» »

Kako postati INŠPEKTOR (tržni)

Kako postati INŠPEKTOR (tržni)

Bikica195 ::

Lep pozdrav!

Po obisku tržnega inšpektorata me zelo zanima to delo oz.poklic tržnega inšpektorja. Prebrala sem si vse o tem kako dobiš naziv in sedaj bi imela nekaj vprašanj.
Po sredni šoli lahko narediš faks (ekonomsko, tehnično področje...) 1. stopnje in nato imeti vsaj 5 let dolovnih izkušenj (ZANIMA ME KJE, in če veš da boš šel na izpit za inšpektorja če te kje prav posebej vzamejo ali kako to gre)?
Po teh vsaj 5 letih greš delat izpit/e - so plačljivi, so omejitve, so težki oz. bi mi znal kdo kaj več povedat o teh izpitih, ter če jih delaš na podlagi tega na katero vrsto inšpektorata se usmeriš verjetno + koliko časa traja da se vse naučiš in jih opraviš.
In ko je izpit uspešno (kaj pomeni to uspešno - je predpisano koliko točk ali česa moraš imeti) mimo iščeš dolgo zaposlitev na enem izmed tržnih inšpektoratov ali te bo delovno mesto tako rečeno kaj hitro pričakalo.

Bi pa se usmerila bolj na tržni inšpektorat, komunikacjska omrežja in storitve... in ne ravno zdravstvo, kemikalije, veterinarstvo, letalstvo ipd.)

Hvala za pomoč!

http://www.ti.gov.si/fileadmin/ti.gov.s...
  • spremenilo: Bikica195 ()

Cruz ::

Jaz poznam enega inšpektorja, ki je po izobrazbi strojnik. Pred tem je imel s.p., službo (inšpektorja) pa je dobil preko vez. Izgleda ni pomembno, kje opraviš delovne izkušnje, dokler ima delovno mesto povezavo z delovnim področjem na katerega se misliš prijaviti.

Glede na to, da si obiskala tržni inšektorat si verjetno vzpostavila kakšen kontakt. Vsebinska vprašanja vprašaj kar njih. Mogoče še vpostaviš dolgotrajni stik in ti bodo pomagali do delovnega mesta.

Kolikor jaz vem, ni enostavno dobiti zaposlitev. V prvi vrsti iščejo najboljše, v drugi pa so pomembne veze. Služba pa je... večino časa laganica. Seveda je odvisno od področja.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

IL_DIAVOLO ::

Samo, da ni treba nic razmisljat, ce se le da nic delat, komandirat in dobro zasluzit.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Microsoft zahteva popis programske opreme (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Operacijski sistemi
17335666 (20733) Mavrik
»

Defekt izdelka in povzročena škoda zaradi tega

Oddelek: Loža
212687 (1373) St235
»

Piratstva v Sloveniji sicer malo manj, a BSA ni najbolj zadovoljna

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
4113902 (9990) technolog
»

Spletna stran Prevoz.org ugasnjena zaradi domnevno nezakonitega oglaševanja dela na č (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Novice / NWO
38588115 (73196) BlueRunner
»

LCD tv in napaka pri osvetlevanju in neupoštevanje garancije

Oddelek: Pomoč in nasveti
247198 (6604) kristjan26

Več podobnih tem