» »

SoundBlaster Live!

SoundBlaster Live!

Spc ::

Zanima me če bi se dalo priredit SurroundMixer 1.1 da bi deloval na čisto novih driverih. Zraven novih driverov je priložen SurroundMixer 2.0 in 1.1 ne deluje na novem driveru. Stari Mixer pa mi je 100x bolj všeč kot pa ta novi ... ampak design ni pomembem .. najbolj pomembno je to, da stari driver/software podpida *.ea2 file .. novi pa ne. Novi podpira samo *.aup zato bi rabil EAX Control Center ki bi podpiral *.ea2 file .. ker mam svoj X Drive II Live Stream Encoder *.ea2 based. Najlepše pa bi blo če bi se dalo kje dobit converter za *.ea2 v *.aup.
Kajti ti stari driveri zelo nagajajo v windows xp.

ima kdo kakšno idejo kaj bi se tu dalo naredit ? :D

X Drive II:
Spc X Drive II

SurroundMixer 1.1

SurroundMixer 2.0
  • zavaroval slike: Predator ()

pingo76 ::

Nevem koliko ti bo pomagalo a probaj vseeno. Daj gor stare driverje in pomakni hardware acceleration za eno stopnjo nazaj.
start/control panel/multimedia/advanced...
Poročaj

Spc ::

Žal Standard Acceleration še poslabša zadevo. Malo sem iskal in našel, da SoundBlaster Live! serija na VIA Chipsetu ne deluje tako kot bi morala zaradi PCI Latency. Našel sem patch za VIA Chipset-e in zadeva deluje tak kot bi morala. Priporočam vsakemu, da si patcha windowse čim prej .. kajti ta patch odstrani še druge probleme. Patch je za VSE VIA Chipset-e. Jaz imam KT400 in tudi pri KT400 je prisoten ta problem.

PCI Latency Patch
Source

>:D
Prosil bi še nekoga če ima točno ta cd oz. CD z driverji za soundblaster live serijo, ki vsebujejo Surround Mixer 1.1 če bi mi lahko image naredil in poslal preko ftpja .. ali pa mi posodi cd (maribor), ker ta cd ko ga imam jaz je poškodovan in zelo slabo bere. (Mislim, da je latest driver set z SurMix 1.1 tisti, ki je bil zraven prvih primerkov SoundBlaster-a Live! Digital 5.1 .. samo nisem siguren)

Virci SB Live! 5.1 Line-in problem: če uporabiš driverje z Surround Mixerjem 1.1 bo Line-In na SBLive 5.1 deloval na vseh 4 zvočnihih.

za FTP info pa vam bom povedal če bo kdo imel ta cd z driverji.

:D

Hvala za vse :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spc Music Format (Moj kodek) razlike v zvoku.. (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
607647 (4953) dukenukem
»

AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnik

Oddelek: Zvok in slika
3511331 (5139) Sarimner
»

Nova anketa: kakšna konfiguracija zvočnikov je priklopljena na vaš primarni računalni (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
678279 (6574) Blum
»

Creative Labs po več kot dveh letih izdal gonilnike za X-Fi zvočne kartice za Linux

Oddelek: Novice / Grafične kartice
344919 (3498) RejZoR
»

Windows XP in SBlive

Oddelek: Pomoč in nasveti
151677 (1400) TESKAn

Več podobnih tem