» »

Adobe Premiere in popačenje zvoka ob exportanju

Adobe Premiere in popačenje zvoka ob exportanju

Kurzweil ::

Imam vprašanje glede Adobe Premierja CS6 in zvoka, ki se ob eksportanju popači oz. utihne.

Stvar je namreč sledeča. Ko končam s projektom v Adobe Premierju CS6 v samem projektu zvok in slika delujeta povsem normalno. Isto velja, ko stvar exportam in naložim na Youtube, kjer pa se pojavi zanimiva stvar, namreč zvok iz kamere se povsem normalno sliši, zvok, ki pa ja v projektu dodan preko mikrofona (ki je priklopljen na isto kamero) pa se že prej rečeno na samem projektu normalno sliši, isto velja za namizni računalnik (kjer dela dela samo lev zvočnik), ko pa poslušam projekt na telefonu, pa zvok od kamere deluje normalno, zvok od mikrofona pa je povsem tiho oz. če daš res naglas se sliši tihu šumenje.

Kabel za mikrofon je povsem nov (XLR -> običajen audio) in sicer normalno deluje. S starim kablom pa stvar deluje normalno. Je možno, da gre pri kablu za kakšen drug standard ali karkoli podobnega?

Začasna rešitev v Premieru je sicer Audio Effect "LEFT TO RIGHT", ki audio iz levega zvočnika prenese na desnega, a tako seveda to ne gre, čeprav je zvok normalen in je pač mono.

Komu kaj poznan ta problem ?

DamijanD ::

Torej če prav razumem, problem imaš z zvokom, ki je bil posnet z mikrofonom? Zgleda, kot da ti mono audio iz mikrofona program, da samo na en kanal. Verjetno je kakšna nastavitev kje ali pa če bi poskusil s kakšnim externim programom audio od mikrofona pretvoriti iz mono v stereo (audacity npr).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

priklop kamere na audio mizo

Oddelek: Zvok in slika
81027 (823) SaXsIm
»

DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6321646 (10758) BorutK-73
»

Profesionalno stereo snemanje kako?

Oddelek: Zvok in slika
202948 (2504) nokia6310
»

Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zvočne kartice
598139 (6934) matjash
»

pinnacle studio 8 vprašanje!!?

Oddelek: Zvok in slika
141468 (1269) videosony

Več podobnih tem