroka ni je boljše da ga nimaš... če pa ti misliš da je otrok nad vsem in da bi se vsi morali maksimalno plodit potem je pač nekaj narobe s tabo...
In ja boldano je to o čem govorim... vprašanje je zakaj bi si ga zaželel...
Stvar je taka, da ko boš star, bo zate moral nekdo skrbet, ker slej ko prej sam ne boš mogel. In to seveda ne bojo tvoji vrstniki ampak otroci tistih, ki so se "med 30 in 50" odločili, da bojo imeli družino.
Ne bo rabil, kdo pa pravi da bom star? Ti govoriš o nekem dejstvu čeprav lahko jutri umrem ali pa na prvi dan penzije čisto vitalen... kaj pa potem... potem bo moja penzija odšla nihče je ne bo dal mojemu otroku ker PAYGO, in nihče ki bi moral skrbet zame ne bo skrbel za mojega otroka...
skratka socialni sistem je enako kot igra proti hiši... večina IZGUBI... par pa dobro vleče ven vložke mrtvih =)
Kar lepo večina pride do penzije. In večina jih umre od bolezni. čedalje več je zelo starih, za katere je slej ko prej treba skrbeti.
Večina ja, ne pa vsi... fotrov bratranec je bil 15 let direktor... dobra plača, umrl pri 59tih za rakom, nikol kadil... ZPIZu pa plačal tone ojrov ;) Skratka velik minus, to bi lahko dobil njegov sin in bi šel dans v penzijon samo ne, dajmo bit socialni.
Skratka vedno več folka tudi umre pod infarktom vedno mlajših, kaj pa pol...
Skratka vedno več folka tudi umre pod infarktom vedno mlajših, kaj pa pol...
Vazelin ::
Taki so za ZPIZ idealni. Max prispevke. Potem pa ene penzije ne dobiš ven
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Za naso generacijo, ki je zacela jest gmo ne mores rect, da lepo docaka penzijo, ker se nismo toliko stari. Lahko reces samo za generacije, ki so zdaj stare od slabih 70 let naprej. Ti so ziveli po nekaterih kriterijih bolj zdravo kot mi. Ce ne bi bilo 2. svetovne vojne bi ziveli v povprecju se dlje. Medtem ko se v zda ze nekaj let znizuje pricakovana doba. Kaj sele ko bomo mi stari za v penzijon.
Zgodovina sprememb…
Mi nismo ZDA, na srečo. Kaj vse so ljudje včasih pojedli in uporabljali desetletja, stvari, ki smo jih prepovedali, pa so dočakali lepo starost.
Trenutne generacije bojo živele še dlje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Aquafriend je izjavil:
Za naso generacijo, ki je zacela jest gmo ne mores rect, da lepo docaka penzijo, ker se nismo toliko stari. Lahko reces samo za generacije, ki so zdaj stare od slabih 70 let naprej. Ti so ziveli po nekaterih kriterijih bolj zdravo kot mi. Ce ne bi bilo 2. svetovne vojne bi ziveli v povprecju se dlje. Medtem ko se v zda ze nekaj let znizuje pricakovana doba. Kaj sele ko bomo mi stari za v penzijon.
Tako je... padec življenske dobe itak vedno lagira za cca 20-30 let... za nas se bo pokazalo čez ene 15... sicer pa itak je tole gobezdanje o življenski dobi BV... mene zanima koliko ljudi nad 65 NE KONZUMIRA NOBENE tablete sploh...
To da z kemijo ohranjamo folk ŽIV je itak bedarija(sploh ko je večina življenja prduktivnega mimo)... naj se po 65tem vidi pretekla skrb za telo se ukine tablete... v parih letih bo ZPIZ v plusu garant ;) Pa tudi domi za upokojence prazni.
Zgodovina sprememb…
Mi nismo ZDA, na srečo. Kaj vse so ljudje včasih pojedli in uporabljali desetletja, stvari, ki smo jih prepovedali, pa so dočakali lepo starost.
ni dost razlike. Razlika je samo ta, da se tam da bolj realno videti realno stanje. Ker niso imeli 2. svetovne vojne in znizanja povprecne zivljenske dobe. Ne bodo ziveli dlje, saj se ze znizuje pricakovana doba.
Zgodovina sprememb…
Ironično je k trenutni dolgi povprečni življenski dobi največ pripomogla ravno WW2 in napredek povezan z vsem kar je sledilo.
Glej da se boš sam ravnal po tem. Ampak dvomim, ker "to bo pa potem čisto drugače"...
Vsi ali pa noben ;)
Aquafriend je izjavil:
ni dost razlike. Razlika je samo ta, da se tam da bolj realno videti realno stanje. Ker niso imeli 2. svetovne vojne in znizanja povprecne zivljenske dobe. Ne bodo ziveli dlje, saj se ze znizuje pricakovana doba.
Kolikr vem, se je v ZDA življenska doba začela rahlo zniževat. V EU imamo itak višjo kot v ZDA, ker ne požremo toliko sranja in ker se ne streljamo kot debili.
https://www.healthsystemtracker.org/cha...
ja unih nekaj ki jih vsako leto umre od streljanja ful vpliva na življenjsko dobo 300mio države
Glej da se boš sam ravnal po tem. Ampak dvomim, ker "to bo pa potem čisto drugače"...
Vsi ali pa noben ;)
Verjemi mi, če ni zelo hudo, si nihče ne želi umreti in bi vsak pojedel vse možne tablete za še nekaj življenja.
ja unih nekaj ki jih vsako leto umre od streljanja ful vpliva na življenjsko dobo 300mio države
Omenil sem jih, da ne bi bil kdo preveč pameten. Drugače pa klikni na link in boš videl, kakšna banana so ZDA. S tem da za zdravstvo porabijo denarja kot nori.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
poweroff ::
FormerUser je izjavil:
Kot rečeno, to ne drži.
sudo poweroff
V evropi imajo najvisjo pricakovano dobo praviloma drzave, ki niso imele vojne ali vsaj ne neke hude vojne. 2. svetovna.
Svica, svedska, norveska, luksemburg , monako, andora, island, san marino, francija (delno).
Svica, svedska, norveska, luksemburg , monako, andora, island, san marino, francija (delno).
Zgodovina sprememb…
Aquafriend je izjavil:
V evropi imajo najvisjo pricakovano dobo praviloma drzave, ki niso imele vojne ali vsaj ne neke hude vojne. 2. svetovna.
Francija je v vojni pol obstoja :P
Nekateri pa smo si svojo lastno vrednost postavljali s tem, kar smo v zivljenju naredili.
Da karikiram, ceprav je absurdno. Any idiot can fuck. Most of them do. That's why there are so many of them.
ja ampak ljudje iz tistih prejsnjih vojn itak ne zivijo vec. Morda se kdo iz 1. svetovne drugac pa ne.
Zgodovina sprememb…
Hipatija, nečesa ne razumem. Praviš, da samski živijo manj časa in so manj srečni, hkrati pa da so samske ženske bolj srečne, pa da moških ne rabijo. Pa da bodo same skrbele za otroke, krati pa da bi morala biti skrb enakomerno razporejena...
Ne razumem čisto...
Ne razumem čisto...
sudo poweroff
Invictus ::
ZDA recimo skoraj cel svoj obstoj...
222 let v vojni, 239 let obstoja...
https://freakonometrics.hypotheses.org/...
222 let v vojni, 239 let obstoja...
https://freakonometrics.hypotheses.org/...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Sicer pa ne upada zanimanje za spolnost kot tako, upada zanimanje za partnersko zvezo... dejansko je tako, da se spomnim ko sem mel 3 leta bejbo... po 6 mesecih mi je sploh ni blo več za dol dajat... sem komaj spravil skup tistih 1-2x tedensko in to pri 25tih... ampak če pa sem kero drugo dobil usput pa je bil čisto aktiven in trd =)
MTGOW, feminacizem in ostala gibanja samo še dolivajo na ogenj!
MTGOW, feminacizem in ostala gibanja samo še dolivajo na ogenj!
Zgodovina sprememb…
Aquafriend je izjavil:
pomembno je zadnjih 100 let, saj generacije praviloma ne zivijo vec kot toliko.
Saj zadnjih 100 let pa tudi skoraj nobena država v Evropi ni bila več kot 10 let v vojni =)
1. sv vojna se je končala več kot 100 let nazaj, torej ostane samo še 2. sv...
Zgodovina sprememb…
FormerUser je izjavil:
Kot rečeno, to ne drži.
Bo kar držalo:
A major survey of 127,545 American adults found that married men are healthier than men who were never married or whose marriages ended in divorce or widowhood. Men who have marital partners also live longer than men without spouses; men who marry after age 25 get more protection than those who tie the knot at a younger age, and the longer a man stays married, the greater his survival advantage over his unmarried peers.
Hipatija, nečesa ne razumem. Praviš, da samski živijo manj časa in so manj srečni, hkrati pa da so samske ženske bolj srečne, pa da moških ne rabijo. Pa da bodo same skrbele za otroke, krati pa da bi morala biti skrb enakomerno razporejena...
Ne razumem čisto...
Obstajala naj bi naslednja hierarhija srečnih ljudi, na vrhu so samske ženske, nato poročeni moški, sledijo poročene ženske, na koncu so samski moški.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FormerUser ()
Naj bi ja...
Resnica je samo v tem, da poročeni moški živijo dlje je to zato ker ženske naredijo iz njih moške ki niso več DRZNI... medtem ko samske razganja v 2. puberteti pri 50tih in se zapijavajo, in delajo neumnosti do ranih 60tih in zato prej umrejo.
Tu je bistvo...
Resnica je samo v tem, da poročeni moški živijo dlje je to zato ker ženske naredijo iz njih moške ki niso več DRZNI... medtem ko samske razganja v 2. puberteti pri 50tih in se zapijavajo, in delajo neumnosti do ranih 60tih in zato prej umrejo.
Tu je bistvo...
FormerUser je izjavil:
Ja, in. Zapijanje je klasičen simptom depresije, ne pa sreče.
To povej torej vsem depresivnim študentom na partyih torej =)
Ti bi torej napisala antidepresive za vsakega ki se je parkrat zapil?
Aquafriend je izjavil:
Najslabši v razvitem svetu so v ZDA. Zadnja vojna na njihovih tleh pred 150 leti.
50-letniki niso študenti. In jaz zapijanja ne razumem kot to, da se dvakrat na leto nabutaš, ampak, da si vsak vikend ali pa celo vsak dan pijan. Pravljice, kako tak folk pije iz čiste sreče, pa lahko pripoveduješ drugim.
kuall ::
FormerUser je izjavil:
Obstajala naj bi naslednja hierarhija srečnih ljudi, na vrhu so samske ženske, nato poročeni moški, sledijo poročene ženske, na koncu so samski moški.
To drži. Razlaga je pa sledeča:
Dejstva:
Primarni smisel življenja je razmnoževanje.
Ženska lahko postane noseča kadar hoče. Ni ji treba skrbeti ali bo imela potomca, le za to jo lahko malo skrbi, da bo izbrala partnerja, ki ji bo dal najbolj kvalitetne gene.
Moški bi rad oplodil čimveč žensk.
Veliko je moških, ki ne bodo nikoli imeli potomcev in taki najbolj trpijo in tudi umrejo najprej, ker so v stresu 24 ur na dan. Za njih tudi nima noben v družbi razumevanja. Ponavadi so ženske bolj usmiljene do ljudi, ki so na obrobju družbe, kar so moški, ki ne morejo osvojiti nobene ženske sigurno. Ampak za take še ženske ne pokažejo usmiljenja, ker jih vidijo kot fukfehtarje in morebitne posiljevalce.
Ko imata enkrat moški in ženska družino moški bolj uživa v tem kot ženska zato, ker mora ženska več delati, moški pa igra kralja v družini, ki ga vsi spoštujejo in se ga kdaj tudi vsi bojijo. Znano je, da je za otroke oče bolj pomemben v vzgoji kot pa mama, posebej od 10ga leta naprej. To je pa zato, ker moški vedo več kot ženske, njihovo mnenje je bolj pomembno kot od mame in otroci se zato bolj zgledujejo po očetu kot po mami.
Glavni "problem", ki ga ima ženska je v resnici izbiranje med kandidati, ki se ji ponujajo. Ko ga enkrat izbere je svojo glavno nalogo opravila. Medtem ko moški se mora stalno dokazovati.
Vseeno sem raje moški. :-) Ženske imajo bolj dolgočasno življenje.
FormerUser je izjavil:
50-letniki niso študenti. In jaz zapijanja ne razumem kot to, da se dvakrat na leto nabutaš, ampak, da si vsak vikend ali pa celo vsak dan pijan. Pravljice, kako tak folk pije iz čiste sreče, pa lahko pripoveduješ drugim.
Ja ampak ti si napisala da je ZAPIJANJE klasični simptom depresije... torej ne glede na leta =) Nisi nič omenjala da je to samo pri 50+ simptom depresije pred 50 pa ok =)
dexterboy ::
Tale naša alfa samica, Hipatija, je to študentka, mati samohranilka, ženska v zrelih letih... se to mogoče ve?
Ne želim vedeti nobenih osebnih podatkov, le firbec me matra, s kakšno osebo se tkaj dopisujemo.
Še enkrat, ponavljam, brez osebnih podatkov...
Ker tale tema je pa fenomenalna za nedeljsko popoldne. Mi zvečer na fitnesu nič ne bo težko, ko sem bom spomnil na tole temo :)))
Ne želim vedeti nobenih osebnih podatkov, le firbec me matra, s kakšno osebo se tkaj dopisujemo.
Ker tale tema je pa fenomenalna za nedeljsko popoldne. Mi zvečer na fitnesu nič ne bo težko, ko sem bom spomnil na tole temo :)))
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
@kuall
Edino s čimer se lahko strinjam, je to, da kljub stereotipu kako moški v zakonih trpijo, so v resnici ženske tiste, ki v njem najbolj naj*****, zato so samske tudi bolj srečne.
Edino s čimer se lahko strinjam, je to, da kljub stereotipu kako moški v zakonih trpijo, so v resnici ženske tiste, ki v njem najbolj naj*****, zato so samske tudi bolj srečne.
judoka ::
Dejstvo je, da samskost na starost zagotovo ubija. Jaz osebno si težko predstavljam čas, ko ne bom več v službi v primeru, da bom samski. WTF je to potem, od boga si pozabljen tam nekje, s frendi si se že davno razšel, če nimaš družine te tudi od bližnjih redko kdo povoha. Se ne čudim, da se folk potem zapije/obesi/jim dol visi za vse skupaj in potem propalice v par letih.
Ce ne najdes (ali se slabse, ce te ne zanima) odgovora na to zakaj zivis kot samostojna oseba, potem je vse ostalo zgolj filanje tocno te luknje in ni variante da si kadarkoli res srecen. Zgolj zacasno potešen, kot best case scenarij. Akumulacija uzitkov ali soc. stikov ima toliko smisla kot katerakoli druga. 0.
Odgovor na originalno vprasanje je simpl. Porn in soc. omrezja.
Tale naša alfa samica, Hipatija, je to študentka, mati samohranilka, ženska v zrelih letih... se to mogoče ve?
Najverjetneje je srednjesolka v zgodnjih najstniskih letih. Ker si ne predstavljam, da bi imela odrasla zenska tako zgresene poglede na svet, oziroma si pustila prati mozgane.
Sicer ne razumem, zakaj bi rada na vso silo dokazala, da so ženske bolj srečne brez moških... razumem, da je to tvoj pogled na svet, povsem legitimen, morda celo izvira iz zgodnjega otroštva... pa vendar večina žensk ne razmišlja tako. Sicer ni s tem nič narobe, naj bodo pač srečne. Ne vidim problema v tem, če so srečne.
Problem je, da veliko poročenih žensk jamra po forumih, da se moški ne zanimajo za nič, da imajo raje telefon kot sex z njo, itd. Veliko samskih pa, da ne dobijo partnerja, sploh ne takega, s katerim bi imele otroka. In potem obupujejo.
Jaz sicer pravim, da s tem ni nič narobe, zveza mora biti vedno prostovoljna iz obeh strani. In če ena stran ni za, potem pač ne bo nič iz zveze.
Mislim pa, da je do tega prišlo zato, ker je to način "obrambe" moških. Namreč, družba nikoli ni statična. Ljudje se vedno prilagodijo.
Zanimivo je, da se "sex kot orožje" sedaj obrača proti ženskam. In to proti tistim, ki so najbolj pozabile na svojo žensko naravo. (Da se razumemo - za moške velja isto). Seveda so za to "krivi" pornografija, telefoni, igrice... ampak če tega ne bi bilo, bi bilo pa kaj drugega.
Ker osnovni problem je drugje. In mislim, da vsi tukaj točno vemo, ali pa slutimo to. Odnosi med spoloma niso boj, kar pridiga Hipatija. Odnosi med spoloma so sodelovanje in dopolnjevanje. In ko te nekdo začne delati za sovražnika, pač postaneš sovražnik oz. vsaj nasprotnik. Če te ZDA na meji začnejo obravnavati kot potencialnega terorista, boš pač izgubil simpatije do te države. Če te feministke začnejo obravnavati kot sovražnika zgolj zato, ker si moški, boš pač izgubil simpatije do boja za pravice žensk. Če te partnerka začne obravnavati v skladu s "hipatistično teorijo" (kar razlaga Hipatija je daleč od pravega feminizma), se kot moški pač umakneš. Danes je to čisto lahko.
Ironično, s tem pristopom bo najbolj izgubila ravno tista kategorija ljudi, za katero se naj bi "feministke" najbolj zavzemale.
Sicer ni lepo, ampak je pa na nek način zabavno videt, kako se ljudem zadeve obrnejo. Družba je pač kompleksen sistem in ni mogoče nadzorovati vseh spremenljivk. Wellcome to the new world.
Problem je, da veliko poročenih žensk jamra po forumih, da se moški ne zanimajo za nič, da imajo raje telefon kot sex z njo, itd. Veliko samskih pa, da ne dobijo partnerja, sploh ne takega, s katerim bi imele otroka. In potem obupujejo.
Jaz sicer pravim, da s tem ni nič narobe, zveza mora biti vedno prostovoljna iz obeh strani. In če ena stran ni za, potem pač ne bo nič iz zveze.
Mislim pa, da je do tega prišlo zato, ker je to način "obrambe" moških. Namreč, družba nikoli ni statična. Ljudje se vedno prilagodijo.
Zanimivo je, da se "sex kot orožje" sedaj obrača proti ženskam. In to proti tistim, ki so najbolj pozabile na svojo žensko naravo. (Da se razumemo - za moške velja isto). Seveda so za to "krivi" pornografija, telefoni, igrice... ampak če tega ne bi bilo, bi bilo pa kaj drugega.
Ker osnovni problem je drugje. In mislim, da vsi tukaj točno vemo, ali pa slutimo to. Odnosi med spoloma niso boj, kar pridiga Hipatija. Odnosi med spoloma so sodelovanje in dopolnjevanje. In ko te nekdo začne delati za sovražnika, pač postaneš sovražnik oz. vsaj nasprotnik. Če te ZDA na meji začnejo obravnavati kot potencialnega terorista, boš pač izgubil simpatije do te države. Če te feministke začnejo obravnavati kot sovražnika zgolj zato, ker si moški, boš pač izgubil simpatije do boja za pravice žensk. Če te partnerka začne obravnavati v skladu s "hipatistično teorijo" (kar razlaga Hipatija je daleč od pravega feminizma), se kot moški pač umakneš. Danes je to čisto lahko.
Ironično, s tem pristopom bo najbolj izgubila ravno tista kategorija ljudi, za katero se naj bi "feministke" najbolj zavzemale.
Sicer ni lepo, ampak je pa na nek način zabavno videt, kako se ljudem zadeve obrnejo. Družba je pač kompleksen sistem in ni mogoče nadzorovati vseh spremenljivk. Wellcome to the new world.
sudo poweroff
Aquafriend je izjavil:
pomembno je zadnjih 100 let, saj generacije praviloma ne zivijo vec kot toliko.
Saj zadnjih 100 let pa tudi skoraj nobena država v Evropi ni bila več kot 10 let v vojni =)
1. sv vojna se je končala več kot 100 let nazaj, torej ostane samo še 2. sv...
Samo. kaj zelis tem povedat? Da ni zmanjsala zivljenjske dobe?
to je dobro znani slovenski trol, profdoktor. Ima nesteto razlicnih acc na raznih forumih. Upam, da mi spet ne zbrisete tega komentarja.
Zgodovina sprememb…
Sicer ne razumem, zakaj bi rada na vso silo dokazala, da so ženske bolj srečne brez moških...
Ne gre za to, da bi želela to na vso silo dokazati ampak za to, da o tem teče beseda in tako pač kažejo študije. In glede na to, da je veliko zvez še vedno precej patriarhalnih in ženske praviloma potegnejo krajši konec, je meni povsem jasno zakaj je tako.
Seveda, saj pravim, da kvalitetnih moških nikoli ni bilo na pretek. Jaz poznam rešitev za takšne dileme, one pa se bodo morale do nje očitno še dokopati.
Jaz pa mislim, da je bilo včasih še dosti slabše, samo ni bilo forumov, da bi ljudje na njih jamrali. Ženske imajo danes več možnosti za srečno, zadovoljno in izpolnjeno življenje kot pa kadarkoli v zgodovini samo nekatere tega skozi meglo indoktrinacije in dresuro, ki so jo že od malega deležne, še ne vidijo.
Odnosi med spoloma so sodelovanje in dopolnjevanje.
Ja, takole:
Aquafriend je izjavil:
to je dobro znani slovenski trol, profdoktor. Ima nesteto razlicnih acc na raznih forumih. Upam, da mi spet ne zbrisete tega komentarja.
Meni se pa vse bolj dozdeva, da si ti profdoktor in z obtoževanjem vseh po vrsti skušaš odvrniti pozornost od tega dejstva.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: 49106 ()
Črni ::
Ženske so se osvobodile okov. Sedaj jih potešijo črni bratje. Po raziskavah črni bratje še vedno seksajo kot nekoč.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FormerUser ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Britanskega filtra pornografije ne bo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 114359 (109061) | Cruz |
» | Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 45063 (40613) | vostok_1 |
⊘ | Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 89568 (81247) | HODL |