Forum » Omrežja in internet » P2P in program Shareaza
P2P in program Shareaza
Alkoman ::
Zanima me, če z zgoraj omenjenim programom lahko nadaljujem download datotek, ki sem jih začel z eMulo?
Lp
Lp
/// --- I Am What I Am --- \ \ \
- zaklenil: Tomi ()
To sem tudi pricakoval... ne vem pa kako naj to naredim, sem nastavil mape na tisto mapo kjer imam emule datoteke pa jih ni v download vrsti. Mi lahko kdo razlozi kako naj to naredim
Eh, pozabite na vprasanje, sem "prespal" instalacijo programa
lp
Eh, pozabite na vprasanje, sem "prespal" instalacijo programa
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alkoman ()
OldSkul ::
Seveda lahko.
Pa poročaj kakšno hitrost kaj doseže ta program, ker sem ga enkrat že probal toda zdel se mi je precej slab.
Pa poročaj kakšno hitrost kaj doseže ta program, ker sem ga enkrat že probal toda zdel se mi je precej slab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OldSkul ()
jerko4 ::
Js sm mel shareazo pa je zlo v redu, ker lahka dl file od bittorrenta, pioleta, edonkeya... Hitrosti so zelo počasne in to je pa glih najbl pomembno.
Tud js sm hotu emulove datoteke prenest v shareazo pa ni hotl. Zdj pa spet uporablam emulo k je najboljša poleg bittorrenta.
Street Elements smo carji!
Tud js sm hotu emulove datoteke prenest v shareazo pa ni hotl. Zdj pa spet uporablam emulo k je najboljša poleg bittorrenta.
Street Elements smo carji!
Mislim, da bi moral kar ostati na eMuli, ker ta Shareaza samo srota po disku, sicer ne vem zakaj, shasirati bi moral ze zdavnaj... Hitrosti pa tudi niso nic boljse ,
A slucajno kdo ve, ce lahko nedokoncane dele iz Shareaze ponovno uporabljam v eMuli?
lp
A slucajno kdo ve, ce lahko nedokoncane dele iz Shareaze ponovno uporabljam v eMuli?
lp
Glede srotanja po disku je res kriv bug v Shareazi 1.8.9.17, ki ga odpravite s patchem, ki ga najdete na naslovu KLIK
lp
PS.: Morate se registrirati!
lp
PS.: Morate se registrirati!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alkoman ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426141 (9425) | Freakylion |
» | Računalnik za fajleOddelek: Strojna oprema | 1397 (1099) | Steinkauz |
» | Adresirana mrežna eMule dela, internet ne dela, avtomatsko dodeljevanje, internet delOddelek: Omrežja in internet | 1005 (965) | IgorGrozni |
» | eMule vs. torrentOddelek: Omrežja in internet | 5088 (4220) | mit3k |
» | Shareaza je muli "uničila" ED2k linke :((Oddelek: Omrežja in internet | 1638 (1456) | V-i-p |