» »

PUS 6412 pocasna, zatikajoca slika pri 60 FPS?

PUS 6412 pocasna, zatikajoca slika pri 60 FPS?

vinkop ::

pozdravljeni, vceraj sem si nabavil zgoraj omenjeni model televizorja in sem zaenkrat razocaran pri predvajanju tv kanalov.nikakor mi ne uspe tekoce predvajati programov, kateri uporabljajo 60FPS? mi je pa to nujno da resim, ker imam v glavnem vse take programe...na racunalniku in telefonu s povsem enakimi nastavitvami kodija vse to deluje tako kot mora....ima kdo kaksno idejo kako to resiti?

mat11 ::

Andreja vprašaj on bi moral to vedeti.
mat

krepki ::

O kakšnih programih govoriš,kje je vir predvajanja tv box zunanji disk,kakšno internetno povezavo imaš?

to so ameriski programi iz platforme DirecTV....gleda se jih v kodiju preko dodatka....internet je ok....ne vem, na telefonu in racunalniku je vse ok....

Probaj posodobit tv,če je nov bo potrebna posodobotev.

posodobitve niso na voljo mi napise teve, ko grem pod posodobitev....

errhec ::

Youtube 60fps ti dela?
(
dd

youtube nisem se poskusil...trenutno sem v sluzbi...

sem nalozil novejso alpha verzijo SPMC namesto Kodi 17.6.....se mi zdi da je sedaj to bolje...bom se malo bolje stestiral vse razlicne pakete programov...upam da bo sedaj ok...drugace pa izredno slabe slike nasih iptv ponudnikov....sportklubi hd so pravi srot, prav tako ostali hd programi...in mi placujemo 50 evrov in vec na mesec za te zmazke....

Če je slika slaba na Philips 43 PUS 6412 tv ju,kakšna je šele na 55,sicer verjamem za sd programe na siolu,ki so res porazni,toda HD bi morali biti ok.
Sicer pa so to tv ji nižjega cenovnega ranga in ne moreš pričakovat čudežev.Jaz vem da Philipsa pod 7000 serijo ne bi kupil.

slika na pravem 1080 ali 4K, oboje testirano pri filmu, je odlicna navkljub nizkemu cenovnemu rangu teveja...problem so nase IPTV, v mojem primeru Telekom...resnicno sem ze videl boljse slike pri nelegalnih ponudnikih...se nekaj me zanima; kako bi prenastavil tipko netflix, da bi se zagnal SPMC namesto netflix in ne najdem kombinacije v SPMC kako pogledati v kaksnem bitrateju oddaja nek kanal...na racunalniku je to kombinacija tipk ctrl+shift+i....

Ne vem če je to možno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Konzole
828154089 (18418) ruski76
»

Smiselnost TV paketov in alternative (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13320632 (9614) kanarin

Android tv box (strani: 1 2 3 4145 146 147 148 )

Oddelek: Zvok in slika
73561145302 (405309) Mavrik
»

Kaj kupiti za Media Player? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14234176 (23541) sasoe

Več podobnih tem