Forum » Šport » Nostradamus
Nostradamus
TheKekec ::
Živjo,
ali igrate Nostradamus na RTVslo?
Temo sem odprl, da si povemo koliko imamo pik in da povemo oz. si svetujemo glede rezultatov.. :)
Jaz imam trenutno 29 pik.
Moje napovedi za danes:
Južna Koreja 0 : 2 Mehika
Nemčija 1 : 0 Švedska
Belgija 3 : 0 Tunizija
ali igrate Nostradamus na RTVslo?
Temo sem odprl, da si povemo koliko imamo pik in da povemo oz. si svetujemo glede rezultatov.. :)
Jaz imam trenutno 29 pik.
Moje napovedi za danes:
Južna Koreja 0 : 2 Mehika
Nemčija 1 : 0 Švedska
- spremenilo: TheKekec ()
BivšiUser2 ::
E-stave. Do Islandija - Nigerija je kazalo dobro. Sicer špilam tu pa tam občasno.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
gusto ::
Jaz imam 28 pik. Včeraj so mi Švicarji 3 odnesli z golom v podaljšku, sem napovedal 1:1. Za danes:
Južna Koreja 1 : 2 Mehika
Nemčija 3 : 1 Švedska
TheKekec ::
Jaz imam 28 pik. Včeraj so mi Švicarji 3 odnesli z golom v podaljšku, sem napovedal 1:1. Za danes:
Men so tud včerej Švicarji odnesli 3 točke.
Letos me pa tudi malo hecajo enajstmetrovke zaradi VAR-a, je kr težko zadet točen rezultat.
jype ::
Razočaran nad temo. Pričakoval sem, da je Nostradamus pravilno napovedal izid nogometne tekme na svetovnem prvenstvu v Rusiji leta 2018.
Jaz sem včeraj dobil samo eno točko za pravilno napoved zmagovalca med Rusijo in Urugvajem. Drugače jih imam pa 38.
Danes se mi zdi kar težko tole napovedat:
Avstralija - Peru
Danska - Francija
Islandija Hrvaška
Nigerija - Argentina
Avstralija in Peru mi delujeta dokaj izenačena, od Argentine sploh ne vem, kaj lahko pričakujem, vprašanje kako bodo igrali Danci in Francozi (na remi?), Hrvati bodo spočili kar nekaj igralcev:
Danes se mi zdi kar težko tole napovedat:
Avstralija - Peru
Danska - Francija
Islandija Hrvaška
Nigerija - Argentina
Avstralija in Peru mi delujeta dokaj izenačena, od Argentine sploh ne vem, kaj lahko pričakujem, vprašanje kako bodo igrali Danci in Francozi (na remi?), Hrvati bodo spočili kar nekaj igralcev:
Brozovic M.(Yellow Cards)
Corluka V.(Coach's decision)
Kalinic N.(Coach's decision)
Mandzukic M.(Coach's decision)
Rakitic I.(Coach's decision)
Rebic A.(Coach's decision)
Vrsaljko S.(Coach's decision)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 81192 (60239) | Sssaga |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 153778 (129029) | FlyingBee |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010 (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Loža | 221975 (182784) | DarwiN |