Forum » Na cesti » Števec goriva ne dela
Števec goriva ne dela
Roxy111 ::
Pozdravljeni.
Števec goriva se mi ne premakne, vedno je na istem mestu. To sem videl že velikokrat, ampak v mojem primeru se števec ne premakne tudi ko je avto ugasnjen in brez kontakta, vedno je na sredini. Je że kdo videl kaj podobnega?
Števec goriva se mi ne premakne, vedno je na istem mestu. To sem videl že velikokrat, ampak v mojem primeru se števec ne premakne tudi ko je avto ugasnjen in brez kontakta, vedno je na sredini. Je że kdo videl kaj podobnega?
hammock ::
Glej na to s pozitivne plati - ce ti kdaj zmanjka goriva in ostanes na cesti te policaj za to ne bo kaznoval, ker ne bo vedel da je zmanjkalo goriva.
Indikacije pa tako ne rabis, saj ves koliko km naredis priblizno s tankom. Najbrz se ti je zataknil plovec v tanku.
Indikacije pa tako ne rabis, saj ves koliko km naredis priblizno s tankom. Najbrz se ti je zataknil plovec v tanku.
Roxy111 ::
Amapak ce bi se plovec zataknil bi kazalec padel ko ni kontakta.ampak kazalec vseeno stoji na sredini. To je zanimivo.
KAVINSKY ::
Števec je električen. Če odstraniš baterijo (minus odklopi) bi moral pasti na nič. Če se to ne zgodi je zataknjen števec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rezerva avtomobilaOddelek: Na cesti | 10533 (4673) | Dr_M |
» | Kazalec napolnjenosti rezervoarjaOddelek: Na cesti | 2449 (1717) | Scorpy84 |
» | MitsubishiOddelek: Na cesti | 2989 (2484) | RejZoR |
» | Količina goriva v avtomobiluOddelek: Na cesti | 4856 (4021) | CaqKa |
» | test bencina (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 47610 (40583) | edge540 |