Forum » Šport » Katero sportno obleko?
Katero sportno obleko?
SmeskoSnezak ::
Iscemo obleko (wet/dry) ali sloj, ki bi lahko uporabljen bil v vec sportih:
za kajak
za boardanje (po vodi)
za potapljanje
za smucanje/snowboarding
Razumemo, da wet in dry ne gre lih vkup. Ampak iscemo nek kompromis za nekoga, ki je "hud"(tm) hobi "extrem" multi sportnik. Za darilo... pomoc s hiperlinki, opisi, razlagami zelo zazeljena. MI se na to ne spoznamo.
za kajak
za boardanje (po vodi)
za potapljanje
za smucanje/snowboarding
Razumemo, da wet in dry ne gre lih vkup. Ampak iscemo nek kompromis za nekoga, ki je "hud"(tm) hobi "extrem" multi sportnik. Za darilo... pomoc s hiperlinki, opisi, razlagami zelo zazeljena. MI se na to ne spoznamo.
@ Pusti soncu v srce... @
- spremenilo: SmeskoSnezak ()
Han ::
Za prve tri športe je primeren "shorty" ali podobna neoprenska obleka. Dobro ponudbo imata Norik-sub in Aquamania.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Okapi ::
Takšne reči se ne kupuje za darilo, razen če ti točno pove, kaj bi rad, ali če mu daš bon, in si potem sam izbere. On se spozna na te reči (ti pa čisto nič, očitno, drugače ne bi tu spraševal), in točno ve, kaj bi rad in kaj je dobro, zato boš težko zadel in mu podaril stvar, ki je res dobra, in mu je tudi všeč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
erkgheoruugh ::
Kot Okapi.
Niti približno si neželim, da bi mi nekdo kupoval športne cunje, ali kake druge stvari povezane s hobiji.
Tudi žena ne.
Tudi za darilo ne, razen točno tisti kos, ki ga jaz želim.
Niti približno si neželim, da bi mi nekdo kupoval športne cunje, ali kake druge stvari povezane s hobiji.
Tudi žena ne.
Tudi za darilo ne, razen točno tisti kos, ki ga jaz želim.
Je nekdo povprasal in clovek zeli (bolj) dry suit. Vsaj kolikor sem jaz razumel... ker baje se wet suit uporablja tud "poleti"... ta nas kolega pa rad potuje, pohajkuje ogromno in plava tud pozimi in vem, da nima tezav z morjem/vodo, ki ima 13C... Temo pa smo odprli, da se nam pomaga in razlozi, kaj je kaj, itd... Se posebej, ker bi radi (ultra) "lightweight" zadevo spoznali. Zato so forumi, ali ne?
Zgodovina sprememb…
TheBlueOne ::
Budget?
Drugace obleke ne pridejo v postev, ker je kar jeba glede velikosti, se posebej pri neoprenu.
Drugace obleke ne pridejo v postev, ker je kar jeba glede velikosti, se posebej pri neoprenu.
Budget? Jurja, ce pa se najde kaj super kvalitetnega za dosti manj, pa bomo toliko bolj veseli...
Saj ni treba cele obleke, lahk je tud sam nek sloj. A sn to prav napisal? Radi bi neko kvaliteto pa ce je kdo tak dober, da razlozi mal te zadeve. Fajn je vedet, prebrat kaj v slovenscini.
Saj ni treba cele obleke, lahk je tud sam nek sloj. A sn to prav napisal? Radi bi neko kvaliteto pa ce je kdo tak dober, da razlozi mal te zadeve. Fajn je vedet, prebrat kaj v slovenscini.
Zgodovina sprememb…
Okapi ::
Malo poguglaj, pa je. Drysuit je obleka, pod katero si v vodi suh. Pred mrazom vode te varuje zračna izolacija. Wetsuit je obleka, pod katero pride voda. Ta voda se zaradi tvoje telesne temperature sicer hitro segreje, ampak pred hladom zunanje vode te brani samo plast neoprena, ki je veliko slabši izolator od plasti zraka.
Kot rečeno, vprašajte človeka, točno kaj bi rad imel (kateri model, barvo, velikost ...), in če je to dražje od vašega proračuna, pač prispevajte samo del.
Kot rečeno, vprašajte človeka, točno kaj bi rad imel (kateri model, barvo, velikost ...), in če je to dražje od vašega proračuna, pač prispevajte samo del.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Invictus ::
Take obleke ni, ker so šli športi v precejšnjo specializacijo...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Darilo za rojstni dan (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11845 (10478) | Meiniken |
» | srajca in kravata (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 37584 (23275) | leiito |
» | Skok v vodo (ki ima 5 stopinj) napotki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12468 (8656) | PINki |
» | [počitnice] Hrvaška - potapljanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7807 (6838) | perci |