Forum » Na cesti » kateri avtoradio ?
kateri avtoradio ?
heero ::
Pozdravljeni
zamenjal sem v avtu prednja dva zvocnike v Rainbow 120w ampak ni neke velike razlike v kvaliteti zvoka kot na original zvocnikih ali je tu problem avtoradio ki je nek poceni xplore vreden 40€ , Ali rabim ojacevalec ?
ce je v radiu problem prosim za kaksen predlog kaj bi lahko bilo primerno a da ni predrago
zamenjal sem v avtu prednja dva zvocnike v Rainbow 120w ampak ni neke velike razlike v kvaliteti zvoka kot na original zvocnikih ali je tu problem avtoradio ki je nek poceni xplore vreden 40€ , Ali rabim ojacevalec ?
ce je v radiu problem prosim za kaksen predlog kaj bi lahko bilo primerno a da ni predrago
TehDucky ::
Zdravo, jaz sem zamenjal original avtoradio, nekaj podobnega kot ta tvoj xplore za pioneer dehx5600, z max močjo 50W, prejšnji pa 25W po kanalu. Zadeva dosti bolj kvalitetno igra, sploh pri malo višjih glasnostih ni bilo potem več šumenja in pokanja. Vse na original zvočnikih. Bluetooth sem pa uporabljal več kot pa usb ključek, tako sem imel lahko tudi navigacijo preko radia ter klice, spotoma pa še glasbo s telefona.
Tam okoli 80 eur se začnejo malo boljši, potem pa samo odvisno od bombončkov. Ojačevalec je pa za tvoje 120W zvočnike skoraj nujen, če jih boš želel uporabit na polno.
Tam okoli 80 eur se začnejo malo boljši, potem pa samo odvisno od bombončkov. Ojačevalec je pa za tvoje 120W zvočnike skoraj nujen, če jih boš želel uporabit na polno.
BCSman ::
Morda kdo ve kakšne priklope imajo Pioneer avtoradii?
Trenutno imam kitajski Caliber RMD 068 z iso konektorjem.
Nameravam kupiti Pioneer avtoradio MVH-S100UB
Bo potreben kakšen adapter, pride kaj priloženo? Ali bo bognedaj kaj za štekat spet kable skupaj?
Trenutno imam kitajski Caliber RMD 068 z iso konektorjem.
Nameravam kupiti Pioneer avtoradio MVH-S100UB
Bo potreben kakšen adapter, pride kaj priloženo? Ali bo bognedaj kaj za štekat spet kable skupaj?
Trupl0 ::
pioneer ima iso. zraven dobiš konektor, ki pelje na iso in potem na radio, ki pa je njihov konektor.
If you are going through Hell, keep going !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtoakustika (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 35493 (8295) | darck |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14966 (9265) | Trupl0 |
» | Nakup ali ne avtoojačevalcaOddelek: Zvok in slika | 2063 (1731) | steev |
» | Kateri avtoradioOddelek: Kaj kupiti | 3637 (2899) | AgiZ |