» »

Kako je danes druzbeno sprejemljivo "dvorit"

Kako je danes druzbeno sprejemljivo "dvorit"

Temo vidijo: vsi
««
7 / 12
»»

jype ::

FormerUser je izjavil:

Pa od Matthaia pričakujem opravičilo.
Sej ni pičkica, da bi se opravičeval. Pravi moški nikoli ne prizna, da se je motil.

D3m torej ne vara, je zgolj nepismen.

D3m ::

Odgovor sem dal Jerry00

In stojim za tem. Samo jaz takrat nisem bil v vezi....nasprotni spol pa ja.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Spraševal je, kaj je za koga varanje in če se je nehote spuščal v "avanture".

Pismeni ljudje razumejo vprašanje, ti pa očitno ne.

"avanture" pod narekovajem.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

FormerUser ::

En težek glumac si. Za opravičilo pa ni potrebe.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: xmetallic ()

Ga niti nisem pričakoval, ker nisi tak kaliber človeka.

Sedaj se lahko splaziš nazaj v luknjo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

xmetallic ::

nevone je izjavil:

Ampak to ni prisila. Partner jo ima pravico zapustiti, saj je svoboden.

Lahko jo zapusti, ampak še vedno je to izsiljevanje.

o+ nevone

In kaj po tvoje lahko partner v tem primeru naredi? Se sprijazni, da je tako in čaka, da bo naslednji dan enako? Kaj je narobe s tem, da partnerju poveš da nisi zadovoljen in da boš odšel, če se stanje ne izboljša? Ali bi bilo morda po tvoje bolje, da partner kar takoj naredi konec brez da prej pove kaj ga moti in omogoči čas za spremembe?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FormerUser ()

D3m je izjavil:

Ga niti nisem pričakoval, ker nisi tak kaliber človeka.

Sedaj se lahko splaziš nazaj v luknjo.

Sure, dude, ti se kar tolaži, da nisi izpadel povsem nekredibilen.

Zgodovina sprememb…

O looky look. Kača zna celo govoriti nazaj.

Še vedno ni prepozno se opravičiti.

Da vidimo to žensko integriteto.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

poweroff ::

FormerUser je izjavil:

Hvala, @aerie, much appreciated.

LOL.

So ti že odgovorili.

Ali te daje bralno nerazumevanje, ali pa zgolj lažeš.
sudo poweroff

Sedaj igra na žensko karto.
|HP EliteBook|R5 6650U|

FormerUser je izjavil:

Nimamo kaj obračat. Število kvalitetnih moških je omejeno in jih pač ni za vse.

Število privlačnih žensk pa še bolj.

Zgodovina sprememb…

poweroff je izjavil:

So ti že odgovorili.
Vidim, da si tudi ti nepismen.

xmetallic je izjavil:

To ne drži.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

FormerUser je izjavil:

On je prostovoljno pristopil h "pogodbi" in jo nato kršil torej ima druga stran vso pravico biti nejevoljna.

Ona je prostovoljno pristopila h "pogodbi" in se zavezala, da bo izpolnjevala zakonske dolžnosti. Nato je pogodbo kršila zato ima druga stran vso pravico biti nejevoljna.

Zgodovina sprememb…

xmetallic je izjavil:

se zavezala, da bo izpolnjevala zakonske dolžnosti.
Katere pa so to?

poweroff je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Hvala, @aerie, much appreciated.

LOL.

So ti že odgovorili.

Mislim, da je moje bralno razumevanje kar dobro.

Jery000: "Me pazanima, kok od vas je ze varalo? Tko..."nehote". Da ste bili nekje in da so se vam fantazije zgodile, vas je kera ob pravem trenutku zapelala,..."
Jery000: "No povejte kaj je za vas varanje in ce ste se spustili kdaj v avanturco "nehote":)"

D3m: "Sem. 5-6 let nazaj."

Zgodovina sprememb…

@jype

Pravice in dolžnosti zakoncev
Zakonca sta se dolžna vzajemno spoštovati, si zaupati in si medsebojno pomagati. Zakonca svobodno odločata o rojstvu otrok, pri čemer imata do otrok enake pravice in dolžnosti. Vsak zakonec si prosto izbira poklic in delo. Kraj skupnega bivališča določata zakonca sporazumno. O skupnih zadevah odločata zakonca sporazumno. Za preživljanje družine prispevata zakonca v sorazmerju s svojimi zmožnostmi. Zakonec, ki nima sredstev za življenje, pa brez svoje krivde ni zaposlen, ima pravico, da ga drugi zakonec preživlja, kolikor je to v njegovi moči. Za preživninska razmerja med zakoncema v času trajanja zakonske zveze ter za preživninska razmerja med zakoncema po prenehanju življenjske skupnosti zakoncev, se smiselno uporabljajo določbe o preživljanju zakoncev po razvezi zakonske zveze.

@Hipatija

Po toči zvoniti je prepozno. Pa lahko 10x si razlagaš po svoje napisano.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Vidim, da zakon ne omenja spolnosti.

Vidim tudi, da ima Hipatija prav, ti se pa ven vlečeš.

Kovanje pičke v nebo ni nekaj novega s tvoje strani. ;)
|HP EliteBook|R5 6650U|

jype je izjavil:

xmetallic je izjavil:

To ne drži.

Bom popravil. Število vizualno privlačnih žensk.

Zgodovina sprememb…

D3m je izjavil:

@Hipatija

Po toči zvoniti je prepozno.

Seveda. Moral bi odnehat ko si bil še v prednosti.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Katere pa so to?

Sodelovanje oz. altruizem tudi če v danem trenutku ni vse tako kot bi si želeli da je.

Zgodovina sprememb…

@Hipatija
Nisem nikoli odnehal. Naj te ne žre preveč. Ti oprostim deklica.
|HP EliteBook|R5 6650U|

xmetallic je izjavil:

Sodelovanje oz. altruizem tudi če v danem trenutku ni vse tako kot bi si želeli da je.
Če gre za simetrijo, potem ne vidim težave.

FormerUser je izjavil:

poweroff je izjavil:

Aha, ok. Torej lažeš. :))
sudo poweroff

D3m je izjavil:

Po nepotrebnem se obremenjuješ z mano: Raje pojasni, kako ti je uspelo zapisati, da si varal, čeprav nisi.

poweroff je izjavil:

Ne, le ti si nepismen.

A biti udeležen v tem ni isto?

Hočeš reči, da me je speljala goljufiva kača?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Vidim, da zakon ne omenja spolnosti.

Aha, torej varanje s stališča zakona ni problem. Če seveda prevaranega spoštuješ! :))

jype je izjavil:

D3m je izjavil:

Po nepotrebnem se obremenjuješ z mano: Raje pojasni, kako ti je uspelo zapisati, da si varal, čeprav nisi.

On ni varal nikogar.

Varala je pa ženska, ki se je spustila v razmerje z njim. No, ne bom rekel tipično... :))

jype je izjavil:

poweroff je izjavil:

Ne, le ti si nepismen.

Ne, rekel sem, da vidim 2 možnosti. Ona je eno izključila, druge pa ne zanikala. Torej ostane samo še druga opcija. Logika pač. Spet ne bom rekel, da logika ni močna stran žensk, ker bi bilo to krivično... :))
sudo poweroff

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: poweroff ()

Mehmed ::

FormerUser je izjavil:

Jery000: "Me pazanima, kok od vas je ze varalo? Tko..."nehote". Da ste bili nekje in da so se vam fantazije zgodile, vas je kera ob pravem trenutku zapelala,..."
Jery000: "No povejte kaj je za vas varanje in ce ste se spustili kdaj v avanturco "nehote":)"

Tko kot si pejstala bi ti clovek se pritrdil. Ker izgleda kot da odgovarja na oba skupaj.

Problem je samo, da je on odgovoril nekaj med vprasanjema, tako da ni dileme na katerega odgovarja.

Kar si prikladno izpustila ane.

poweroff je izjavil:

Aha, torej varanje s stališča zakona ni problem. Če seveda prevaranega spoštuješ! :))
Drži.

poweroff je izjavil:

On ni varal nikogar.
Zapis pravi nekaj drugega.

poweroff je izjavil:

Varala je pa ženska, ki se je spustila v razmerje z njim. No, ne bom rekel tipično... :))
Kje pa to piše?

poweroff je izjavil:

Ne, rekel sem, da vidim 2 možnosti.
Ne, rekel si, da on ni varal nikogar, čeprav je na vprašanje o tem, če je kdo že varal, odgovoril pritrdilno.

nevone ::

OK. A tebi se ni nikoli "zabavalo", medtem ko se tvojemu partnerju ni? In stoično sprejmeš NE in greš raje na tečaj klekljanja, brez da bi ga s kakšnimi fintami skušala prepričati v "zabavo"?

A ti moraš vedno dobiti, ko se ti zahoče? Ali me nisi ravno prej prepričevala, da svet in odnosi niso idelani?

V resnici ni prav noben problem včasih reči, dobr pol pa dons ne. Da se pa tudi kako drugače reševati zadevo. To je stvar partnerjev, in ni nujno samo en mogoč izhod.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Mehmed je izjavil:

Tko kot si pejstala bi ti clovek se pritrdil. Ker izgleda kot da odgovarja na oba skupaj.
Ne glede na to, na katerega odgovarja, na vprašanje glede tega, če je že varal, odgovarja pritrdilno.

Potrjujem, da sem bil sokrivec v "varanju". :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

nevone ::

xmetallic je izjavil:

nevone je izjavil:

Ampak to ni prisila. Partner jo ima pravico zapustiti, saj je svoboden.

Lahko jo zapusti, ampak še vedno je to izsiljevanje.

o+ nevone

In kaj po tvoje lahko partner v tem primeru naredi? Se sprijazni, da je tako in čaka, da bo naslednji dan enako? Kaj je narobe s tem, da partnerju poveš da nisi zadovoljen in da boš odšel, če se stanje ne izboljša? Ali bi bilo morda po tvoje bolje, da partner kar takoj naredi konec brez da prej pove kaj ga moti in omogoči čas za spremembe?

Eno je pogovor, ki lahko precej stvari reši, drugo je pa izsiljevanje. Morda ima pa tudi ženska kakšno pripombo na storitev in zato ni zelo zainteresirana. To lahko reši pogovor, nikakor pa ne enostransko izsiljevanje.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Mehmed je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Problem je samo, da je on odgovoril nekaj med vprasanjema, tako da ni dileme na katerega odgovarja.

Vmesni odgovor se je nanašal na osnovno temo "Komponente uspešnosti moškega dandanes". Pa tudi če je odgovarjal na drugo vprašanje, je lahko zaradi prvega, vedel v kakšnem kontekstu je postavljeno. tudi reakcija njegove žene o kateri je danes pisal, je povedna. Tko da...

Kakorkoli, naj si vsak misli kar hoče.

Zgodovina sprememb…

Mehmed ::

jype je izjavil:

Ne glede na to, na katerega odgovarja, na vprašanje glede tega, če je že varal, odgovarja pritrdilno.

Ce sta varanje pa avantura postala sinonim potem ja. Jst se bolj nagibam k temu, da je njo prevaral spomin.

Pa cist tko, odgovor vsebuje cas. Samo eno od vprasanj vsebuje kdaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mehmed ()

nevone je izjavil:

Eno je pogovor, ki lahko precej stvari reši, drugo je pa izsiljevanje. Morda ima pa tudi ženska kakšno pripombo na storitev in zato ni zelo zainteresirana. To lahko reši pogovor, nikakor pa ne enostransko izsiljevanje.

Zakaj bi bilo to izsiljevanje? Poveš kaj te moti, predlagaš svojo različico rešitve, poveš kakšen je lahko razplet če se težava ne reši. Ni potrebe po ovinkarjenju ter zavijanju v celofan. Lahko ima tudi ženska pripombe. Sej to velja obojestransko.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xmetallic ()

FormerUser je izjavil:

Mehmed je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Vmesni odgovor se je nanašal na osnovno temo "Komponente uspešnosti moškega dandanes". Pa tudi če je odgovarjal na drugo vprašanje, je lahko zaradi prvega, vedel v kakšnem kontekstu je postavljeno. tudi reakcija njegove žene o kateri je danes pisal, je povedna. Tko da...

Kakorkoli, naj si vsak misli kar hoče.

Za reakcijo moje žene nisi niti vprašala ampak predvidevaš. Zato je pa prišlo do pregovarjanja.

Lahko ti pa pritrdim, da so ženske zelo ljubosumne četudi nimaš afere.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Ignorirajte Hipatijo. 16. letna najstnica, ki še ni izkusila qurca ne more nakladati o partnerskih odnosih.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Lonsarg ()

D3m je izjavil:

Za reakcijo moje žene nisi niti vprašala ampak predvidevaš. Zato je pa prišlo do pregovarjanja.

Lahko ti pa pritrdim, da so ženske zelo ljubosumne četudi nimaš afere.

Kaj predvidevam, saj si sam povedal, da je sumničava, če ti ni do seksa. In ljubosumje ponavadi ima kakšne vzroke.

Zgodovina sprememb…

Ni res dragica.
|HP EliteBook|R5 6650U|

49106 ::

Mislim, da bi se precej bolje razumeli, če bi lahko spola zamenjala vloge vsaj za en dan.

https://www.imdb.com/title/tt6857988/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Kaj ni res?

Zgodovina sprememb…

aerie ::

nevone je izjavil:

OK. A tebi se ni nikoli "zabavalo", medtem ko se tvojemu partnerju ni? In stoično sprejmeš NE in greš raje na tečaj klekljanja, brez da bi ga s kakšnimi fintami skušala prepričati v "zabavo"?

A ti moraš vedno dobiti, ko se ti zahoče?

Od kod ti ta ideja?

nevone je izjavil:

Ali me nisi ravno prej prepričevala, da svet in odnosi niso idelani?

Sej niso.

nevone je izjavil:

V resnici ni prav noben problem včasih reči, dobr pol pa dons ne. Da se pa tudi kako drugače reševati zadevo. To je stvar partnerjev, in ni nujno samo en mogoč izhod.

o+ nevone

Točno tako. Vidiš, da razumeš. Stvar je obojestranska. Po prebiranju vaših pisarij pa človek dobi občutek, da so samo moški krivi za vse tegobe na tem svetu.

Ivana Orleanska je bila boljša Messiah.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

FormerUser je izjavil:

Kaj predvidevam, saj si sam povedal, da je sumničava, če ti ni do seksa. In ljubosumje ponavadi ima kakšne vzroke.

Če ženska odkloni seks je to normalno, če moški odkloni seks je to znak, da skače čez plot? :)) Equality pa to.

Dej dej Hipatija da ne bom iz sosednjega portala kopiral tvoj komentar v katerem o srednješolkah govoriš v superlativih, srednješolce pa degradiraš skoraj na nivo šimpanza. Dvolična si. Na tem portalu hliniš kvazi feminizem ter enakopravnost, pri sosedih pa udariš ultra radikalno obliko feminizma.

Očitno te sošolci res ne marajo, da si tako sovražno nastrojena do njih oz. do moških na splošno.

Zgodovina sprememb…

Mehmed je izjavil:

Ce sta varanje pa avantura postala sinonim potem ja.
Ne. V tistem vprašanju je avantura v narekovajih in neposredno sledi vprašanju o tem, kaj je varanje. Sprenevedanje ne bo pomagalo.

xmetallic je izjavil:

Če ženska odkloni seks je to normalno, če moški odkloni seks je to znak, da skače čez plot? :)) Equality pa to.
Ne moremo pomagat, da si tak cuck, da nimaš veselja do seksa.

xmetallic je izjavil:

Ignorirajte Hipatijo. 16. letna najstnica, ki še ni izkusila qurca ne more nakladati o partnerskih odnosih.
Razumem, ne dvigne se ti, potem pa iščeš razloge za to v drugih.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

1 dan pavze v letu si pa lahko privoščim. ;)
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m je izjavil:

1 dan pavze v letu si pa lahko privoščim. ;)
Dvomim, da tvojo partnerko moti, da te ni poleg, ko počne, kar pač počne.

Se usklajujeva kolikor se lahko. Službe imava jaz dopoldne ona popoldne s tem, da njej paše dopoldne meni pa kadarkoli.

Je kar podvig vse skupaj.
|HP EliteBook|R5 6650U|
««
7 / 12
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26646427 (41977) vostok_1

"Ja pomeni ja", redefinicija rimskega prava? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
33850121 (43938) zee

Več podobnih tem