» »

Video CDji in podnapisi

Video CDji in podnapisi

Punčara ::

Potrebujem pomoč! Tako, kot je treba :)

Namreč mam problem... fotru moram zapečt video CD (ma komponento), samo, da moram zravn zapečt še slovenske podnapise... kar mi dela jake preglavice!! Meša se mi že, fotr teži, probala sem že marsikaj... z vsemi programi tko k treba, sam ne rata... na zapečenem CDju podnapisov ni! :\

Mi lahko lepo lepo prosim, nekdo opiše točno kere programe rabim in kakšn je postopek.

Ful ful ful bi bla hvaležna! :8)

Trinitron ::

Teško tole, teško. Ampak (če znaš Angleško) ti bo ta stran prišla zelo prav. Zaplete se edino, če ima filem bad frame (slabe slike). :\

Tut na teji strani sem bla že... pa sm sledila navodilom, ampak... :\ hehe sm očitno nekje napako nardila, ker ni delalo... sm upala, da mi bo kdo bl po domače povedu.

V-i-p ::

Se da, samo potem boš morala iti film na novo kodirat in zraven zapečt podnapise, kar pa se po mojem ne splača. Ali pač?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zakaj se pa ne bi splačalo?

No, fora je v tem, da si je fotr nabavu komponento, ker sm mu oblubla, da ga bom s filmi zalagala... zdej pa nč od mene, k ne gre... Fotr pa ni lih talent za jezike, zato morjo bit podnapisi zravn...

Tko, da cajt ni problem, pa mal se krivo počutm... A je zapleteno?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
22077853 (19989) CaqKa
»

Kako convertirat DivX v VCD??

Oddelek: Zvok in slika
414536 (3172) jabe
»

Pomoč pri izdelavi strani.

Oddelek: Izdelava spletišč
151245 (983) Tito
»

program za drevajanje divx filmov