Forum » Kaj kupiti » Monitor odporen na vlago
Monitor odporen na vlago
jernejp ::
V velikem šotoru (skladišče) imamo en PC in monitor, ki pogosto crkne, (vsako jesen/zimo)
mislim, da je problem vlaga, ker to se vedno dogaja ko se začnejo megle itd...
Kaj predlagate da se kupi (po možnosti v Sloveniji)?
-velikost cca 14" ali več
-ločljivost 1280x800 ali več
-po možnosti zmerna cena (voda po njem ne teče...)
mislim, da je problem vlaga, ker to se vedno dogaja ko se začnejo megle itd...
Kaj predlagate da se kupi (po možnosti v Sloveniji)?
-velikost cca 14" ali več
-ločljivost 1280x800 ali več
-po možnosti zmerna cena (voda po njem ne teče...)
matobeli ::
Nabavite en rabljen prenosnik z rugged ohišjem. Imaš možnosti od Panasonic, IBM, DELL, verjetno še kakšen.
Hvala obema,
@matobeli daš lahko kak link, da vidim kaj sploh to pomeni?
@hikari je to odgovor ali vprašanje enako bi prosil kak link.
@matobeli daš lahko kak link, da vidim kaj sploh to pomeni?
@hikari je to odgovor ali vprašanje enako bi prosil kak link.
TheBlueOne ::
Napisi "IP67 display". Cen za industrijske verjetno ne bos kartako dobil, ce nimas podjetja. Racunaj 1000€++
@thetilko sem mislil, da gre kaj brez IP67 in takšnih cifer...
Ker to mi je skoraj boljše vsako leto novega kupovat...
Najlepša hvala
Ker to mi je skoraj boljše vsako leto novega kupovat...
Najlepša hvala
@Alien123 rabim še za cca 2-3 leta, potem bodo boljši pogoji in cca 200-300 sem pripravljen dati,
če ima kdo res kak konkreten link (slovenija in cena) bi se priporočal, drugače hvala.
če ima kdo res kak konkreten link (slovenija in cena) bi se priporočal, drugače hvala.
Daliborg ::
Če računalnik dela 24/7 bi ga jaz dal v neko škatlo. Sam imam Dell 17" monitor tipkovnico in miš na balkonu v eni stari omari (iverka) brez vrat. Ni važno kdaj priklopim laptop nanj je vedno vse ok.
Lp.
Lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
vuki ::
Točno to kot pravi @daliborg, če bo stvar laufala 24/7 ne bo prišlo do kondenzacije in posledično problema. Ugasnit eko zadeve: spanje - nikoli, ugasni monitor - nikoli.
Hvala vsem za pomoč in ideje, mislim, da bom kr zadnji nasvet upošteval ter po potrebi nov monitor nabavljal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ask Tomson (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 71726 (45652) | bluefish |
» | best bang for buck telefon ta trenutek (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 104899 (62778) | vonmimek |
» | Rugged prenosnik ali tablica z WindowsiOddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (994) | Dadan |
» | LENOVO Thinpad ali HP Elitebook?Oddelek: Kaj kupiti | 7960 (6283) | Invictus |
» | Prenosnik za nerodnežeOddelek: Novice / Ostale najave | 4318 (3549) | darkolord |