Forum » Na cesti » P+R parkirnina
P+R parkirnina
simnov ::
Jutri nameravam parkirat Na Dolgi Most P+R kolikor sem prebral je za cel dan 1.20€. Zanima pa me je možno sploh plačati z denarjem ali si moram kupit še urbano.
harvey ::
Lahko plačas z gotovino
Parkirnino plačate z gotovino, Moneto ali Urbano. S plačilom parkirnine pridobite pravico do dveh voženj z mestnim avtobusom, ki velja do 23:59 ure tistega dne, za katerega je parkirnina plačana.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
simnov ::
Danes sem parkiral in mi ni nič bilo jasno kje je ta avtomat za parkirni listek potem sem pa urbano kupil pa ker nisem imel drožiba sem dal notri 20€ in potem v avto dal kar račun od urbane.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | App za Urbano kartico?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6137 (2103) | LeQuack |
» | Listki za parkiranje (LJ) in prenosljivost (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 18027 (15123) | Mehmed |
» | Dolgi most - parkiranje in kazen (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 25119 (23010) | mare87 |
» | lpp redarji, kontrola urbanih? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21833 (16856) | Šimpanz |
» | Uporabna vrednost urbane (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 53550 (50397) | Ziga Dolhar |