» »

Čudn audigy....

Čudn audigy....

freserovski ::

No imam creativov audigy (1), že kak mesec, toda zadnje čase se mi je začel pojavljat nekakšen odmev, ko gledam tv, al pa poslušam mp3-je.
Je komu kaj jasno zakaj to dela? Drajverje sem si updatal, sicer pa mam one osnovne kar iz neta, ker pač nimam cd-ja...
Bi to lahko bilo povezano z stand by stanjem v xp-jih, ker prej je normalno delalo, zadnje čase pa dam comp kar v stand by in se je to začelo pojavljat...
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!

Turtle ::

Zelo vrjetno se kak reverb ali echo nastavil v audigy HQ....Probaj pregledat, če je tam vse normalno

Pravzaprav teh efektov nimam nikjer za nastavljat, ker mam samo tisti osnovni gonilnik z neta, nimam cd-ja...
A bi mogoče bil kdo pripravljen zapečt ta cd, če ga ima ?

bmandelj ::

kaj pa mogoce kaksen mikrofon??
driverji iz neta majo audioHQ vsaj jaz ga imam v control panelu in pa v start meniju

LP
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri

Nop, audio HQ-ja tudi nimam, ker so to čisto osnovni drajverji (3 mega) za delovanje kartice.
Zdaj iščem kake druge, mogoče mi bo celo uspelo :\

evo, zdaj sem našel ene drajverje, ki so odlični za tiste, ki majo to kartico za poslušanje glasbe in delo z midi formatom...
tele drajverje ...
zvok je dosti boljši kot z prejšnjimi drajverji, kontrola nad kartico popolna... špica :D
majo pa eno pomankljivost, niso za špile, ker ne podpirajo eax-a itd..., dokler ne najdem kakega cd-ja, bom mer kar te gor:\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik HP 6710b ne pokaže slike po stand by-u

Oddelek: Pomoč in nasveti
452390 (1454) zuz3k
»

[5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11016679 (10618) FlamE#7
»