Forum » Strojna oprema » Čudn audigy....
Čudn audigy....
freserovski ::
No imam creativov audigy (1), že kak mesec, toda zadnje čase se mi je začel pojavljat nekakšen odmev, ko gledam tv, al pa poslušam mp3-je.
Je komu kaj jasno zakaj to dela? Drajverje sem si updatal, sicer pa mam one osnovne kar iz neta, ker pač nimam cd-ja...
Bi to lahko bilo povezano z stand by stanjem v xp-jih, ker prej je normalno delalo, zadnje čase pa dam comp kar v stand by in se je to začelo pojavljat...
Je komu kaj jasno zakaj to dela? Drajverje sem si updatal, sicer pa mam one osnovne kar iz neta, ker pač nimam cd-ja...
Bi to lahko bilo povezano z stand by stanjem v xp-jih, ker prej je normalno delalo, zadnje čase pa dam comp kar v stand by in se je to začelo pojavljat...
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
Turtle ::
Zelo vrjetno se kak reverb ali echo nastavil v audigy HQ....Probaj pregledat, če je tam vse normalno
Pravzaprav teh efektov nimam nikjer za nastavljat, ker mam samo tisti osnovni gonilnik z neta, nimam cd-ja...
A bi mogoče bil kdo pripravljen zapečt ta cd, če ga ima ?
A bi mogoče bil kdo pripravljen zapečt ta cd, če ga ima ?
bmandelj ::
kaj pa mogoce kaksen mikrofon??
driverji iz neta majo audioHQ vsaj jaz ga imam v control panelu in pa v start meniju
LP
driverji iz neta majo audioHQ vsaj jaz ga imam v control panelu in pa v start meniju
LP
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Nop, audio HQ-ja tudi nimam, ker so to čisto osnovni drajverji (3 mega) za delovanje kartice.
Zdaj iščem kake druge, mogoče mi bo celo uspelo
Zdaj iščem kake druge, mogoče mi bo celo uspelo
evo, zdaj sem našel ene drajverje, ki so odlični za tiste, ki majo to kartico za poslušanje glasbe in delo z midi formatom...
tele drajverje ...
zvok je dosti boljši kot z prejšnjimi drajverji, kontrola nad kartico popolna... špica
majo pa eno pomankljivost, niso za špile, ker ne podpirajo eax-a itd..., dokler ne najdem kakega cd-ja, bom mer kar te gor
tele drajverje ...
zvok je dosti boljši kot z prejšnjimi drajverji, kontrola nad kartico popolna... špica
majo pa eno pomankljivost, niso za špile, ker ne podpirajo eax-a itd..., dokler ne najdem kakega cd-ja, bom mer kar te gor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik HP 6710b ne pokaže slike po stand by-uOddelek: Pomoč in nasveti | 2390 (1454) | zuz3k |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16679 (10618) | FlamE#7 |
» | Ni zvoka Asus P5KOddelek: Strojna oprema | 5089 (4153) | Dabl |
» | Nova zvocna kartica? kero vzet!Oddelek: Kaj kupiti | 1516 (1044) | Pesimist |
» | Abit NF7-problem z integ. zvočnoOddelek: Strojna oprema | 977 (871) | VASkO |