» »

Električni žar

Električni žar

A110 ::

Kupujem električni namizni žar, ker je star iskrin crknil po hmm 15+letih uporabe. Uporabljal bi ga predvsem za toaste ampak je obvezno, da se da na njem speci tudi kaksno meso, jajca,... pac studentska varjanta. Zanima me predvsem koliko moci je potrebno da ima da nebo trajalo predolgo. budget imam nekje na 50e ampak ce se dobi dovoj kvalitetna stvar ceneje toliko bolje. doma imamo trenutno tega in smo z njim zelo zadovoljni. vendar pa me zanima če obstaja še kakšna hmm cenejša alternativa ki bi bila enako vredu. recimo v oči mi je padel tudi tale silercrestov ima kdo izkusnje z silvercrestoimi pripomocki oz kak drug predlog?

TehDucky ::

Jaz sem vzel hoferjevga ambiano žar, ga po mojem mnenju res veliko uporabljamo in je ok za svojo ceno. Na plošče se nič ne prijema, toasti so na "max" temperaturi zapečeni v cca 2 min, na srednji pa 4-5min. Kar pečem so še hrenavke, te so tudi hitro narejene. Sem imel prej en kao boljši toaster z litoželeznimi ploščami, pa ko sem videl te, ki so 3x lažje, da ne bojo zdržale, ampak so kul, edino v navodili odsvetujejo pranje v pralnem stroju, ampak tudi to so že dale čez parkrat.
https://www.hofer.si/sl/infostoritve/st...
Se ga pa ne dobi zdele več, tako da pomoje ti je lidlova opcija najbolš, pa še od hoferja in lidla 3 leta garancije kumot rešuješ če kej crkne, 30€ pa tut ni noben tak dnar.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hud Toaster

Oddelek: Loža
357357 (4175) rdecaluc
»

Katero ugodno meso za steak? (strani: 1 2 )

7316671 (8884) Dzuro10

Domača pica (strani: 1 2 3 4 5 )

22456647 (36520) bluefish
»

Kje kupiti dober žar na oglje? (strani: 1 2 )

7448260 (29945) bauci
»

Žar za notri - predlog (indukcijski?)

152340 (2106) RejZoR

Več podobnih tem