Forum » Kaj kupiti » E-ink reader z osvetlitvijo
E-ink reader z osvetlitvijo
irider ::
Rabil bi nek bralnik z lucko, da lahko berem ponoci (lucko v zaslonu, zunanje lucke "na palcki" mi niso vsec).
Sem ze hotel narocit Kindle paperwhite-a, pa sem se malo ustavil. Dozdaj sem imel navadnega kindle tocha brez osvetlitve, pa sem bil zadovoljen, a je odšel v večna lovišča. Sem pa vcasih imel malo tezav pri pretvarjanju formatov (epub->moi, ipd., ker ne podpira epuba, pdf je pa sploh neberljiv), vem pa da nekateri drugi modeli podpirajo vec formatov, in so mogoce more-bang-for-the-buck.
Torej, paperwhite budzet (~120eur, +- nekaj), ga kar narocim? Al se mi splaca vzet kaj druegega (kobo? Sony je nekaj imel? Kaj cisto tretjega?)
Sem ze hotel narocit Kindle paperwhite-a, pa sem se malo ustavil. Dozdaj sem imel navadnega kindle tocha brez osvetlitve, pa sem bil zadovoljen, a je odšel v večna lovišča. Sem pa vcasih imel malo tezav pri pretvarjanju formatov (epub->moi, ipd., ker ne podpira epuba, pdf je pa sploh neberljiv), vem pa da nekateri drugi modeli podpirajo vec formatov, in so mogoce more-bang-for-the-buck.
Torej, paperwhite budzet (~120eur, +- nekaj), ga kar narocim? Al se mi splaca vzet kaj druegega (kobo? Sony je nekaj imel? Kaj cisto tretjega?)
Mavrik ::
Za PDFje so pač primernejše 10" tablice, ki se (dobre) začnejo okoli 350EUR. Zavedaj se tudi da ne-Amazon bralniki nimajo dostopa do Amazonove trgovine s knjigami, kar pomeni da imaš precej manj izbire pri nakupih.
The truth is rarely pure and never simple.
sesobebo ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kaj kupiti | 332330 (9919) | Furbo |
» | Kobo HD Aura, Kindle Paperwhite, Tolino VisionOddelek: Kaj kupiti | 3295 (1466) | tikitoki |
» | e-bralnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 45340 (26640) | AgiZ |
» | EPUB vs PDF na tablicah, prodaja e-knjigOddelek: Pomoč in nasveti | 5776 (5259) | Gandalfar |