Forum » Omrežja in internet » Emule dela prepočasi
Emule dela prepočasi
civic type-r ::
Spet rabim pomoč. Imam ADSL(odprt 1 Mbs) in za download filmov uporabljam Kazaa in Emule. Kazaa šiba dokaj hitro, medtem, ko Emule nikoli pri nobenem filmu ne preseže hitrosti 7/Kbs.(povprečno je pomoje samo 1-2/kbs)
Piše mi tudi, da imam LowID, pa ne vem zakaj. Izklopljen imam windows firewall, svoj dodatni firewal, izklopljen je prav tako Norton antivirus, tako da so vse poti za download proste. Zanima me kako lahko spremenim LowID v Hi_ID oziroma pospešim downloade??
P.S.: Je res, da slabše vleče, če sta prižgana emule in kazaa naenkrat?
Thx-integra
Piše mi tudi, da imam LowID, pa ne vem zakaj. Izklopljen imam windows firewall, svoj dodatni firewal, izklopljen je prav tako Norton antivirus, tako da so vse poti za download proste. Zanima me kako lahko spremenim LowID v Hi_ID oziroma pospešim downloade??
P.S.: Je res, da slabše vleče, če sta prižgana emule in kazaa naenkrat?
Thx-integra
- zaklenilo: Cokolesnik ()
Cokolesnik ::
Za omenjene programe imamo skupno temo.
Programsko opremo in raznorazno multimedijsko vsebino boš najhitreje prejel ob nakupu v trgovini.
Programsko opremo in raznorazno multimedijsko vsebino boš najhitreje prejel ob nakupu v trgovini.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426141 (9425) | Freakylion |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7211 (5637) | Spc |
⊘ | Pomoc pri nastavitvi routerja za eMule ...Oddelek: Omrežja in internet | 2044 (1836) | CaqKa |
» | eMule (pa tudi Kazaa in vse ostalo) - POČASEN PRENOS NA ADSL!Oddelek: Omrežja in internet | 1863 (1358) | Tr0n |
» | Router AT-AR220E in delovanje P2P programov.?Oddelek: Omrežja in internet | 2678 (2362) | Narcos Satanicos |