Forum » Loža » nakup hostinga za wordpress?
nakup hostinga za wordpress?
fokz8 ::
Zdravo.
Zanima me, kje se splača kupiti hosting in domeno za wordpress stran? iz prve sm iskal na tujih straneh (hostgator, godaddy, dreamhost,...), pa sem ugotovil, da so v sloveniji cenejši hostingi (kot na primer domenca)
je tudi "kvaliteta na istem nivoju". se mi bolj splača kupiti v slo ali v tujini?
prosim za predloge tudi ostalih strani :)
lp
Zanima me, kje se splača kupiti hosting in domeno za wordpress stran? iz prve sm iskal na tujih straneh (hostgator, godaddy, dreamhost,...), pa sem ugotovil, da so v sloveniji cenejši hostingi (kot na primer domenca)
je tudi "kvaliteta na istem nivoju". se mi bolj splača kupiti v slo ali v tujini?
prosim za predloge tudi ostalih strani :)
lp
"Creativity is contagious. Pass it on"
- AE
- AE
Redorange ::
Sam imam na Neoserv in sem zadovoljen. Tudi nekomu ki postavlja spletno stran v prvo so pripravljeni pomagat z nasveti.
Lp.
Lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 296236 (19528) | hariscorale |
» | TrumpCoin - MasterNodeOddelek: Kriptovalute in blockchain | 4840 (1746) | 7student7 |
» | Web hosting ali domači mini server za spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 5690 (4246) | krho |
» | Nova spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 2343 (1553) | Bias |
» | Registracija domene v tujiniOddelek: Omrežja in internet | 1632 (1483) | OldSkul |