Forum » Kaj kupiti » Brivnik za brado in glavo
Brivnik za brado in glavo
madebenc ::
Iščem kaj takega, da lahko obriješ tudi lase, ne samo brado. Po možnosti, kaj takega, da ne rabiš vsak dan brit.
TheBlueOne ::
Jaz imam Philips Series 9000, deluje super za oboje. Imas tudi orodje za mokro strizenje, kar pomeni, da se "napenis", strizes --> dlake ne letijo povsod. :)
Dodam samo, da je cistilna postaja popolnoma brezvezna, ker lahko klinge brez problema odpres in ocists s krtaco. Na kaknem Amazonu, bi moral kdaj biti pod 200€.
Dodam samo, da je cistilna postaja popolnoma brezvezna, ker lahko klinge brez problema odpres in ocists s krtaco. Na kaknem Amazonu, bi moral kdaj biti pod 200€.
techuser ::
Jaz imam navadnega Remingtona za 30 EUR, kupil pa sem ga že dvakrat v 10 letih v akciji po 15 EUR. Harveynorman je pred nekaj časa imel vedno brezplačno dostavo. Ne hodim frizerju že več kot deset let. Prihranim pa ogromno pri britvicah, brivski peni in stroških frizerja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: techuser ()
kingsix ::
Imam dva aparata...enega Braun series 9 in Philips 9000... in še vedno mi je najboljše stara dobra britvica. Obrijem obraz pa še jajce. Good stuff.
#000000 ::
Obstaja nek tak hecen brivnik (britvice) ki zgleda kot nek avtomobilček za todlerje, pravjo da je super, ga še nimam ampak v kratkem bom naročil pa da vidmo.
https://www.amazon.com/HeadBlade-ATX-Ra...
https://www.amazon.com/HeadBlade-ATX-Ra...
madebenc ::
Je morebiti kdo poskusil z žiletkami s katerimi obriješ brado, da bi obril še glavo?
So pisali po netu...
So pisali po netu...
radmannsdorf ::
Haha, kot da je to kaj takega? Jaz to počnem že ene 15 let. Pena + navadna žiletka in gasaaaaa. Probaj! Če ostaneš brez glave, jaz ne bom kriv ;)
jype ::
Verjetno je mišljeno, da jih najprej postrižeš, ne da si poskušaš obrit glavo z dolgimi lasmi.
Haha, ja, da ne boš bril dolgih las :)
Klasična žiletka na klince(ročaj 3-5€ v skoraj vsaki trgovini).
Sem pa pred časom dobil zastonj ene za enkratno uporabo od Spara. Dve sem uporabil, pa ni šlo dobro, tri sem pa šenkal naprej.
Klasična je super, te za enkratno uporabo so pa groza, tako da probaj klasiko, da ne boš pol rekel da ne gre :)
Klasična žiletka na klince(ročaj 3-5€ v skoraj vsaki trgovini).
Sem pa pred časom dobil zastonj ene za enkratno uporabo od Spara. Dve sem uporabil, pa ni šlo dobro, tri sem pa šenkal naprej.
Klasična je super, te za enkratno uporabo so pa groza, tako da probaj klasiko, da ne boš pol rekel da ne gre :)
r3dkv1c4 ::
Tisti, ki blodite o želetkah, ste v osnovi falili temo.
Drugače pa lahko rečem, da je Philips vsaj nekaj korakov pred Remingtonom.
Malenkisti naredijo uporabnost boljšo.Pri Remingtonu se lasje vedno preveč nabirajo na distančniku in posledično je potrebno med samim striženjem očistit strižnik. Zadeva je lahko nadležna za nekoga, ki ga to moti.
Jaz sem se takih zadev zavedal ob samem nakupu in sem se rajši odločil za Philishave.
Remingtona sem dobil v šenk in se z njim postrižem, ko imam čas za zajebancijo.
Opazil sem tudi, da se Remington bolj greje, tako klina, kot aparat sam.
Je pa za rekreativno striženje že dovolj v cenovnem rangu 40EUR max, ko govorimo o novih zadevah.
Drugače pa lahko rečem, da je Philips vsaj nekaj korakov pred Remingtonom.
Malenkisti naredijo uporabnost boljšo.Pri Remingtonu se lasje vedno preveč nabirajo na distančniku in posledično je potrebno med samim striženjem očistit strižnik. Zadeva je lahko nadležna za nekoga, ki ga to moti.
Jaz sem se takih zadev zavedal ob samem nakupu in sem se rajši odločil za Philishave.
Remingtona sem dobil v šenk in se z njim postrižem, ko imam čas za zajebancijo.
Opazil sem tudi, da se Remington bolj greje, tako klina, kot aparat sam.
Je pa za rekreativno striženje že dovolj v cenovnem rangu 40EUR max, ko govorimo o novih zadevah.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
St753 ::
Jaz imam navadnega Remingtona za 30 EUR, kupil pa sem ga že dvakrat v 10 letih v akciji po 15 EUR. Harveynorman je pred nekaj časa imel vedno brezplačno dostavo. Ne hodim frizerju že več kot deset let. Prihranim pa ogromno pri britvicah, brivski peni in stroških frizerja.
Koliko casa pa rabis, da se postrizes? Meni je kar zamudno. Jaz mam tudi enega poceni Remingtona, ampak moram se pogledat, ce se da kje samo rezila kupit, ker se pri strizenju las verjetno bolj obrabijo. Sem sicer iskal aparat, ki ga je mozno uporabiti brezzicno in s prikljuckom, ker baterija od prejsnjega po dveh letih ni vec zdrzala za eno strizenje. Na zalost nisem nasel (za zmerno ceno).
Zakaj? OP sprašuje po britju, ti pa govoriš o strižniku se mi zdi.
Imaš strižnike ali brivnike?
Remington strižnik sem imel tudi jaz. Zdaj imam Philips-a že spet. Ampak za britje glave pa uporabljam žiletko.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
Alien123 ::
radmannsdorf je izjavil:
Haha, kot da je to kaj takega? Jaz to počnem že ene 15 let. Pena + navadna žiletka in gasaaaaa. Probaj! Če ostaneš brez glave, jaz ne bom kriv ;)
Najboljše so zelene wilkinson.. sem probal vse žiletke od gillete do bic in so za britje glave oz vsega daleč najboljše britvice wilkinson..
Pa op če razmišljaš o britju glave se ti verjetno dela pleša, tak da edino ti priporočam so britvice
Katere so zelene? Jaz dobim samo take ... bele/rumene.
EDIT: al misliš tiste za enkratno uporabo? Tiste mi najde zelene tudi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
r3dkv1c4 ::
radmannsdorf je izjavil:
Remington strižnik sem imel tudi jaz. Zdaj imam Philips-a že spet. Ampak za britje glave pa uporabljam žiletko.
Si prebral njegov 1. post?
Srriženje, ni britje. V vednost.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
radmannsdorf je izjavil:
Si prebral njegov 1. post?
Srriženje, ni britje. V vednost.
Jaz sem prebral. Si ga ti? Sprašuje po britju las, ti si se pa kar odločil da sprašuje po striženju?
Po tvojem se lase lahko samo striže, brije pa ne?
Preberi prvi post. :)
Alien123 ::
radmannsdorf je izjavil:
Katere so zelene? Jaz dobim samo take ... bele/rumene.
Ja tiste ja.. si kupiš jih več v paketu pa je.. mam tudi od gillete malo boljšo s 5imi rezili pa so one wilkinsonove boljše s 4imi.. vsaj meni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri brivnik? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 162298 (5379) | mancini |
» | Britje glaveOddelek: Loža | 8939 (6178) | cortez |
» | Samofrizer - striženje svojih las?Oddelek: Loža | 9084 (1874) | Phantomeye |
» | S čim se brijete? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 101304 (48757) | šernk |
» | Moški strižnik brade, katerega priporočate?Oddelek: Loža | 11298 (6891) | Deetron |