Forum » Programiranje » Android studio napaka
Android studio napaka
W6fxBzMDqg ::
Živjo
Slika napake.
Preden vprašate, ja sem pogooglal pa ne najdem nič pametnega, oziroma kar bi delovalo.
Rešitev je, da se preselim na drug pc učit android studio.
Isto v Windows ali na linux-u. Sem sprva mislil, da je problem v linux-u, sem windows gor vrgel isto sranje drugo pakovanje. Pač runat programa ne gre, oziroma mogoče od časa do časa ga izvede, pa je lahko hello world.
Ali je lahko možno, da bi bla napaka zaradi nekompatibilne strojne opreme?
Intelij IDE in kotlin deluje na istem računalniku brez problema.
Hvala za kakršen koli nasvet ali pomoč.
Slika napake.
Preden vprašate, ja sem pogooglal pa ne najdem nič pametnega, oziroma kar bi delovalo.
Rešitev je, da se preselim na drug pc učit android studio.
Isto v Windows ali na linux-u. Sem sprva mislil, da je problem v linux-u, sem windows gor vrgel isto sranje drugo pakovanje. Pač runat programa ne gre, oziroma mogoče od časa do časa ga izvede, pa je lahko hello world.
Ali je lahko možno, da bi bla napaka zaradi nekompatibilne strojne opreme?
Intelij IDE in kotlin deluje na istem računalniku brez problema.
Hvala za kakršen koli nasvet ali pomoč.
mlamat ::
Jaz Androida ne poznam, vendar predvidevam da je nekaj narobe z Gradlovo potjo. Preveri poti v XML-datotekah za build.
Mavrik ::
Ne razumem kaj si hotel tu doseči - Android aplikacije nimajo main() in tudi tega fajla ti ne bo Gradle vključil.
The truth is rarely pure and never simple.
W6fxBzMDqg ::
To že, ima pa kotlin, če samo zaženem kotlin class bi ga moglo sprocesirat. Evo naredil nov projekt parkrat se dalo zrunat, sedaj javi napako. Ista koda ki je prej delovala, sedaj ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrhovno sodišče ZDA bo razsojalo, ali so API-ji zaščiteniOddelek: Novice / Tožbe | 4470 (3728) | jype |
» | Kitajsko sodišče prepovedalo prodajo skoraj vseh iPhonovOddelek: Novice / Tožbe | 17836 (9141) | Furbo |
» | Google migrira Android na OpenJDKOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 6246 (4318) | Qushaak |
» | Mandriva Linux (spet) tik pred stečajemOddelek: Novice / Ostale najave | 6547 (4345) | filipk |
» | Pilatusa prestregla F-16 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6161 (4867) | Gh0st |