» »

Diesel jeans reklame

Diesel jeans reklame

pingo76 ::

A kdo ve kje bi se dobilo reklamne spote tvrdke DIESEL JEANS? Pregledal sem že vse kar mi je šlo na pamet in celo mailal podjetju. MEni so te reklame cel smeh in bi jih zelo rad še enkrat videl. Predvsem tisto o laku za laseh in sprehod po "sadomazo" tirolski vasici.

DoloresJane ::

Pingo76 - žal pojma nimam. Kaj pa so ti rekli pri podjetju? Da še naprej glej TV? :D Ena možnost je, da snemaš reklame po televiziji. Druga, da malo pobrskaš po Googlu. Žal drugih idej nimam. Upam, da vsaj to pomaga. :)

pingo76 ::

Vse to že premlel. Na mail pa kar enostavno niso odgovorili.

Loki ::

Kazaa?

DoloresJane ::

Loki - načelo Slo-techa je: brez wareza je življenje lepše. Ker smo trdni privrženci te nove vere, bomo take poste, kot je tvoj, v prihodnje brisali. Ne vzemi osebno - gre za neka splošna pravila, ki so enaka za vse.

Za več informacij pa si preberi pravila.

pingo76 ::

Loki, hvala za pomoč a tudi po p2p ne gre...

Loki ::

in kaj ima besedica kazaa veze z warezom?
sicer je pa tudi samo snemanje reklam LAHKO warez oz. razpecevanje wareza.


zakaj potem ne pobrisete tudi teme bittorrent in tisto gandalfarjevo o p2p programih?
ni nobene zamere, itak s-t skoraj ne spremljam nic vec (prevec racunalnisko obarvan forum, premalo ostalega).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loki ()

DoloresJane ::

Kot prvo: jaz sem odgovorna za oddelek Slo-techa Sedem umetnosti; kar se dogaja v drugih oddelkih in na strani nasplošno, ni moja stvar. Je odločitev ostalih ljudi, ki ustvarjajo to stran in na njihove odločitve jaz nimam (in ne želim imeti) vpliva.

Kazaa posreduje vsakemu uporabniku veliko materiala, ki je reproduciran brez dovoljenja nosilca avtorskih pravic. Prav tako ta in podobni programi poskrbijo za nelegalno distribuiranje materiala, ki ni bil pridobljen na zakonit način.

Glede snemanja TV reklam na videorekorder pa še nikjer nisem videla, da bi bilo to nelegalno; torej pogoj, da se kopijo uporablja za osebni namen (torej brez javnega predvajanja, brez posredovanja za denar in brez vsakršnega koli širjenja tega materiala, ipd.).

Gre za to, da ko bom le malo popustila, bo oddelek nasmeten z vprašanji, kje se lahko dobi ta in ta film oz. ta in ta komad: odgovor pa bo enak tvojemu. Upam, da se razumeva. To je sledenje pravilom, proti tebi osebno jaz nimam nič - celo vesela bom, če boš v oddelek kaj prispeval. :)

Avenger ::

Pravilno, da boš popustila, namreč če ne bi, bi to pomenilo zatiskanje oči, nekako v stilu ameriške cenzure recimo besedic fuck in shit v raznih eminemovih komadih, ali pa v real tv, ko, čeprav se sliši le f*piiiip in s*piiiip točno veš za kaj se je šlo. Mislm, da ni človeka tuki, ki ne bi poznal Kazaa in kaj se tam dobi, sploh pa je to tule čisto obrobnega pomena, ker človeček išče reklamne spote Dizla, ki bi menda tudi mene nasmejali... 8-)
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

pingo76 ::

Zaklenite temo. Hvala.

DoloresJane ::

Avenger - popustila ne bom. Pravila so pravila in napisana so bila zato, da se upoštevajo. Ko so se zbirali predlogi, kako je treba spremeniti pravila, bi se oglasil s svojim. Ali pa povprašaj admine, kaj menijo o tvoji bistroumnosti. In - če Kazaa vsak pozna, zakaj je potem treba priti sem in spraševati, če je na Kazaaju kaj takega? Ob vseh mulah, oslih in Kazaajih res začenjam dvomiti, če ni princip človeštva res opraviti čim manj dela kot je možno. Torej vprašati, če se dobi, namesto da bi ssami naredili. Ponavljam in to zadnjič: če sami ne znate uporabljati zgoraj omenjenih programov, potem vas k uporabi le-teh tukaj ne bomo spodbujali. Nekako v principu: če ne znaš sam, ti ni namenjeno, da bi take vsebine posedoval.

Pingo - tule je Google zadetek. Pregledala sem prve tri povezave in menim, da boš ob bolj natančnem branju lahko našel, kar rabiš. Baje se da te spote kupiti tudi na DVDju prek Amazon.com.

Zaklepam.

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nogometaš pozval gledalce, naj že nehajo tvitat in raje navijajo

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
4812669 (11000) MrStein
»

Kazaa in samo kaza?

Oddelek: Programska oprema
191387 (1094) cryptozaver
»

Kateri program odpre .GIG datoteko?

Oddelek: Programska oprema
81229 (1075) Bass0
»

Pregajanje piratov in ponujanja vareza

Oddelek: Loža
382528 (1428) Highlag
»

pripomba na zaklepanje tem

Oddelek: Slo-Tech
371464 (907) suse80

Več podobnih tem