Forum » Sedem umetnosti » Potrebujem naslov komada
Potrebujem naslov komada
Sergio ::
Slišal sem ga na radiu. Ženska ima glas, zelo podoben Skin iz Skunk Anansie, ampak nisem prepričan, ako je to ona.
Komad se začne z "I'm just a soldier".
Ve kdo pomagati? ;)
Komad se začne z "I'm just a soldier".
Ve kdo pomagati? ;)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
OmegaBlue ::
kateri koli segment besedila bi pomagau. Malo premalo podatkov si dau
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
pingec ::
js sm že slišuza to pesem ki se začne im like a soldier
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Sergio ::
He, ta prava je ;)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
dela ::
ok da nebom nove teme odpirau.
Mene pa zanima naslov štikla katerega spot sem vido 2 krat na RTSu, a obakrat sem komaj sredi spota na RTS prilistal in ker pač tam na koncu štikla ne pokažejo izvajalca in imena pesmi (kot na MTVju) pač nism mogo videt kdo je to. No vglavnem je neki bolj hip hop style, izvajajo ga španci ali italijani, skos pojejo:quattro, quattro pa neke štirke (logično) je za videt pa en ma oblečen kostum od zajca in ta zajc pol brejka.
Mene pa zanima naslov štikla katerega spot sem vido 2 krat na RTSu, a obakrat sem komaj sredi spota na RTS prilistal in ker pač tam na koncu štikla ne pokažejo izvajalca in imena pesmi (kot na MTVju) pač nism mogo videt kdo je to. No vglavnem je neki bolj hip hop style, izvajajo ga španci ali italijani, skos pojejo:quattro, quattro pa neke štirke (logično) je za videt pa en ma oblečen kostum od zajca in ta zajc pol brejka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4 … 115 116 117 118 )Oddelek: Sedem umetnosti | 1043121 (21176) | SVGA |
» | World in Conflict (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9303 (4895) | Jst |
» | Triera HDOddelek: Zvok in slika | 1639 (1001) | Hardstyle |
» | Vaš najboljši komad (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 23100 (17110) | AnWar |
» | Podatkovne strukture kolokviji?Oddelek: Šola | 1849 (1703) | whatever |