Forum » Pomoč in nasveti » ASUS K550JX-DM281T - matična plošča
ASUS K550JX-DM281T - matična plošča
AndrejaGJM ::
Živjo!
Pred tremi dnevi mi je za omenjeni ASUS potekla garancija :-( in danes je prenosnik "crknil". Predvidevam, da je spet težava v matični plošči, ki je bila menjana pred letom dni. Računalnik je tudi takrat nehal delati, a so ga popravili v garanciji. Kako izvem katera matična plošča je v tem prenosniku in kolikšna je cena? se splača menjati (koga in kje naj najdem) ali prenosnik postavim "med staro šaro".
Hvala.
LP_Andreja
Pred tremi dnevi mi je za omenjeni ASUS potekla garancija :-( in danes je prenosnik "crknil". Predvidevam, da je spet težava v matični plošči, ki je bila menjana pred letom dni. Računalnik je tudi takrat nehal delati, a so ga popravili v garanciji. Kako izvem katera matična plošča je v tem prenosniku in kolikšna je cena? se splača menjati (koga in kje naj najdem) ali prenosnik postavim "med staro šaro".
Hvala.
LP_Andreja
Han ::
Za čas, ko je bil prenosnik v popravilu, se garancija podaljša. Poleg tega bi morala dobiti tudi garancijo na zamenjan del.
AndrejaGJM ::
Živjo!
Na servisu trdijo, da mi niso dali nove matične plošče, ampak neko "refurbish". Torej so me neteg... in mi dali kr neki v mašino. In na to reč na bi bila garancija samo kao 90 dni. Jaz ob prevzemu "popravljenega" prenosnika nisem ničesar podpisala in tdu nisem bila obveščena o 90 dnevni garanciji....
LP_Andreja
Na servisu trdijo, da mi niso dali nove matične plošče, ampak neko "refurbish". Torej so me neteg... in mi dali kr neki v mašino. In na to reč na bi bila garancija samo kao 90 dni. Jaz ob prevzemu "popravljenega" prenosnika nisem ničesar podpisala in tdu nisem bila obveščena o 90 dnevni garanciji....
LP_Andreja
Han ::
Če ti je garancija dejansko potekla (2 leti + čas, ko si bila brez zaradi menjave plate), išči rezervne dele za tvoj model prenosnika na Bolhi in eBayu.
Za možnost popravila ali menjave se lahko obrneš na Vzpon.com.
Za možnost popravila ali menjave se lahko obrneš na Vzpon.com.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 53782 (13748) | Han |
» | Kako se izogniti menjavi matične plošče ob firmwarski težavi na ThinkPadu P52Oddelek: Strojna oprema | 1683 (1124) | mojca |
» | Garancija - menjana matična - prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1462 (965) | Ales |
» | Acer servis (Zavrnjena garancija) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17209 (14915) | Wrop |
» | Kaj bi vi storili?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3849 (2971) | drzni86 |