» »

5 zvočnikov pa sam 2 špilata...

5 zvočnikov pa sam 2 špilata...

Poletnik ::

Imam zvočno kartico VIA AC'97 in Geniusov sistem 5 zvočnikov z bassom... Od začetka so mi s priklopom na televizijo igrali 3 zvočniki zdaj še sam 2... Iz compjutra mi pa nikakor ni uspelo spravit več kot 2 zvoka (2 zvočnika)... + bass... A rabim updejtat driverje kok nastavit nastavitve oz. kje lahka to popravim in pravilno nastavim... poiskuso sem vse v nastavitvah pa nič... a rabim kak program... cd-ja zraven zvočne nism dobo tak da ne vem kok je s tem...
http://www.norestrani.com

sash ::

pa zvočna kartica je večkanalna al sam stereo ?
--------------------
Think different...
TOROiD Group

mbajzelj ::

ta zvocna je na plati an..katero plato mas...drugac sm mel js na eni epox to zvocno in cd dobis zravn maticne plošče ko instaliras driverje se ti instalira tud en tak programcek ... ne morm se spomnit imena uglavn more bit u uni mapi k si jo izbral ko si instaliral driverje...a se ti je slucajn naredila kaksna bliznica u star meniju poicsi tam

Poletnik ::

Ta zvočna naj bi bla 5.1. In ne na matični vsaj tak so mi rekl...
http://www.norestrani.com

Senitel ::

Sicer ne vem koliko to vpiva na vse skupaj... Poglej si v Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Speaker Settings -> Advanced in si nastavi na 5.1.

tx-z ::

a si uporabu AC-3 ?? na zvočniku mislm-vhod?
tx-z

pingo76 ::

Nekoč sem se zezal z nekim čudežem od herculesa muse XL kateri naj bi lahko pilotiral 4.1 sistem zvočnikov. 3 dni sem se zezal (driverji, nastavitve, forumi, razno odkrivanje tople vode) in nato v službi (iz obupa) maznil enega creative live 5.1 OEM. Naslednji dan sem ga tudi z veseljem plačal. Vrnil 2x Hercules muse xl in prosil skoraj na kolenih (dobavitelja) za zamenjavo le teh za še enega liva 5.1 (za mojo drago). Nikad više neki AC97 (za tiste ki razumejo Italjansko: Amari Cazzi 97) in c-media krneki.
Dandanes boš odštel za live 5.1 manj kot desetaka pridobil pa boš tudi kartico ki odkodira dolby ter ne nažira tvoj procesor za delovanje.
Drugače pa srečno z obstoječim 5.1 integrirancem.
Prav je tudi, da ti povem, da tudi live! ni brez napak, je pa hudo boljše kot marsikateri integrirani gizmo.

boštjan ::

Prav je tudi, da ti povem, da tudi live! ni brez napak, je pa hudo boljše kot marsikateri integrirani gizmo.

nVidin soundstrom je pa poglavje zase.

The B ::

Ok tole je mal nazaj ampak se bom probu spomnt. Jst sm namrec mel eno plato z viinim cipovjem in jasno integrirano kartico (AC97). In sm jo tud usposobu da je delala. Zdej mam SoundStorm Pa se mi je prej zdel bols ampak je to ze druga zgodba. Uglavnem mors najprej analogne zvocnike prklopt v vse tri lukne zadi al pa digitalne v SPDIF. Pol mors pa met driverje ki jih dobis kle. Pol pa mors v windowsih nastavt da mas 5.1 zvocnike tko k je Senitel reku. Pol pa da ti bo navadn stereo (mp3-ji...) delu na vseh zvocnikih mors it v nastavitve glasnosti pa v options -> properties prizgat sliderje za zadne zvocnike pa center in vufer. Pa omogoct advanced moznosti in pri zadnjih zvocnikih vklopit magic 5.1 enable (al neki tacga). Pa bo delal. Ne pa pozabt te moznosti izklopt ce bos poslusu kej resnicno 5.1 (ac3 divx, ut2003...). Ker resnicno 5.1 stvari ne rabjo nobenih teh nastavitev. Provzaprov skodi, sam se mi ne da vec pisat. Ce pa lohk se kej pomagam pa vprasi.
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/

Poletnik ::

Ne vem vse sm probal ampak fora je v tem da nič ne pomaa... špilajo recimo 4 od 6 zvočnikov...
http://www.norestrani.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11016076 (10015) FlamE#7
»

Nova zvocna kartica? kero vzet!

Oddelek: Kaj kupiti
241428 (956) Pesimist
»

Katera zvočna?

Oddelek: Kaj kupiti
101026 (876) kikicar
»

Ep-8rda

Oddelek: Zvok in slika
141093 (800) reXor
»

Razlika med SB Live! 5.1 digital in SB Live! 5.1 Player

Oddelek: Strojna oprema
5876 (794) Eagel

Več podobnih tem