Forum » Kaj kupiti » Kateri MP3 predvajalnik? ne CD!
Kateri MP3 predvajalnik? ne CD!
overman ::
Zanima me kateri Mp3 predvajalnik mi priporocate-naj nebo cd. Spomina pa naj bi imel vsaj 128. Pa prosim kaksno varjanto do ca.35kSIT.
Avenger ::
OK, tudi mene zanima katerega kupiti, samo za božjo voljo, ne mi tipkat o enih megabajtih... sploh pa ne sramotno mejhnih 128 mega... pod pol giga ga sploh ne maram... Vem da obstajajo tud recimo Macintoshevi playerji, samo nekak se mi zdi 100 jurjev mal preveč, čeprav ima prijetnih 10 giga prostora. Nekje vmes.. 40 jurjev +/- pa od 528 mb and up.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Highlag ::
Osebno sem obupal nad MP3 playerji.
Takšnega na CD ne maram ker je prevelik. Modeli z spominom nimajo nobene kapacitete. Sem gledal tudi Applov zadevo, ki bi bila odlična sam $$.
Tako imam sedaj Sonijev MD player. Sicer je model, ki še nima USB priključka pa snemanje nekaj časa traja. Samo pa spraviš pri isti kvaliteti kot je npr. MP3 pri 192K na MD74min do 296min glasbe. Kar je precej veliko. Pa porabi tud sam eno AA baterijo ki zdrži cca 20h igranja. Pretakanje oziroma snemanje lahko delaš preko optičnega kabla ali pa preko navadnega 3,5stereo banane. Ker mam zvočno kartico ki ima optični izhod lahko iz PC-ja posnamem prav vse kar si zmislim.
Cena okoli 60K Sit.
Takšnega na CD ne maram ker je prevelik. Modeli z spominom nimajo nobene kapacitete. Sem gledal tudi Applov zadevo, ki bi bila odlična sam $$.
Tako imam sedaj Sonijev MD player. Sicer je model, ki še nima USB priključka pa snemanje nekaj časa traja. Samo pa spraviš pri isti kvaliteti kot je npr. MP3 pri 192K na MD74min do 296min glasbe. Kar je precej veliko. Pa porabi tud sam eno AA baterijo ki zdrži cca 20h igranja. Pretakanje oziroma snemanje lahko delaš preko optičnega kabla ali pa preko navadnega 3,5stereo banane. Ker mam zvočno kartico ki ima optični izhod lahko iz PC-ja posnamem prav vse kar si zmislim.
Cena okoli 60K Sit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 76939 (32637) | M.B. |
» | Kateri mp3 predvajalnik, ki dobro snema?Oddelek: Zvok in slika | 1893 (1737) | nokia6310 |
» | Nakup diktafonaOddelek: Kaj kupiti | 2410 (2245) | ChiefThunder |
» | Prenosni mp3 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2418 (1490) | dragoonka |
» | Nakup miniCD playerjaOddelek: Kaj kupiti | 1764 (1619) | cvetko666 |