Forum » Loža » Playlista za radijske postaje
Playlista za radijske postaje
PreviousUser ::
Ali obstaja kakšna stran, kjer se da za več kot en teden nazaj pogledati playlisto? Gre se za avstrijski radio FM4, oni pa imajo playlisto samo za en teden nazaj, res pa bi rad zvedel za eno pesem, kako se imenuje...
Cruz ::
Če se spomniš kakšne podrobnosti iz pesmi lahko objaviš v temi Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca, morda bomo hitreje našli.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.
PreviousUser ::
Če se spomniš kakšne podrobnosti iz pesmi lahko objaviš v temi Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca, morda bomo hitreje našli.
Ma žal se nič ne spomnim, sem ga slišal v avtu, pa sem si rekel bom itak doma pogledal na internetu playlisto in sem pozabil do danes, ko je več kot teden dni mimo in playliste ni več. Je pa komad po mojem skoraj nepoznan širšemu občinstvu, je bolj indie scena.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PreviousUser ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4 … 115 116 117 118 )Oddelek: Sedem umetnosti | 1038019 (16074) | SVGA |
» | Statistika predvajanja pesmi na rock radioOddelek: Sedem umetnosti | 4652 (3565) | AmokRun |
⊘ | Kaj delati med počitnicami?Oddelek: Loža | 4954 (3423) | zee |
» | Odprto pismo slo-techu (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 7870 (5918) | Pyr0Beast |
» | Program, ki prepozna izvajalca glazbe in naslov le te ?!?Oddelek: Programska oprema | 3990 (3846) | MrStein |