Forum » Pomoč in nasveti » iPad - drugačen pogled gmaila
iPad - drugačen pogled gmaila
Jasnaaaa ::
ipad me je pri prijavi v gmail vprašal kater pogled želim imeti, tega ponavadi ne sprašuje, označila sem brez prememisleka menim HTML verzija, sedaj je pogled znotraj gmaila drugačen kot sem ga imela, ali mi znate pomagati kako pridem nazaj na prejšnji pogled
hvala
hvala
ne razumem, ...to odpade, če gre za nastavitev kakšno aplikacijo, na tej tablici nimam računa in ga niti ne bo....
ShadeX, hvalaaaa za povezavo, imam spet isti pogled, standard, zelo enostavno, hvala še enkrat lahko noč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Reader se poslavljaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8845 (6228) | PrimozR |
» | Proizvodnja iPada 3 v polnem teku (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 43763 (36352) | driver_x |
» | Preizkusili smo: Galaxy TabOddelek: Novice / Nova vsebina | 12024 (8697) | kopernik |
» | Prvi dan prodanih 300.000 iPadov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 21845 (19831) | opeter |
» | Bo iPad zamudil? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 20500 (18637) | karafeka |