» »

NEO Telekoma Slovenije

NEO Telekoma Slovenije

««
43 / 43
»
»»

telexdell ::

Zako je izjavil:

Ne dela mi glasovni ukazi na neo piloti. Kaj lahko naredim?

Mogoče bi poskusil zamenjati baterijo v pilotu, saj se ta sčasoma izprazni in Bluetooth preko katerega delajo glasovni ukazi neha delovati. Dela pa še IR, da lahko s tipkami kaj spremeniš. Če boš čakal še dlje bo baterija tako prazna, da ne bo delal niti IR več.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

krop ::

Mam na Android tv aplikacija deluje normalno. Verjetno problem vida os

NejcSSD ::

Meni na LG C1 ful dolgo traja prvi zagon. Po tem je OK. Ne vem a je TV že v letih al je WebOS aplikacija
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

Mareex ::

miha90 je izjavil:

Sem nov naročnik Telekoma. Oče ima NEO box (ni problemov), jaz pa imam NEO TV aplikacijo na VIDAA OS televizorja (Hisense U7NQ, povezava: UTP kabel).
Med menjavo programov traja 10-20 sekund. A sta VIDAA in Neo Lite app nekompatibilna ali kaj mislite, da povzroča takšen lag ali pa kakšne nastavitve na samem televizorju. Je pa res, da imam sedaj internet preko 5G omrežja, ampak hitrost je vseeno okoli 250/40 mb. Imam pa en switch med modemom in televizorjem.

Nameščena zadnja verzija oper.sistema, NEO lite iz VIDAA store-a. Če ne bo druge, bom moral iti na Neo box varianto.

Do sedaj sem imel na istem televizorju T2 app, ki pa ni delal preko optike prav nobenih problemov. Njihovo mobilno omrežje na našem koncu je pa druga zgodba :)

Tudi sam sem imel slabo izkušnjo s aplikacijo NEO lite na Hisense tv. Najbolj me je motilo ker sploh ni shranjevalo zadnje pogledane vsebine, nadaljuj z ogledom in podobno. Aplikacijo plačeval 1,9€ na mesec, prejšni teden pa šou v telekom po dodaten tv box, naročnina 3,90€.
««
43 / 43
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telekom Neo in Asus router (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7727565 (478) p206cc
»

Ubiquiti in Telekom IPTV (strani: 1 2 3 )

12618166 (2020) IceBoX
»

SIOL modem, neo tv box, indirektna vezava (strani: 1 2 )

704703 (3335) detroit
»

Deco X60 (3pack) in NEO

203789 (1217) Robert
»

Katero omrežno stikalo za več TV-jev in PC-jev

162728 (2363) krepki

Več podobnih tem