Forum » Kaj kupiti » Projekcijsko platno - ALR
Projekcijsko platno - ALR
mare92 ::
Hej,
nabavil sem projektor (Sony PHZ10), zdaj pa iščem primerno projekcijsko platno. Ideja je da se sistem uporablja namesto 110-120’ TV-ja. Glede na to, da je s strani sobe nekaj svetlobe, ki jo ne bi rad konstantno reguliral, sem našel ALR platna - ambient light rejecting tehnologija(primer). Si kdo lasti kaj podobnega? Aja pa če se da ne bi dajal 2k€ +, vidim da je cenejša opcija Elite Screens ali pa da si to izdelam sam in kupim material.
V glavnem kakršnekoli nasveti in ideje ljudi, ki se na tovrstna platna spoznajo so več kot dobrodošle.
Hvala!
nabavil sem projektor (Sony PHZ10), zdaj pa iščem primerno projekcijsko platno. Ideja je da se sistem uporablja namesto 110-120’ TV-ja. Glede na to, da je s strani sobe nekaj svetlobe, ki jo ne bi rad konstantno reguliral, sem našel ALR platna - ambient light rejecting tehnologija(primer). Si kdo lasti kaj podobnega? Aja pa če se da ne bi dajal 2k€ +, vidim da je cenejša opcija Elite Screens ali pa da si to izdelam sam in kupim material.
V glavnem kakršnekoli nasveti in ideje ljudi, ki se na tovrstna platna spoznajo so več kot dobrodošle.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71057 (3946) | matobeli |
» | priporočite projektor in platnoOddelek: Zvok in slika | 11655 (8754) | gorann |
» | Projektorji LCD HD itd... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10160 (7061) | Alfonzo |
» | Nasvet pri nakupu projektorja in platna na podlagi slik in opisa prostora (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12035 (10863) | urosbe |
» | Poceni "hišni kino"Oddelek: Zvok in slika | 3168 (2412) | trdoreh |