Forum » Pomoč in nasveti » DinnersClub - tujina
DinnersClub - tujina
Ales47 ::
Pozdrav. Mogoče ve kdo za kakšno trgovino v avstriji/nemčiji ki omogoča nakup na obroke? (Za pc )
Lp
Lp
Ryzen 7 5800X3D|Aorus X570|32GB KINGSTON DDR4|RTX 3080|250GB SSD Samsung|2TB
Mare2 ::
Plačaš z Dinners kartico, če imaš vklopljena obročna plačila za en euro, lahko plačilo razdeliš na obroke.
A ni tako?
A ni tako?
Scorpia ::
Nima vsaka trgovina moznost na obroke pri dinersu, ceprav imajo moznost enkratno placilo na diners.
////
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Scorpia ()
branc ::
Ni važno, ali ima trgovina na obroke ali ne. Kupiš v enem znesku in jim na Diners pišeš, da ti razbijejo na obroke. Mislim, da je 12 max.
Imam na voljo na obroke, placujem tudi evro na obrok, za 24 se mi zdi da je 2, in sem tudi naletel na trgovine kjer ne dajo na obroke.
////
Kupiš lahko na obroke tam kjer to tudi nudijo, ne gre vsepovsod. Mal ste offtopic? razen conrada ne najdem druge trgovine v avstriji ki bi ponujali nakup na obroke ( v tujini max do 3 obroke). V tujini očitno ni lih popularna
Ko sem imel jaz Mastercard pri DH bi lahko vsak nakup z esemesom (št. nakupa, število obrokov) v roku pol ure od nakupa razdelil na več obrokov. Aleš v naslovu omenja DinnersClub, torej obroke omogoča DinnersClub.
Evo, ata google ve. :)
https://www.google.si/search?q=DinnersC...
Evo, ata google ve. :)
https://www.google.si/search?q=DinnersC...
Stem da z mastercard verjetno v tujini tud nebi šlo kupit na obroke ker potrebuješ pol prebivališče tam ali?
joze67 ::
DH MC ali Abanka Visa nekaj ponujajo nakup na obroke z SMS. Pri tem trgovina ni udeležena in ni važno, kje kupiš (preverjeno).
Diners mora imeti podporo v trgovini. Ali pa jih pokliči in vprašaj, če gre naknadno, kot je rekel @branc. Mislim, če pravi, da dela, potem dela; sam nisem nikoli tako.
Diners mora imeti podporo v trgovini. Ali pa jih pokliči in vprašaj, če gre naknadno, kot je rekel @branc. Mislim, če pravi, da dela, potem dela; sam nisem nikoli tako.
Kupiš lahko na obroke tam kjer to tudi nudijo, ne gre vsepovsod. Mal ste offtopic? razen conrada ne najdem druge trgovine v avstriji ki bi ponujali nakup na obroke ( v tujini max do 3 obroke). V tujini očitno ni lih popularna
Pogledas na spletni strani od diners austrija ali nemcija itn., katere trgovine podpirajo diners placilo in tudi obrocno.
////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diners cardOddelek: Loža | 2870 (2362) | Mare2 |
» | 1070GTX / DinnersClub / AGTOddelek: Pomoč in nasveti | 2239 (1814) | Ales47 |
» | Nakup na obroke z DINERS CLUB kartico-tuje spletne trgovineOddelek: Loža | 1421 (1264) | iDare |
» | Kje kupiti gaming računalnik na obroke? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 22617 (17268) | gpanta |
» | Nakup racunalnika na obrokeOddelek: Pomoč in nasveti | 5417 (4788) | GiGaBaJt |