» »

PHP in MySQL

PHP in MySQL

WarMaker ::

Imam Apache 1.3 in mi vse lepo dela! Probal sem inštalirat PHP pa mi je stalno javljalo, da se program (apache) ne more zagnat!:'( A bi mi kdo znal povedat, kaj moram naredit, da mi bo delal! Glede MySqla pa sploh ne vem, kaj moram naredit!

Prosil bi vas, da bi mi pomagali!

nojus ::

glede na podatke, ki si jih napisal ga ni modela (modelke), ki bi ti ta problem rešil.
mal več o tem (kake errorje ti javlja) kako imaš .conf fajl nastavljen,...

ps. poglej mal na forumu (search) ker je polno podobnih tem že odprtih. Drugač pa obstaja tud en progy (nevemkakosemureče), ki z parimi potezami inštalira (apache, php, mysql).
TUKAJ je pa še en link mojega someščana, ki ima vse lepo obrazloženo, pa še forum o tem lavfa
sovražim Gargamela.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nojus ()

kaj ta stran je tvoja???

nope. Od mojega someščana. (Se pravi če sem jaz iz Radovljice je najbrž tudi on)
sovražim Gargamela.

OK Hvala! Mi je uspelo! Kaj mogoče veš, kako se inštalira forum phpbb? Ko zaženem index in imam vse skupaj za izpolni, in ko vse skupaj izpolnem mi napiše!:

Critical Error:

Cant connect to database!
2.Kaj moram vpisat kot DNS???

lp

ja a si ustvaril bazo v mysql?
drugač je pa glede phpbb-ja vse TULE, kjer je scorpy full dobr napisu vse od A do K (al kako se že reče):D
sovražim Gargamela.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nojus ()

Sem naredu bazo v MySqlu! Sem šou pod DATABASES in tam sem desnokliknu in dal CREATE DATABASE z imenom FORUM! Samo v tisti strani, ki i zpolnjuješ vse skupaj ne vem kam napisat forum,... katero geslo in up???

Red_Mamba ::

saj bazo ti samo naredi! ti samo skopiraj phpBB v dir, poženi install.php (se mi zdi, že nekaj časa od inštalacije) in vnesi vse potrebne podatke

vedno mi javlja isto napako!!!:'(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Izdelava spletišč
322252240 (26905) miko22
»

PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
10315772 (11254) mmorph
»

phpBB forum; a dela na IIS?

Oddelek: Programska oprema
221974 (1703) boych
»

spletna trgovina