» »

Word zmrzne

Word zmrzne

voda ::

Imam grozen problem. Ko se z miško "scrollam" navzdol, posebno, če dokument vsebuje tabele (ni nujno, da so velike in čez več strani), zamrzne. In niti Ctrl+Alt+Del ne deluje več. Edino tipka reset pomaga. Do naslednjega scrollanja seveda. Sem naložila vse popravke, poskušala tudi z Officem XP (uporabljam word 2000), pa nič.:(

Ponovno instalirala driverje od miške, zamenjala tri različne miške in še ne vem kaj. Ima še kdo kakšno idejo, kaj bi bilo lahko narobe. Na starem prenosniku imam isti office, pa dela. Bi lahko bilo kaj vezano na kakšen kos strojne opreme? Nimam več idej. Help me!!!

Samuel ::

kaj mas za eno graficno kartico?

č se ne motim ima grafično kartico integrirano na plošči - Matsonic. SiS 630/730.

Bi lahko bila za to kriva grafična kartica?

HerrBaron ::

Poskusi še miš na USB ali COM
Lahko bi bil pa tudi RAM

miške so bile ža na USB, pa tudi na com. Ampak zakaj mi zmrzuje le Word. Prej mi je zmrznil, že če sem se ustavila ob sprotni opombi, prej ob pisanju komentarja... Nekoliko gasim s Open Officem, ki žal ni 100% kompatibilen z wordom, tam pa scrollam, delam kar hočem in nič. Le word ne dela, kot bi bilo treba.

Kaj bi bilo z RAMom narobe? Kje lahko kaj vidim?

Če pogledam informacije sistema mi ne pokaže nobenih težav.

Ne vem vač kaj narediti. :(

S tem programom stestiraš celo računalo. sicer dela samo 15 minut, če ni registriran. Za probat je.
Kaj pa reinštalacija office-a. Če drugo ne pomaga... Ampak pred ponovno namestitvijo office-a obvezno office eraser.

stestirano. No errors pravi.

office dol, pa defrag disk... zdaj pa mi word crkne že med pisanjem besedila. Kar zmrzne. OStalo pa dela. brez težav. Le word ne. in kup dela me čaka :(

HerrBaron je imel prav. Bil je RAM. Obupala sem nad vsem, nesla mašino na Comtronov servis v KP. Fantje so mi šli na roko in mašino takoj vzeli pod roko. Zamenjali so RAM in pasto na procesorju (nisem vedela, da je to tam ;-) ). In sedaj bi moralo delati. Zanimivo, da je OpenOffice delal, MS Office pa ne. 1× hura za COmtron, 10 × fuj za Microsoft.

Yeee, zdaj veselo na delo. Hvala vsem za pomoč! :D

Pomoje je fora to ker je M$ office ful požrešen za ram taakoj ko imaš malo večji dokument.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odprta koda/šolstvo/mladostniki

Oddelek: Loža
444944 (4045) Unknown_001
»

Izšel Open Office Org 3.0 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
17524505 (16043) BlueRunner
»

Microsoft objavil vrsto specifikacij - Word, Excel, Powerpoint, Exchange (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
15318848 (13340) gzibret
»

office 2003

Oddelek: Kaj kupiti
141247 (983) cekr
»

Kupujem OFFICE

Oddelek: Programska oprema
372355 (1796) LIPSI

Več podobnih tem