Forum » Na cesti » Polnjenje pnevmatik
Polnjenje pnevmatik
mirko55 ::
Lep pozdrav.
Ali lahko napolnim pnevmatike, pri prizganem avtomobilu? Mogoce je smotano vprasanje, sam raje vprasam.
Hvala za pomoc
Ali lahko napolnim pnevmatike, pri prizganem avtomobilu? Mogoce je smotano vprasanje, sam raje vprasam.
Hvala za pomoc
Miha 333 ::
Vprašanje niti ni neumno. Morda pri novih avtomobilih lahko zmedeš kak senzor tlaka. Pa lahko se nadihaš izpušnih plinov.
Malajlo ::
Zakaj bi pa pri prižganem motorju zmedel senzor? Saj ti ravno takrat sporoči, če je prišlo do spremembe pritiska.
Za izpušne pline pa .. Ok, klima laufa, motor tudi. V garaži, ali kaj?
Za izpušne pline pa .. Ok, klima laufa, motor tudi. V garaži, ali kaj?
bastadu ::
Jaz polnim bp pri prižganem avtu, senzorje ne zmedem saj le ti merijo tlak samo ko se avto premika. Prav tako je po vsaki polnitvi potrebno na računalniku sprožiti inicializacijo senzorja za merjenje tlaka, sicer lahko fašeš lažni alarm o predrti pnevmatiki ali kaj podobnega ...
xda develope ::
Jaz polnim bp pri prižganem avtu, senzorje ne zmedem saj le ti merijo tlak samo ko se avto premika. Prav tako je po vsaki polnitvi potrebno na računalniku sprožiti inicializacijo senzorja za merjenje tlaka, sicer lahko fašeš lažni alarm o predrti pnevmatiki ali kaj podobnega ...
Samo v primeru da imaš posredno merjenje preko absa.
bastadu ::
xda develope je izjavil:
Samo v primeru da imaš posredno merjenje preko absa.
Jaz imam na ventilčkih senzorje ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pirellijeve pametne gume znajo opozarjati sosednje avtomobile (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 13596 (10313) | proto |
» | Ultrazvočni senzor v obližuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6767 (5148) | unreal4 |
» | radar detektor-kaj kupiti-je dovoljenoOddelek: Problemi človeštva | 4621 (4121) | Looooooka |
» | Zimske gume na svojih platiščih in centriranjeOddelek: Loža | 7645 (6725) | energetik |
» | Ura z baro in višinometrom?Oddelek: Znanost in tehnologija | 3071 (2872) | krneki0001 |