» »

Amazon - vračilo blaga

Amazon - vračilo blaga

techuser ::

Je kdo že vračal kdaj kakšen izdelek? Kar velikokrat sem naročil blago preko njih, vedno je bilo vse vredu. Ampak glede na nizke cene, se je za vprašat, kako je v primeru, da z določenim izdelkom nisi zadovoljen in ga želiš vrniti. Potem moraš sam kriti vse stroške?

Mavrik ::

Ne, klikneš v spletnem vmesniku in ti pripravijo nalepko za na paket. Natisneš nalepko, nalepiš na škatlo in daš na pošto. Potem jim poveš koliko si plačal za pošiljanje paketa in ti vrnejo toliko denarja na kreditno.
The truth is rarely pure and never simple.

amacar ::

Odvisno od prodajalca.

St235 ::

Kar je napisal Mavrik velja za izdelke, ki jih prodaja Amazon (zgodi se tudi da kdaj naredijo refund in sploh nocejo izdelka nazaj). Kadar so prodajalci tretje osebe, moras pa pogledat kaksne pogoje imajo. Ce govorimo o evropskih prodajalcih, pa veljajo tudi pravila glede odsta od pogodbe na daljavo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

balluf ::

Izdelek, ki sem ga kupil pred 5 mesci na Amazon.de ne deluje več. Rad bi ga vrnil ,zanima me kako je z vračilom, oz. Postopek.
Hvala.

pijavka ::

Kontaktiraj support, ti bodo dali podrobnejša navodila. Verjetno boš moral pošiljati nazaj, odvisno od vrednosti blaga. Mogoče boš lahko uveljavljal garancijo tu. Odvisno, ali si kupil direktno pri Amazonu, ali pri prodajalcu, ki prodaja na Amazonu. Meni npr. je crknila športna kamera v vrednosti 60€, pa so raje poslali novo, ker sem predložil predračun za pošiljanje v vrednosti 35€.

balluf ::

Sem že neredil online return in so mi poslali po mailu uno nalepko za vračilo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4106 107 108 109 )

Oddelek: Kaj kupiti
5435936257 (5609) lolipop2
»

Poštnina pri vračilu Amazon.de

Oddelek: Omrežja in internet
318676 (1234) tikitoki
»

Amazon.com ali Amazon.de ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
188910 (2551) Skyman
»

Aliexpress je nateg (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7724026 (16016) MIHAc27

Več podobnih tem