» »

Star Trek: Picard

Star Trek: Picard

Temo vidijo: vsi
««
15 / 19
»»

BigWhale ::

Nikec3 je izjavil:

Še ena stvar. Kaka je verjetnost, da je "watcher" Dahj iz prve sezone (in prve epizode druge sezone)? Na začetku so jo pokazali, imela je še neko referenco, "da ne rabi babysittinga". Na ta način bi povezali obe sezoni, obdržali enake karakterje (kar radi delajo), nam dali kako moralno lekcijo o androidih in zaupanju, ter nam dali malo eye candy-ja, ker je imela Dahj v prvi epizodi druge sezone zelo lep dekolte.

Jaz sem sicer najprej mislil, da bo 'watcher', ki ga iscejo Guinan. Zenska je zivela na Zemlji ze za casa Marka Twaina. Ampak njena rasa je rasa 'listenerjev'.

MisterM ::

Guinan je gotovo na Zemlji, so jo spoilali v napovedniku. Podobno kot Borg Queen ima tudi ona sposobnost nekako zaznati anomalije v timelineu, kot je prikazano v TNG Yesterday's Enterprise. Bi bilo skoraj logično, da je "watcher" ona. Razen, če obstajajo tako listenerji kot watcherji, smellerji, toucherji in tasterji.

Zvezdica27 ::

https://memory-alpha.fandom.com/wiki/Gu...

Res je guardian of forever je oni - in niti pod razno ni bog, kolikor berem je v romanih to skoz neki na tapeti in je Q "močnejši". Če je Q naredil tako galaktično bariero kot ono bariero v centru galaksije, je Q doslej najmočnejše "bitje", se zdi.

zz

cias ::

Jaz še youtube kritik ne morem več gledat, kaj šele da bi serijo spremljal.

Upam da ne bojo začeli snemat kakšen current year Stargate.

judoka ::

Stargate se najavlja ze leta. Amazon je zdaj kupil mgm in mogoce se bo zdaj kaj premaknilo.

MisterM je izjavil:

Guinan je gotovo na Zemlji, so jo spoilali v napovedniku. Podobno kot Borg Queen ima tudi ona sposobnost nekako zaznati anomalije v timelineu, kot je prikazano v TNG Yesterday's Enterprise. Bi bilo skoraj logično, da je "watcher" ona. Razen, če obstajajo tako listenerji kot watcherji, smellerji, toucherji in tasterji.

Ja, mogoce se bo kasneje izkazalo da niso tolk watcherji ampak bolj listenerji. :)) Ne bi bilo povsem nesmiselno, ce bi bila to ona. Plus tega, zivela je v San Franciscu. :)

PS: Pa Q se boji Guinan. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

blb.

meni je pa ta s2 zaenkrat kar všeč, vsekakor bolje od Discovery. Borg Queen seka. Lahko stavimo: pravim da je moralna in da bo na koncu (ne vem še zakaj, morda ker bo impresionirana nad moralo Picarda) spustila človečke in jih ne bo asimilirla, ko se priložnost ponudi.

Zvezdica27 je izjavil:

blb.

meni je pa ta s2 zaenkrat kar všeč, vsekakor bolje od Discovery. Borg Queen seka. Lahko stavimo: pravim da je moralna in da bo na koncu (ne vem še zakaj, morda ker bo impresionirana nad moralo Picarda) spustila človečke in jih ne bo asimilirla, ko se priložnost ponudi.

Zakaj Guinan ni poznala Picarda? Ker so se iz spremenjenega timeline-a v katerem se ni zgodil TNG: Time Arrow vrnili v preteklost? Recimo. Cel zaplet z Riosom mi res ni vsec in je sam en filler. Ampak ok. Recimo.

Vsec mi je bil se en poklon Star Trek IV na avtobusu. :) Se pa mal bojim, da se bo vecina serije dogajala v 2024 in bo zlo mal 'star trek dogajanja' v vesolju.

Kaj si lahko obetamo?
- v naslednjem delu bodo resili Riosa in Picard bo spoznal Watcherja
- v sestem in sedmem delu bodo uspesno resili timeline
- v osmem delu bo Borg Queen zacela srat in delat probleme (mogoce bosta z Jurati nardile mini collective)
- v devetem delu se bodo ukvarjali z Borg Queen, vmes bodo se Qu povrnil moc
- v desetem pa razresijo je dilemo z Borgi. :D

Aja pa pricakujemo lahko se nek plot twist kjer bo Borg Queen, ki je prisla na Riosovo ladjo Jurati al pa Picardova mama. :>

Phantomeye ::

BigWhale je izjavil:

Zvezdica27 je izjavil:

blb.

Zakaj Guinan ni poznala Picarda? Ker so se iz spremenjenega timeline-a v katerem se ni zgodil TNG: Time Arrow vrnili v preteklost? Recimo. Cel zaplet z Riosom mi res ni vsec in je sam en filler. Ampak ok. Recimo.

Vsec mi je bil se en poklon Star Trek IV na avtobusu. :) Se pa mal bojim, da se bo vecina serije dogajala v 2024 in bo zlo mal 'star trek dogajanja' v vesolju.

Kaj si lahko obetamo?
- v naslednjem delu bodo resili Riosa in Picard bo spoznal Watcherja
- v sestem in sedmem delu bodo uspesno resili timeline
- v osmem delu bo Borg Queen zacela srat in delat probleme (mogoce bosta z Jurati nardile mini collective)
- v devetem delu se bodo ukvarjali z Borg Queen, vmes bodo se Qu povrnil moc
- v desetem pa razresijo je dilemo z Borgi. :D

Aja pa pricakujemo lahko se nek plot twist kjer bo Borg Queen, ki je prisla na Riosovo ladjo Jurati al pa Picardova mama. :>

Upam reč, da bo Jurati postala nova kraljica, kakšne bodo implikacije tega, so pa lahko različne.

Temu filerju se ponavadi reče B-story in je klasična zadeva za serije. Je pa point verjetno družbeno-kritični komentar.

Situacija z borgi se bo morala zgoditi preden Q dobi powers, ker z lahkoto reši to dilemo.

Zgodovina sprememb…

Najbolj je zanimivo, da se je star trek vedno ukvarjal z reševanjem družbenih dilem, ko so prihajali v stik z različnimi civilizacijami. Ko pa se ukvarja z našo civilizacijo in našim svetom je pa "preveč woke" :D

Hits too close home, heh.

a_borlak ::

Uh, vidim, da vsi štartamo na to, da bo Agnes bodoča kraljica Borgov ...

Phantomeye je izjavil:

Upam reč, da bo Jurati postala nova kraljica, kakšne bodo implikacije tega, so pa lahko različne.

Tud men se tko zdi in na konc, mam feeling, da bo resitev cist paradoxalna, ker bo Jurati tista, ki bo prisla na Riosovo ladjo, ceprav se ni sla v preteklost in v alternate timeline. :>

Phantomeye je izjavil:

Temu filerju se ponavadi reče B-story in je klasična zadeva za serije. Je pa point verjetno družbeno-kritični komentar.

Vem ja :)) sam lahko bi se kaj manj klisejskega spomnil.

Phantomeye je izjavil:

Situacija z borgi se bo morala zgoditi preden Q dobi powers, ker z lahkoto reši to dilemo.

Picard/humanity je on trial. Q bi lahko ze veckrat resil situacijo ampak ponavadi zmeraj caka na to, da Picard nardi svoje. Zdaj je mogoce mal problem, ker ostaja brez moci ampak se mi zdi, da ni to 'the whole story'.

BigWhale je izjavil:

Phantomeye je izjavil:

Tud men se tko zdi in na konc, mam feeling, da bo resitev cist paradoxalna, ker bo Jurati tista, ki bo prisla na Riosovo ladjo, ceprav se ni sla v preteklost in v alternate timeline. :>

Phantomeye je izjavil:

Vem ja :)) sam lahko bi se kaj manj klisejskega spomnil.

Phantomeye je izjavil:

Picard/humanity je on trial. Q bi lahko ze veckrat resil situacijo ampak ponavadi zmeraj caka na to, da Picard nardi svoje. Zdaj je mogoce mal problem, ker ostaja brez moci ampak se mi zdi, da ni to 'the whole story'.

Če se prav spomnim - nikoli nisem star treka gledal v celoti: 1. premlad 2. zdaj pa rajši gledam stvari, ki nimajo miljavžent epizod in sezon. Ampak, če se prav spomnim je Q continuum tisti, ki ima sposobnost posameznemu Q-ju vzet moči in, če se prav spomnim, je Q o tem obveščen, kar se je tudi zgodilo. Tle pa zgleda, da se dogaja nekaj neprecedenčnega - počasi izgublja moči oz. postajajo vedno manj konsistentne.

Ko sem gledal discovery in je bila tista epizoda z vrati - za tistega sem mislil, da je nek drugi Q, ampak menda gre za higher form? Mogoče je tu kaka povezava z njim?

Je pa teorija, da tista blondinka ni neka random zenska, s katero se je Q mal igral (oz. skušal).

Phantomeye je izjavil:

Je pa teorija, da tista blondinka ni neka random zenska, s katero se je Q mal igral (oz. skušal).

Mogoce je Picardova pra-pra-par babica! :>

Phantomeye je izjavil:

Tle pa zgleda, da se dogaja nekaj neprecedenčnega - počasi izgublja moči oz. postajajo vedno manj konsistentne.

Ja, to je res. Jaz sem v bistvu ciljal na to, da Q tudi takrat kadar ima moc, ne resuje taksnih zapletov.

Phantomeye je izjavil:

Ko sem gledal discovery in je bila tista epizoda z vrati - za tistega sem mislil, da je nek drugi Q, ampak menda gre za higher form? Mogoče je tu kaka povezava z njim?

Guinan je rekla, da mora Picard poiskat Supervisorja. To je skoraj sigurno referenca na Gary 7 in Assignment: Earth del iz ST:TOS. Tam se je prvic pojavil Supervisor v Star Treku.

Gary Seven @ Wikipedia
Assignment: Earth @ Wikipedia

Nikec3 ::

BigWhale je izjavil:

Phantomeye je izjavil:

Tle pa zgleda, da se dogaja nekaj neprecedenčnega - počasi izgublja moči oz. postajajo vedno manj konsistentne.

Ja, to je res. Jaz sem v bistvu ciljal na to, da Q tudi takrat kadar ima moc, ne resuje taksnih zapletov.

Phantomeye je izjavil:

Guinan je rekla, da mora Picard poiskat Supervisorja. To je skoraj sigurno referenca na Gary 7 in Assignment: Earth del iz ST:TOS. Tam se je prvic pojavil Supervisor v Star Treku.

Gary Seven @ Wikipedia
Assignment: Earth @ Wikipedia

Tole si imel prav. Jaz pa moram priznat, da se počasi malo izgubljam v vseh teh referencah na zgodovino Star Treka in ob tem kaka je finta, da imamo v seriji milijon znanih fac iz preteklih Star Trekov, če pa se zadeva dogaja v 2024? :|

Mah ne vem, timeline zadeve mi malo uničijo vse skupaj.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

hja, meni je pa to super. Da je neka kontinuiteta, kot je TNG moral imeti Generations, da se vse poveže.

Poglej Discovery - tam pa res to kr neki, tisti Spock za neko povezavo je čude
no izginil, tako da imap zdaj serijo, ki je v bistvu popolnoma brez povezav na ST, razen kolikor se derejo Federation. Je pa to bolje za mlajše bralce.

Bomo videli zdaj, kako bodo zajevali first contact in failure to communicate (Solaris anyone?) tam, o čemer bi lahko imeli celo sezono - bosta pa zgleda 1 del in pol... Škoda, tole je res potencial, pa kar vidim, da bodo zamočili...

zz

Depresivna astronavtka s samomorilskimi nagnjenji?

OK, 2024.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

a_borlak ::

Ampak s tem, kdo bo kraljica Borgov smo pa kar zadeli ... zdaj se bo zgodil še razcep na normalno in alternativno linijo in obe bosta šli svojo pot.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: a_borlak ()

Men je mal cudn, kaj se s Qjem dogaja. Zdaj recimo aktivno dela na tem, da Picardu ne uspe.

Ne spomnim se, da bi do zdaj kdaj aktivno sodeloval in zanalasc nagajal Picardu ali Janeway. Ponavadi ga je vrgel v problem in cakal, da Picard zgrunta in razresi situacijo. Vcasih je se kak hint vrgel.

BigWhale je izjavil:

Potegni rit iz glave ...

Pri tej seriji glavo moraš nekam vtaknit da jo lahko gledaš.

Zakaj jih borg queen pelje v preteklost da jo bojo popravili, potem pa rata trmasta in jih prične ovirat?

Pisci za minimalno plačo verjetno.

Borg Queen je vseeno v katerem casu zacne assimilirat ljudi. V bistvu je bolje, ce jih zacne v preteklosti, ko se ljudje se braniti ne morejo tako kot se lahko v prihodnosti. Ne vem kaj tebi tukaj ni logicnega.

Borgi so ze enkrat poizkusili ustaviti ljudi tako, da so potovali v preteklost.

Borg queen, more like Bored queen :))

MetalLord ::

Jaz sem pogledal tole in mi je vse skupaj precej kar neki:

Discovery stežka pogledam, Picard pa kar vneto čakam vsak del. Pa filme sem seveda pogledal, čeprav zdaj ko pomislim ko sem gledal tole zgoraj, sigurno nisem imel pojma npr. kdo in kaj točno je Khan in podobno, sem pač pogledal vse dele enkrat 2007 in je bilo to to. Od ostalih serij pa verjetno samo kakšne 2-3 ure vsega skupaj (spomnim se da sem gledal vsaj en cel del), če sem slučajno ujel na TV tam 1995-2002.
Od vsega sem bil vedno najbolj navdušen nad Borgi. Se mi splača pogledat Next Generation samo te epizode ali je tudi to bolj meh? Sami po sebi mogoče že da so zanimivi, ampak sedaj smo 2022, pa v Picardu ne znajo izvlečt nekaj posebnega iz njih, razen tistega Borg cube in sedaj Borg queen, tako da ne verjamem da so znali kaj posebnega v 90-tih.
Najboljše Sci-fi serije mislim da sem že pogledal, Battlestar Galactica, Farscape, Firefly in Stargate, ne verjamem da lahko kdo to kdaj preseže. Raised by Wolves sicer ni bila slaba.

Zgodovina sprememb…

Najboljše Sci-fi serije mislim da sem že pogledal, Battlestar Galactica, Farscape, Firefly in Stargate, ne verjamem da lahko kdo to kdaj preseže.

Vse se reboota in reemake-a, ampak teh top sci fi serij pac ne. Si zelim nadaljevanje/spin off vsaj Farscape/Stargate pa ni nic od tega.

sirotka ::

TNG, DS9 ter nato Voyager so meni osebno vse tri med bolj priljubljenimi sci-fi serijami, te se definitivno splača pogledat v kompletu.

judoka je izjavil:

Najboljše Sci-fi serije mislim da sem že pogledal, Battlestar Galactica, Farscape, Firefly in Stargate, ne verjamem da lahko kdo to kdaj preseže.

Vse se reboota in reemake-a, ampak teh top sci fi serij pac ne. Si zelim nadaljevanje/spin off vsaj Farscape/Stargate pa ni nic od tega.

SG sem nedavno videl da nekaj kuhajo.
Samo to ne bo StarGate, to bo current year StarGate. Kot Picard in Discovery, sedeli bojo v eni sobi in govorili o čustvih.

Aja, kako se je hčer od Date takoj naučila plavati v zadnjem delu?

cias je izjavil:

judoka je izjavil:

SG sem nedavno videl da nekaj kuhajo.
Samo to ne bo StarGate, to bo current year StarGate. Kot Picard in Discovery, sedeli bojo v eni sobi in govorili o čustvih.

Ja govori se prakticno odkar so skenslali SG universe, ampak v praksi ni nic. Mogoce bo zdaj drugace ko je Amazon prevzel mgm.

judoka je izjavil:

Ja govori se prakticno odkar so skenslali SG universe, ampak v praksi ni nic. Mogoce bo zdaj drugace ko je Amazon prevzel mgm.

cias je izjavil:

judoka je izjavil:

Nice, upam da bo kaj iz tega.

Sem prepričan da bo ker če pogledaš Discovery, Picard... imajo vse financirano ne glede na gledanost.

oo7 ::

Star Trek: Picard Season 3 Is Bringing the Next Generation Crew Back Together

Picard's final season beams up LeVar Burton, Michael Dorn, Jonathan Frakes, Gates McFadden, Marina Sirtis, and Brent Spiner.

https://gizmodo.com/star-trek-picard-se...

Kot kaže bo tretja sezona zadnja ?

Ja, tko je blo ze v zacetku planiran. Zdej bo pa ST:TNGT - The Next Geriatric Trek! :>

Tretja sezona zgleda, da bo predvsem fan service. In a weird kind of way. :))

BigWhale je izjavil:

Men je mal cudn, kaj se s Qjem dogaja. Zdaj recimo aktivno dela na tem, da Picardu ne uspe.

Ne spomnim se, da bi do zdaj kdaj aktivno sodeloval in zanalasc nagajal Picardu ali Janeway. Ponavadi ga je vrgel v problem in cakal, da Picard zgrunta in razresi situacijo. Vcasih je se kak hint vrgel.

Jaz imam feeling kot da gledamo dva Q-ja. To ali pa je dementen.

Zvezdica27 je izjavil:

hja, meni je pa to super. Da je neka kontinuiteta, kot je TNG moral imeti Generations, da se vse poveže.

Poglej Discovery - tam pa res to kr neki, tisti Spock za neko povezavo je čude
no izginil, tako da imap zdaj serijo, ki je v bistvu popolnoma brez povezav na ST, razen kolikor se derejo Federation. Je pa to bolje za mlajše bralce.

Bomo videli zdaj, kako bodo zajevali first contact in failure to communicate (Solaris anyone?) tam, o čemer bi lahko imeli celo sezono - bosta pa zgleda 1 del in pol... Škoda, tole je res potencial, pa kar vidim, da bodo zamočili...

zz

To, da je šel discovery v prihodnost je pomoje najboljša poteza, ki so jo show-runnerji v seriji naredili.

Bodimo realni, časovno umestit serijo v isti čas kot obstoječe serije oz. pred obstoječimi serijami je precej nehvaležna situacija. Ker moraš za vsak scenarij razmišljat o tem, kaj se je v obstoječih serijah zgodilo, in da s scenarijem ne uvedeš stvari k niso v starih serijah obstajale oz. bile omenjene.

Spore drive je en tak primer, kjer se je veliko vrtelo okoli tega, da gre za tajno zadevo, na katero so v časovno kasnejših serijah vsi pozabili. Npr. če bi voyager imel spore drive, bi bilo serije konec v enem delu.

Če se tvoja serija dogaja v prihodnosti se vse poenostavi.

Še ne bom komentiral vsebine najnovejšega dela, ampak moram rečt, da gre seriji picard kar fajn "recikliranje" igralcev iz prve sezone :D.

Igralec pa zdej čist čist zares ne bi bil Data (to je že pred leti rekel, da je prestar) - boom zdej boš Soong. "Hčerka" tudi - v prvi sezoni je android, v drugi pa klon. Se mi zdi, da bo "Pogruntal", da kloni niso the way to go. In bo začel delat na artificial ljudeh, in potem njegovi potomci itd.

lp,

no, no, ne me spoilat s prsatimi lepoticami. Jaz še predelujem Discovery, in so spet zafrknili zgodbo, od super ST sezone smo v 10 minutah v akcijski streljačini. Nič ni so mogli, zdaj pa pridejo noter pa 10-C ne morejo nič, čeprav so fakin nadmočni in na daljavo lahko vse delajo zdaj bo pa Bookov shuttle uničil vse? Kr neki... Lepo so spet uničili zadevo, ker je treba celo štorijo v eni sezoni končat ane, bogvari, da bi trjalao pa bi malo razskovali failure to communicate.

fak ti ameri zjebejo lih vse kar se dotaknejo...

b

karafeka ::

Na koncu "zjebe" vse kapital, ko je vse odvisno od gledanosti, in še scenaristi ne vejo, če bo naslednja sezona. V takih pogojih je nemogoče delati oz. narediti dober zaključek.

Zvezdica27 je izjavil:

lp,

no, no, ne me spoilat s prsatimi lepoticami. Jaz še predelujem Discovery, in so spet zafrknili zgodbo, od super ST sezone smo v 10 minutah v akcijski streljačini. Nič ni so mogli, zdaj pa pridejo noter pa 10-C ne morejo nič, čeprav so fakin nadmočni in na daljavo lahko vse delajo zdaj bo pa Bookov shuttle uničil vse? Kr neki... Lepo so spet uničili zadevo, ker je treba celo štorijo v eni sezoni končat ane, bogvari, da bi trjalao pa bi malo razskovali failure to communicate.

fak ti ameri zjebejo lih vse kar se dotaknejo...

b

Ah, daj no.

kot da originalni star treki niso imel takih situacij.

En faking voyager je razsul faking celoten borg kolektiv.

Pa ne bi rekel, da so bli nadmočni. Znali so se skrit, pa mel so ogromen kombajn k je pobiral pridelek po vesolju. S kombajnom lahko narediš pizdarijo, ni pa glih tank.

Je pa res, da zadnji dve sezoni nista imeli the big bad.

Zgodovina sprememb…

OldSkul ::

Mislim da so pri Picardu kar zgledno zapeljali zgodbo za to sezono (za razliko od 1.), medtem ko se mi zdi Discovery težak polom. Kako jim uspeva podaljševati to serijo mi res ni jasno.

karafeka je izjavil:

Na koncu "zjebe" vse kapital, ko je vse odvisno od gledanosti, in še scenaristi ne vejo, če bo naslednja sezona. V takih pogojih je nemogoče delati oz. narediti dober zaključek.

Ne vem kaj imata kapital in gledanost veze pri teh novih serijah. Morda v negativi.

Poglej raje kdo je režiser, zakaj ga sploh še uporabljajo ker zmeraj vse zaj, in že vsi v naprej vejo da bo proizvedel gnoj.

karafeka ::

Gledanost in kapital sta tatamata dandanes oz. že skoz. Scifi serije že na splošno niso priljubljene in posledično jih hitro ukinejo, medtem ko je nekih brezveznih komedij ko listja in trave.

Pa mimogrede, režiserjev je pri eni seriji cel kup, skor vsak del ima drugega. Je bolj odvisno od scenaristov, ali bo zgodba zanimiva in da se držijo rdeče niti in star trek folklore. Ampak če ni dnarja, ni nič.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: karafeka ()

Okapi ::

Ena hudo zeh epizoda, skoraj cela samo o neki brezvezni Picardovh travmi iz otroštva.;((

I concur. :>

Namest, da bi Juratijevo iskal so mel "Iskanje notranjega Picarda". :>

BigWhale je izjavil:

I concur. :>

Namest, da bi Juratijevo iskal so mel "Iskanje notranjega Picarda". :>

I mean ... you're not wrong, ampak konec koncev se serija imenuje Picard, ne New New Generation. Ampak ja, lahko bi ostalo pri flashbackih.

Ma sej vem, sam zdi sem mi tak filler, ki ni potreben. V bistvu so mal raztegnil vse skupi in podaljsal razplet vsega.

Jest mam zdej teorijo, da bodo ugotovil, da je Q, ki je v tem timeline-u, sam zanalasc pokvaril timeline in potem je ugotovil, da ne more vec popravit vsega, ker je nekaj narobe z njim. Zato je sel po Picarda. Zdaj bo Juratijeva zacela z asimilacijo ljudi ampak ne bo izgubila se vse clovecnosti in jo bodo preprical, da naj jim pomaga. Potem bo Q spet tlesknil s prsti in ko se bodo vsi spet znasli na Stargazerju se bo vse skupaj odvilo mal drugace in k bo Queen dala dol masko, bo spodaj Juratijeva in vsi bodo ziveli srecno, do konca svojih dni. :D

Se ena moznost je, da bodo Queen/Juratijevo tam ubil (ker bo Juratijeva z zadnjimi mocmi prevzela nadzor in rekla da jo morjo ubit) in pol bodo v normalnem timeline-u vsi gledal un anomaly, k bo zginu in pol bodo rekl "oh well, pol pa nic, gremo domov" in bodo sli. :>

Trenutno je vse dogajanje v 2024 en sam b-roll kjer se nic pametnega ne dogaja. Mam obcutek, da bi na konc lahko stlacil celo sezono v en two-parter episode. :)

Sem pa najprej mislil, da se je Bashir ful postaral, potem sem pa videl, da je v bistvu Baltar. :))

PARTyZAN ::

Tudi jaz sem mislil, da je Bashir :).
««
15 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Star Trek: Strange New Worlds (TV serija) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Sedem umetnosti
39868212 (13755) predi
»

Star Trek: Lower Decks

111774 (1366) Gagatronix
»

Star Trek 2 (strani: 1 2 )

9728281 (23909) Dami
»

StarTrek fan? (strani: 1 2 )