Forum » Strojna oprema » Radeon 7970 Sapphire Dual-x in napajalnik - POMOČ
Radeon 7970 Sapphire Dual-x in napajalnik - POMOČ
Kebab11 ::
Pozdravljeni,
srečujem se s problemom. Če imam v rčaunalniku RX 470 (1x 6 pin iz PSU), ta deluje brez problema. Ko pa vanj dam Radeon 7970 (1x 8 pin iz PSU in 1x 6 pin prek molexa) pa ta ne deluje oz. včasih pride do windows screena in nato se pojavi tema.
Kje bi lahko bil problem? Je morda problem napajanje prek MOLEX-a? Molex imam 6 pin to 2x
Bi lahko problem bil drugje? Preden izključim napajalnik (ta je LC6600 V2.2. - vem, niso najboljši)
Hvala za nasvete/ideje!
srečujem se s problemom. Če imam v rčaunalniku RX 470 (1x 6 pin iz PSU), ta deluje brez problema. Ko pa vanj dam Radeon 7970 (1x 8 pin iz PSU in 1x 6 pin prek molexa) pa ta ne deluje oz. včasih pride do windows screena in nato se pojavi tema.
Kje bi lahko bil problem? Je morda problem napajanje prek MOLEX-a? Molex imam 6 pin to 2x
Bi lahko problem bil drugje? Preden izključim napajalnik (ta je LC6600 V2.2. - vem, niso najboljši)
Hvala za nasvete/ideje!
Obiščite mojo spletno stran
- spremenil: Kebab11 ()
Kebab11 ::
To bom tako ali tako, ampak me zanima, ce je lahko problem še v cem drugem
Obiščite mojo spletno stran
hojnikb ::
lahko je tudi defektna kartica... Ko windows naloži driver za kartico pa počepne..
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mining ring-začetnikOddelek: Kriptovalute in blockchain | 1911 (1076) | Shybby |
» | Sestava Mining Rig-aOddelek: Pomoč in nasveti | 3637 (3162) | Invictus |
» | Nova grafična, črn ekran.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2827 (2429) | hojnikb |
» | kvaliteten molex na 6-pin adapterOddelek: Kaj kupiti | 2074 (1884) | Kokosvilek |
» | Ne prepozna nove grafične karticeOddelek: Strojna oprema | 1410 (1026) | Markokoz |