» »

Inštalacija avtoradija v VW (Passat)

Inštalacija avtoradija v VW (Passat)

EvilGod ::

Živjo!

Imam radijo JVC Cameleon, ki sem ga imel v Ford Mondeo, kjer je delal normalno. Sedaj pa sem ga ugradil v VW Passat, kjer pa se radijo ob kontaktu samodejno ne prižge in tuki, ko avto ugasnem se ploščica samodejno ne skrije (zato tudi ne morem zamenjati cd-ja brez kontakta).
Zanima me, če kdo ve, kako lahko to popravim, da bi mi delalo isto kot v Mondeu.

Hvala!
LP>:D

EvilGod ::

Pozabu sm povedat, da sta u navodilih 2 posebni vezavi konektorjem posebi z VW in Audi, ampak k sm jih probal sploh ni delal nč ...

zigadr ::

Jaz imam Škodo, pa je bilo potrebno zamenjati žici za konstantno napajanje in kontakt na tistem konektorju v avtu. Verjetno je pri tebi enako, saj je Škoda bolj ali manj VW. Če nimaš nekega posebnega orodja, se boš moral zapeljati v kakšno avtoakustiko. Meni so to naredili zastonj.
Kako je s tvojim radijem ne vem točno, ampak moj JVC ima dva različna položaja za varovalko in ena možnost je bila, da sem prestavil varovalko v drugi položaj in tako mi je radio deloval ves čas (tudi ko ni bilo kontakta). Ker mi to ni bilo všeč, sem naredil zgoraj napisano.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako proklopim avtoradio, da ne izgubi spomina?

Oddelek: Na cesti
348665 (4968) rini
»

Avtomobilski akumulator + multimeter

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
3331257 (28871) Newholland
»

Menjava in priklop avtoradija

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
145557 (4279) c0dehunter
»

Avtoradio se vsakič resetira