Forum » Zvok in slika » Kakšni se vam zdeijo te zvočniki??
Kakšni se vam zdeijo te zvočniki??
ATI ::
Zanimajo me mnenja vseh ki ste poslušali zvočnike Genius SW-5.1 (leseni).Zanima me pa tudi katero zvočno kartico priporočate za te zvočnike?V mislih imam Creative live!5.1.
pingo76 ::
Ne vem kako se obnesejo z live kartico ampak nebi smelo biti kakršnihkoli težav. glede zvočnikov pa so jih vsi pohvalili. Sploh pa se je mnogim zdelo čudno ker so Genius-ovi. Še nikoli niso do zdaj imeli spodobnih zvočnikov. Za tolko kot jih boš plačal res ne moreš rečt da so slabi, prej nasprotno.
profii ::
jst jih mam na audigiyu pa spilajo odlicno. nobenih problemov nism mel do zdej. majo pa tud dobre base. pa moje so vredni svojega dnarja.
ATI ::
Proofi a k mp3 poslušaš se slišjo na vseh zvocnikih?'Kako je pa kj z igrami.Se v igrah kot so UT2003, Sprinter cell,... točno sliši s kje prihaja novrag ali je zvok na vseh zvočnikih enak??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16637 (10576) | FlamE#7 |
» | Katere 2.1 zvočnike?Oddelek: Kaj kupiti | 2677 (2163) | Amadeuss |
» | Zvocniki do 20.000 SITOddelek: Kaj kupiti | 1636 (1071) | RacMan007 |
» | Tezave s Creative Live 5.1 in zvočniki Creative Inspire 5.1 5300Oddelek: Zvok in slika | 1907 (1526) | igorjan |
» | 5 zvočnikov pa sam 2 špilata...Oddelek: Zvok in slika | 1753 (1635) | Poletnik |