Forum » Pomoč in nasveti » Siolov strežnik ne pošlje dolgih mailov
Siolov strežnik ne pošlje dolgih mailov
dec ::
Mam adsl in prek ruterja prikloplen računalnik. Ze kaksne 2 meseca iz siolovega strežnika, kjer imam e-mail ne dobim dolgih e-mailov, ki so prišli na moj naslov. Do njih pridem le preko siolove internetne strani, tako da forvardam mail na kakšen drug email acount, recimo na arnesa. Tam nekje pri 300k se prenos konča in konc. Ja še to povem, da mam winse xp pro. Pa un pppoe način priklopa .
No da vidmo če ste bolj brihtni ko siolovci, ko mi niso nč znal pomagat, oni pravjo da je vse uredu, da mam jaz nekaj zajeban. Sam kokr jaz vem se je to kr naenkat pojavl tam nekje ko sem od njih zahteval, da mi še 3 pošten acounte odprejo, ki jih pa uporablajo drugi člani familje in njim zgled vse vredu dela. prav tako men vsi ostali acounti, ki jih mam se nee 5 cist vredu delajo in dobim vso pošto na računalnik brez problemov, sam tale siol nekj jebe.
No da vidmo če ste bolj brihtni ko siolovci, ko mi niso nč znal pomagat, oni pravjo da je vse uredu, da mam jaz nekaj zajeban. Sam kokr jaz vem se je to kr naenkat pojavl tam nekje ko sem od njih zahteval, da mi še 3 pošten acounte odprejo, ki jih pa uporablajo drugi člani familje in njim zgled vse vredu dela. prav tako men vsi ostali acounti, ki jih mam se nee 5 cist vredu delajo in dobim vso pošto na računalnik brez problemov, sam tale siol nekj jebe.
Marko007 ::
Verjetno je očitno res nekaj narobe pri tebi, zato pa ti preko Arnes dela, a ne?
Kar se slo-techa tiče - kar nekaj čalnov dela na Siolu, kolikor mi je znano ... pa naj oni kaj povejo o tem.
No mogoče še nekaj podobnega - tukaj
Hm mogoče pa počasi začenjam razumet Telekomovce, ko kak omenim Siol, povejo, da tam nimajo pojma in dobijo rahlo divji pogled...
Mimogrede, jaz sem nad Siolovim mejlom obupal - za kake reklame in spam je še dober
Kar se slo-techa tiče - kar nekaj čalnov dela na Siolu, kolikor mi je znano ... pa naj oni kaj povejo o tem.
No mogoče še nekaj podobnega - tukaj
Hm mogoče pa počasi začenjam razumet Telekomovce, ko kak omenim Siol, povejo, da tam nimajo pojma in dobijo rahlo divji pogled...
Mimogrede, jaz sem nad Siolovim mejlom obupal - za kake reklame in spam je še dober
Sergio ::
dec: wild shot, imaš slučajno nainštaliran kakšen antivirus / firewall? Kakšen router (ali ima vgrajen firewall, QOS?)?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
dec ::
Seveda imam ruter, pa tud firewall pa tud antispam, pa tudi na ruterju je firewal, pa sem vse izklopil samo ruterja še nisem, ko brez njega pa ne morem, pa ni bilo nič drugače. Samo vse to sem imel instalirano tudi pred tem časom, ko se je to začelo, pa ni bilo problemov. So pa siolovci menda pred kratkim naštimali antispam program na svoje poštne strežnike, pa antivirus program in najbrž še marsikaj. Nekaj se je pa zgodlo včeraj, po kakšnih 3. urah enkrat okol polnoči sem pa končno dobil maile iz siola. Kaj se je zgodlo pa ne vem. Izgleda da enkrat grejo maili naprej, drugič pa ne, koker jih pič. Fora je v tem, da v 99,9% zgleda ne grejo naprej
Pa kaj bi izgubljal besede: povsod dobim maile od prve, samo iz siola ne. Kaj je tukaj siol drugačen, da ne dela?
Pa kaj bi izgubljal besede: povsod dobim maile od prve, samo iz siola ne. Kaj je tukaj siol drugačen, da ne dela?
Sergio ::
Mnja, podobno težavo je mel V-i-p, ko mu je prekinjalo download, in to le nekatere, in to kar v sredi. No -- ko je dal dol ZoneAlarm, mu je začelo delat.
Ne trdim da je zgodba pri tebi enaka, ampak... Vredno poskusiti ;)
Ne trdim da je zgodba pri tebi enaka, ampak... Vredno poskusiti ;)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SIOL tujina down? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 22175 (5967) | MacGyver141 |
» | vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13500 (10977) | Bakunin |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17204 (17204) | Bakunin |
» | siol-mail problemOddelek: Omrežja in internet | 2490 (2089) | Marko007 |
» | Siol - Email - NavlakaOddelek: Omrežja in internet | 2378 (1959) | Sunna |