» »

Spletno bančništvo - vračilo denarja

Spletno bančništvo - vračilo denarja

techuser ::

Ali je pri ves spletnih bankah tako, da za vračilo denarja, če si nek izdelek naročil in potem storniral, čakaš po približno 14 dni? Uporabljam bankain sistem od bivše banke Koper, zdajšnje intesa san paolo in vedno določena plačila ostanejo 14 dni pod neknjižene transakcije. Problem je ker včasih rabiš denar nazaj in ga 14 dni ne dobiš, da bi ga lahko imel na razpolago. Kako je pri drugih bankah, je povsod enako?
  • spremenil: techuser ()

Ribicija ::

To nima veze s spletno banko, ampak je sistem same banke...Nič nisi napisal kako si ta izdelek plačal. Če s kartico, potem je dokaj logično, da čakaš, saj banka ne dobi takojšnjega sporočila o stornaciji tvojega nakupa. Napiši malo več, pa ti bomo lažje odgovorili.

Nekateri nakupi recimo preko mojpaket in podobne trgovine mi zabeleži nakup pod neknjižene transakcije, plačal sem preko VISE electron. Ko pa sem v preteklem mesecu storniral en nakup preko amazona, so mi rekli, da so denar že vrnili, jaz moram pa čakati 14 dni da bo prišel nazaj na kartico. Sem se pozanimal in so rekli, da oni nimajo s tem nič, da je to v politiki določene banke.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: techuser ()

Ribicija ::

To je bolj politika kartičnega sistema. Tako kot ti trga samo na določene datume v mesecu, tako ti izvede tudi vračilo na TRR. Pri meni recimo Mastercard izvede vračilo oz. poravnavo na kartico 18. v mesecu oz par dni prej ko sprosti limit. Do takrat pa sicer vidim vračilo, ampak limit je še zmeraj "zaseden".

Hvala, potem je vseeno pri kateri banki imaš odprt račun, ker je povsod podobna politika.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PayPal (strani: 1 2 3 474 75 76 77 )

Oddelek: Loža
3800772368 (1979) Machete
»

Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

330114325 (33175) Vetrpiha
»

18. v mesecu (plačilo kreditne kartice) (strani: 1 2 )

6127032 (7514) St235
»

Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
333109516 (36563) PINki
»

paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
14418239 (9443) amacar

Več podobnih tem