Forum » Kaj kupiti » Glasen alarm za vrata
Glasen alarm za vrata
Zvitor ::
Pozdravljeni,
ali obstaja kakšen alarm, ki bi ob vlomu začel samo res zelo glasno tuliti, da bi prestrašil vlomilca (in privabil sosede)?
Takšen, ki se ga s čim manjšim posegom lahko aktivira na že obstoječa navadna vrata od garaže (na navadno ključavnico).
Hvala za predloge že v naprej!
ali obstaja kakšen alarm, ki bi ob vlomu začel samo res zelo glasno tuliti, da bi prestrašil vlomilca (in privabil sosede)?
Takšen, ki se ga s čim manjšim posegom lahko aktivira na že obstoječa navadna vrata od garaže (na navadno ključavnico).
Hvala za predloge že v naprej!
[D]emon ::
Tulece alarme folk gladko ignorira.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
peburuchug ::
Danes dobiš za majhen denar GSM alarm, ki ti pošlje SMS ko se odprejo kakšna vrata. Ali pa WiFi opcija z appom na fonu...
Raje bi zvočni alarm, SMS mi ne bo nič pomagal, ko me ne bo doma. In to res zelo glasen, ne na baterije ampak tak, ki se vklopi v el. vtičnico. Če mi lahko kdo posreduje link.
Hmm, res ne vem kje bi lahko dobil to kar iščeš, hmmmm.
Probam lahko eno noro idejo, čeprav že v naprej sumim de ne bo rezultata. Torej za hec grem na bolho in v iskalnik vpišem "alarm".
http://www.bolha.com/dom/dodatki-in-pri...
O šit, ratalo mi je navkljub temu da sem imel manj šans kot da zadanem euro loto!!!
Probam lahko eno noro idejo, čeprav že v naprej sumim de ne bo rezultata. Torej za hec grem na bolho in v iskalnik vpišem "alarm".
http://www.bolha.com/dom/dodatki-in-pri...
O šit, ratalo mi je navkljub temu da sem imel manj šans kot da zadanem euro loto!!!
@Zvitor, se enkrat: Tulece alarme folk ignorira. Kar pomisli kako ti odreagiras ko slisis avtoalarm.
Hm, mogoče imaš prav, čeprav gre tu za vhodna vrata garaže, ne avto. Ampak SMS, ki se pošlje ob vdoru, ko si 100km stran - kaj pomaga? :)
Ja. Lahko direktno poklices policijo. Glasen alarm ne bi nicesar spremenil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vlamljanje in zaščita (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 25640 (11724) | PersonaRuda |
» | Vklop naprave preko GSMaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3264 (2863) | techfreak :) |
» | Izdelava vezja za alarm za motorno koloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4289 (1184) | DimmniBurek |
» | IR ograja okoli hiše-pomočOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5174 (4258) | svizec75 |
» | Alalrm preko gsm-aOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3328 (2876) | balocom |