Forum » Loža » NKBM poslovni BankaNet - rezervirana sredstva?
NKBM poslovni BankaNet - rezervirana sredstva?
Dieu ::
Pozdrav,
imam na novo poslovni BankaNet pa me zanima zakaj so moja plačila preko PayPala (1EUR nakazalo s katero potrdiš svoj bančni račun in kartico) prikazana kot "rezervirana sredstva"? Kako to spravim med "navadna" plačila oziroma ven dobim kodo namena s katero lahko potrdim PayPal account?
V bistvu ko smo že pri tem ima NKBM kje kompletna navodila kako delati s tem zmazkom? Sem pričakoval, da bo interface enak kot navadni BankaNet pa vidim, da je vse spremenjeno
Hvala!
imam na novo poslovni BankaNet pa me zanima zakaj so moja plačila preko PayPala (1EUR nakazalo s katero potrdiš svoj bančni račun in kartico) prikazana kot "rezervirana sredstva"? Kako to spravim med "navadna" plačila oziroma ven dobim kodo namena s katero lahko potrdim PayPal account?
V bistvu ko smo že pri tem ima NKBM kje kompletna navodila kako delati s tem zmazkom? Sem pričakoval, da bo interface enak kot navadni BankaNet pa vidim, da je vse spremenjeno
Hvala!
I was blind but now I see!
Dieu ::
Problem je, da ne vidim namena/reference pri nakazilu (torej kode s katero potrdiš PayPal account) ker piše samo rezervacija in konec, ne moreš s tem nič naret.
I was blind but now I see!
koyotee ::
Mensezdi da dobis to kodo na izpisku. Pejt a banko pa naj ti natisnejo ven.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
shintaro ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 774792 (1732) | Legon |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137762 (17726) | igi82m |
» | NKBM - virtualna predplačniška Visa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30665 (7390) | FoxKnox |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109674 (36721) | PINki |
» | paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18278 (9482) | amacar |