» »

Iskanje rabljenega avta do 1500 evrov in nateguni

Iskanje rabljenega avta do 1500 evrov in nateguni

1
2
»

hojnikb ::

brez skrbi, se najdejo, sam iskat je treba pa prevec zbircn nesmes bit :)
#brezpodpisa

CleanPower ::

Jaz sem dobil super, extra hiter avto za 1000eur. Sicer sem moral par stvari zamenjat, ampak to je normalno pri starem avtu. Prodajalec je bil dokaj pošten. Verjamem pa da je 90% nategunov.

zobnik ::

Ja, ja se dobi seveda, kot sem rekel brat je vzel megana l.2001 za 400 evrov, dobre guume, reg., nič rjast, kak malenksot seveda bo treba zrihtat. Pričakovat da ne bo dodatnih stroškov je misija nemogoča.

Sam to kar sem pa gledal za 1200-1400 evrov je pa katastrofa.

veduvedu ::

Katastrofa je predvsem, ker avtov za 300€, noben pri pameti ne bo šel vrtet, ker se preprosto ne izplača.
Nek polo z 1.0 mašino je vreden 300-500€ pa če ima 50.000 ali pa 500.000. Vrednost pleha in to da ima tehnični, če tega nima, se sploh ne bo prodal. Tip je prodal po enem mesecu enega s nekaj čez 200.000 za 150€ in to komaj, tehnični potekel, folk sploh ni zanimal več.
Se pa tudi največje razbitine vrtijo. Zadnja šansa da se spravijo nazaj v promet. To da je nizka cena ni pogoj. Ker pa potrošnje teh razbitin preprosto ni, gre cena proti 0. Sicer včasih vidiš take rjavine da je joj, cena tudi joj, vendar se prerekati s (pre)prodajalcem je nesmiselno.
Od 1000-3000 naprej pa je cona smeti, ko se vse prodaja za hude cene, avti pa niso veliko boljši od tistih za 300-800. Vse kar je vredno se je že prodalo v roku nekaj dni. Svoj avto sem dobil tako, da sem ga šel iskat v 4 urah kar je bil oglas dan gor, pa še to sem ga dobil ker ga lastnik ni hotel prodati švercarju.

Stari maček ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

1500 evrov lepo vzdrzevanega avta noben ne prodaja. No ja, z izjemo tebe :)

Zvozi ga do konca in varcuj za kaj bolj pametnega.

Kar seveda ni res. Moja je kupila redno na uradnih servisih servisiranega C5 HDI. Potreben je bil zamenjave sklopke, kar je prišlo 400 €. Avto je v nulo.

CleanPower ::

Kako je v nulo ce je bilo potrebno zamenjat sklopko? Moja cipirana 18 let stara octavia z 220k km ima se vedno prvo sklopko

Scorpy84 ::

CleanPower je izjavil:

Kako je v nulo ce je bilo potrebno zamenjat sklopko? Moja cipirana 18 let stara octavia z 220k km ima se vedno prvo sklopko

Lahko imas tudi npr. 300 konjev (ceprav to ni mozno) in ce vozis normalno, bo zdrzala. Ce pa ves cas izkoriscas moc, sploh pri pospesevanju pa pogonski sklop ne bo zdrzal.

C5 Hdi ni ravno mestni avto in ima znane probleme s sklopko in vztrajnikom, nekateri so imeli že pri 60.000 probleme

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: madviper ()

Stari maček ::

veduvedu je izjavil:

C5 Hdi ni ravno mestni avto in ima znane probleme s sklopko in vztrajnikom, nekateri so imeli že pri 60.000 probleme

Zamenjaš z enomasnim in rešen problem.

CleanPower je izjavil:

Imaš težave z bralnim razumevanjem? Nisem napisal, da je avto bil v nulo, ampak da je zdaj. Po menjavi sklopke. Na svoji pa počakaj do 250 do 280.000.

Zgodovina sprememb…

ziga1990 ::

jaz sem dal 900€ za Yarisa 1.0 2002 z 35000km kupil od stare mame sem moral kupit nove gume,akumulator in barvat odbijač ker se je luščil. Drugače je pa avto odličen vožen samo v nedeljah:D
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

MIHAc27 ::

No jaz sem za svoj avto ugotovil po prepisu, da ima na eupravi 325kkm. Na števcu je pa 175kkm. Ko sem prodajalca vprašal kaj ve o tem je rekel, da se je števec pokvaril in so ga menjali že ko ga je on kupil...

LOL :))

a zadnji zapis euprave je bil v casu njegovga lastnistva ?
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

anketar ::

ziga1990 je izjavil:

jaz sem dal 900€ za Yarisa 1.0 2002 z 35000km kupil od stare mame sem moral kupit nove gume,akumulator in barvat odbijač ker se je luščil. Drugače je pa avto odličen vožen samo v nedeljah:D

za ob nedeljah furat, je že puntič mk1 dobr za 200€

hojnikb je izjavil:

Verjetno, lastil si ga je 2 leti. Predvidevam, da kilometre vnesejo vsakič ob tehničnem.

Pa je kakšna fora z prvo pomočjo? Vedno ko kupim avto dobim pretečeno. Nazadje je bila kar 2 leti čez rok. A res tako površno preverjajo na tehničnem? Ali je prodajalcu škoda dat teh 10€ in da veljavno v svoj nov avto, pretečeno pa v prodanega? Pa še v plastiki ni več in je mogoče bila že odprta.

ziga1990 ::

anketar je izjavil:

ziga1990 je izjavil:

za ob nedeljah furat, je že puntič mk1 dobr za 200€

resno Fiata primerjaš z Toyoto. Sicer se je samo ona vozila samo v nedeljah jaz ga vsakodnevno rabim
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

MIHAc27 je izjavil:

hojnikb je izjavil:

Verjetno, lastil si ga je 2 leti. Predvidevam, da kilometre vnesejo vsakič ob tehničnem.

Pa je kakšna fora z prvo pomočjo? Vedno ko kupim avto dobim pretečeno. Nazadje je bila kar 2 leti čez rok. A res tako površno preverjajo na tehničnem? Ali je prodajalcu škoda dat teh 10€ in da veljavno v svoj nov avto, pretečeno pa v prodanega? Pa še v plastiki ni več in je mogoče bila že odprta.

Na tehničnem ne preverjajo pp

Zgodovina sprememb…

dice7 ::

Jo preverjajo, mi jo je mozakar preveril 14 dni nazaj, sicer samo datum, ga ni motilo da je bila odprta. Samo zaradi tega te pa pomoje ne bo vrgel. So me ze spustili skozi brez delujoce lucke za tablice in identifikacijske nalepke, vendar je bil star clio, tak da se mu verjetno ni dalo komplicirat, mi je samo rekel naj uredim to

Mene samo vprašajo če imam in to je to

Zgodovina sprememb…

Spxy ::

Pejte mal v italijo pogledat s kakšnimi avti se tam vozijo... to kar je pri nas na cestah je vse odlično ohranjeno in vzdrževano.

dice7 je izjavil:

Jo preverjajo, mi jo je mozakar preveril 14 dni nazaj, sicer samo datum, ga ni motilo da je bila odprta. Samo zaradi tega te pa pomoje ne bo vrgel. So me ze spustili skozi brez delujoce lucke za tablice in identifikacijske nalepke, vendar je bil star clio, tak da se mu verjetno ni dalo komplicirat, mi je samo rekel naj uredim to

Ko sem imel še prejšnji rabljen avto, mu že od štarta ni delala druga lučka pri tablici (sploh ni bilo videti navoja). 2x ni noben niti omenil, ta tretjič me je pa zaradi tega vrgel in sem moral dat popravit. Na srečo ni bilo veliko dela.

Za PP pa do sedaj so me vprašali, če imam, podrobno pa datuma res ni še noben gledal v zadnjih 10 letih. Vseeno sem že nabavil novo, da imam za naslednjih 5 let mir. Ko prodam avto bom pa kot ostali, dal potečeno notri, če je slučajno doma ne porabimo prej. Itak bo šel avto spet za drobiž.

Nič ne bom menjal, bom kar obstoječega zvozil do ribanja, 300 evrov so mi eni ponujal pa še plin imam notri in tako poceni se je nemogoče s katerimkoli avtom vozit. Gledal sem dizle 1.3 pa pod 5l nemogoče da bi prišel s takim načinom vožnje.

7l sem imel porabo na dolgi vožnji po regionalni, to je 4 evre/100km. 400-500km jih naklepal v 7-8urah. + lahko imam še poln tank bencina, torej nekje 1200km.

Je pa avto za ta letnik na kratko brezhiben, sem veliko vložil, večinoma sam popravljam, vmes je treba kako zadevo takoj zrihtat, motor čist nič ne pušča, opreme nimam, glavno da se vozim in to je to. Avto rabljen pa lahko dobim v 1 dnevu, če mi ta crkne. Asistenco imam od Triglava
Hvala vseeno vam

1.3 dizli brez težav pridejo na 5l
Če se držiš 80-90km/h pa prideš na 4l pri ogretem motorju. Zaradi podražitev te 7l lpg pride 5€ na 100km, kasneje pa te bo še malo več, tu pa moraš dodati še ceno bencina pri štartih in zaustavitvah, ter občasnih defektih, ko se moraš vozit na benz in je strošek enak kakor pri dizlu s 4-5l porabe, kar dosegajo ti majhni mlini.
Dokler je avto vozen, ga vozi in dokler ni hujših stroškov. Ko se iztroši ali prerjavi prodaj za dele.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Truga ()

mah kakšen 1.3, tud z večjimi škatlami se da dosežit bp 5l
#brezpodpisa

Bencin ne morem štet, če grem v tistem dnevu na 300km vožnjo, od nastavitve ventilov sem naračunal porabo nekaj čez 7l plina. To je nekje 4.3 evre/100km.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaupanja vredni prodajalci rabljenih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Na cesti
228167880 (8878) fujtajksel
»

Iščem prvi avto. Budget od 5 do 8k. (strani: 1 2 3 )

13332966 (29022) tomhuggins
»

Avto za 1000€ (strani: 1 2 3 4 )

15331014 (26241) Heavy
»

Kupovanje rabljenega avta (strani: 1 2 3 )

12728236 (20144) TheJack

Nepošteni slovenci pri prodaji vozila (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8017271 (13894) Mavrik

Več podobnih tem