Forum » Loža » Diners card
Diners card
Mare2 ::
Neka akcija je in mi ponujajo Diners kartico.
Me zanima, če je vse v redu s to kartico in primerjava z Mastercard kartico.
Morda bom Mastercard potem ukinil.
Hvala za info. :)
Me zanima, če je vse v redu s to kartico in primerjava z Mastercard kartico.
Morda bom Mastercard potem ukinil.
Hvala za info. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
ToniT ::
Diners ni zamenjava za Mastercard. Vsaj ne v Sloveniji. Plačilnih mest je veliko manj, pa tudi prek interneta ne moreš plačevati. S kartico pa je drugače vse v redu. Sam jo uporabljam za večje nakupe na obroke (pri vsakem obroku ti zaračunajo 1 EUR za stroške) ali pa za depozit pri najemu avta.
Modri dirkač ::
Če kaj potuješ ali pa kupuješ na obroke je OK, mastercard/visa bi pa vseeno obdržal.
Everybody lies!
joze67 ::
Kartica je ok. Za plačevanje po internetu je potrebno paziti na valute - kartico večinoma poznajo pod Discovery in računajo v USD (kar lahko pomeni dodatno konverzijo - glede na nihanja tečajev je to lahko v redu, sprejemljivo ali pa ne). Obroki so dragi in jih mora podpirati nakupovalno mesto. Z limitom so fleksibilni, en klic pred večjim nakupom in je urejeno. Če nisi frequent flyer, znajo občasno priti prav vstopi v letališke salone. Na avtomatskih blagajnah (npr Spar) je potrebno čakati prodajalko, ker pač zahteva podpis.
Vedno (od časa, ko jo je Delo podtikalo naokoli) je bila moja tretja kartica (Maestro, MC/Visa, DC). Edina sploh ne bi mogla biti, skupaj z Maestro pa bi se dalo komot preživeti, razen na internetu (ne jemljejo DC/Discovery povsod, Maestro pa ima svoje fore).
Vedno (od časa, ko jo je Delo podtikalo naokoli) je bila moja tretja kartica (Maestro, MC/Visa, DC). Edina sploh ne bi mogla biti, skupaj z Maestro pa bi se dalo komot preživeti, razen na internetu (ne jemljejo DC/Discovery povsod, Maestro pa ima svoje fore).
Gajec ::
Hej, če želim diners kartico (in dodatno vklop storitve obročno plačevanje), moram izpolniti obrazec:
https://pristopnica.izberikartico.si/pr...
Tu prihodke za zadnje tri mesece vpišem v obrazec in ga oddam.
Če izberem storitev obročno plačevanje, mi bodo naknadno "poslali dodatno dokumentacijo za aktivacijo storitve Nakupi na obroke".
Prihodki so, a trenutno ne z naslova zaposlitve. Zahtevajo za to storitev obročnega plačevanja kakšne izpiske? Komplicirajo zaradi prihodkov pri odobritvi obročnega plačevanja? Pokrival že bom obroke za ta en nakup, ki ga želim izvesti, to sploh ni problem(in bi mi bilo trenutno bolj priročno na obroke), sam se bojim, da bodo komplicirali.
...ko pa potem enkrat imaš diners in storitev obročnega, pol prodajalec ne komplicira še dodatno?
https://pristopnica.izberikartico.si/pr...
Tu prihodke za zadnje tri mesece vpišem v obrazec in ga oddam.
Če izberem storitev obročno plačevanje, mi bodo naknadno "poslali dodatno dokumentacijo za aktivacijo storitve Nakupi na obroke".
Prihodki so, a trenutno ne z naslova zaposlitve. Zahtevajo za to storitev obročnega plačevanja kakšne izpiske? Komplicirajo zaradi prihodkov pri odobritvi obročnega plačevanja? Pokrival že bom obroke za ta en nakup, ki ga želim izvesti, to sploh ni problem(in bi mi bilo trenutno bolj priročno na obroke), sam se bojim, da bodo komplicirali.
...ko pa potem enkrat imaš diners in storitev obročnega, pol prodajalec ne komplicira še dodatno?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gajec ()
Apple ::
Prodajalec ti ne bo kompliciral... Če gre čez, gre čez... On dobi denar od Dinersa, ne od tebe direktno.
LP, Apple
Gajec ::
Kok pa diners komplicira? V obrazcu napišeš "Višina nakazila na TRR za zadnje tri mesece", in priložiš izpiske. Pa je za njih važno, s kakšnega vira so ti mesečni prilivi al jim je le važno, da so redni in enako visoki?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DinnersClub - tujinaOddelek: Pomoč in nasveti | 1775 (1494) | Scorpia |
» | PayPal in kreditna kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16877 (12920) | Map |
» | 1070GTX / DinnersClub / AGTOddelek: Pomoč in nasveti | 2248 (1823) | Ales47 |
» | Kje kupiti gaming računalnik na obroke? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 22692 (17343) | gpanta |
» | nakup na obrokeOddelek: Kaj kupiti | 1318 (1032) | Alfonzo |