Forum » Pomoč in nasveti » Popravilo diska WD 2TB
Popravilo diska WD 2TB
Tsunamii ::
Zdravo
Bi mi lahko kdo pomagal glede popravila oz nasveta kam naj dam ugodno popravit disk ? Namrec disk je bil nerodno odstranjen in s tem so sli konektorji kakor je prikazano na sliki. To naj bi se lepo poravilo vendar sam ne znam. Ce bi lahko kdo za vsoto € popravil oz pozna nekoga ? Zdaj mi zmankuje placa in sem se sponil na ta disk
Sicer video obstaja kaj in kako v tem primeru..vendar..no go ce nimas blage veze kot jaz
Hvala za pomoč!
Bi mi lahko kdo pomagal glede popravila oz nasveta kam naj dam ugodno popravit disk ? Namrec disk je bil nerodno odstranjen in s tem so sli konektorji kakor je prikazano na sliki. To naj bi se lepo poravilo vendar sam ne znam. Ce bi lahko kdo za vsoto € popravil oz pozna nekoga ? Zdaj mi zmankuje placa in sem se sponil na ta disk
Sicer video obstaja kaj in kako v tem primeru..vendar..no go ce nimas blage veze kot jaz
Hvala za pomoč!
_Denny_ ::
Lahko poskusiš na ta način:
https://www.ebay.com/itm/New-SATA-22Pin...
Zgleda dosti bolj stabilno od tistih prispajkanih žičk. Mimogrede, tip v tvojem videu nima pojma...to je delo za manj kot 5 min, ne pa 20min + uspe še mu narediti bridge na pinih, zaradi premale konice predolgo segreva in s tem topi plastiko, cin je tudi vsepovsod kjer ne bi smel biti.
https://www.ebay.com/itm/New-SATA-22Pin...
Zgleda dosti bolj stabilno od tistih prispajkanih žičk. Mimogrede, tip v tvojem videu nima pojma...to je delo za manj kot 5 min, ne pa 20min + uspe še mu narediti bridge na pinih, zaradi premale konice predolgo segreva in s tem topi plastiko, cin je tudi vsepovsod kjer ne bi smel biti.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
DeeCoy ::
Naredi se takole:
Lahko tudi s spajkalnikom. Najlažje je, če naročiš nov konektor iz ebaya, oz. pol manj dela :)
Lahko tudi s spajkalnikom. Najlažje je, če naročiš nov konektor iz ebaya, oz. pol manj dela :)
Tsunamii ::
Bi se kdo lotil tega za plačilo ? Jaz se zal ne spoznam na to..da bi sam spajkal. REcimo nov konektor in naprej.. ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cat5e kabel ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 2787 (2153) | B8S88 |
» | Popravilo pokvarjenega usb konektorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1316 (1082) | matobeli |
» | Project ARAOddelek: Mobilne tehnologije | 4130 (2754) | Qushaak |
» | Pomoč pri krajšanju kablaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2828 (2521) | einstein :P |
» | 'setup did not find any hard disk drives installed in your computer'Oddelek: Pomoč in nasveti | 4232 (3872) | roko11111 |