Forum » Pomoč in nasveti » počasno nalaganje internetnih strani (sploh youtube)
počasno nalaganje internetnih strani (sploh youtube)
Ijus ::
kaj je še za naredit poleg win restart pa clear browser cache pa restartat in/ali resetirat modem in router?
youtube se mi počas lovda. mislim videji. un krogec dolg časa rab da se skensla.
youtube se mi počas lovda. mislim videji. un krogec dolg časa rab da se skensla.
kuall ::
formatirat računalnik, nov računalnik, antivirus pognat.
meni se pa dogaja, da mi računalnik na začetku kakšni dve uri dela počas potem pa spet normalno hitro, ni mi jasno zakaj, če gledam task manager noben program ne porablja cpuja ali diska. čudno.
meni se pa dogaja, da mi računalnik na začetku kakšni dve uri dela počas potem pa spet normalno hitro, ni mi jasno zakaj, če gledam task manager noben program ne porablja cpuja ali diska. čudno.
Ijus ::
računalnik mam nov. tudi pri prejšnjemu se mi je to dogajal.
formatiram ga oziroma na nov dam winse gor vsake tri mesece. pač slab nabor progijev. ok. pustmo to. razen če bi to blo krivo.
antivirus pa res se nisem spomnil zagnat. bom čekiral.
drugače mam pa že 3. router. oziroma sedaj v 3. sem dobil od telemacha modem pa nek boljši brezžični kaj je to usmerjevalnik? prej sem mel 2x vse v enem. sedaj mam pa dve enoti. kabelski modem pa brezžični oddajnik. je rekel zarad signala da bo močan. tko da imam za steno na kompu poln signal. sem ga pa tud prej mel.
se pa spomnim ko je prinesel novo opremo pa še preveril signal na domu - je dal ojačevalec pa nek vmesni člen je zamenjal... to je delal ko sneta skira. letel k pr norcih. klik pa instant load. u momentu. kera kol stran iz bookmarksov. pol je pa po parih dneh nehal. wtf?
formatiram ga oziroma na nov dam winse gor vsake tri mesece. pač slab nabor progijev. ok. pustmo to. razen če bi to blo krivo.
antivirus pa res se nisem spomnil zagnat. bom čekiral.
drugače mam pa že 3. router. oziroma sedaj v 3. sem dobil od telemacha modem pa nek boljši brezžični kaj je to usmerjevalnik? prej sem mel 2x vse v enem. sedaj mam pa dve enoti. kabelski modem pa brezžični oddajnik. je rekel zarad signala da bo močan. tko da imam za steno na kompu poln signal. sem ga pa tud prej mel.
se pa spomnim ko je prinesel novo opremo pa še preveril signal na domu - je dal ojačevalec pa nek vmesni člen je zamenjal... to je delal ko sneta skira. letel k pr norcih. klik pa instant load. u momentu. kera kol stran iz bookmarksov. pol je pa po parih dneh nehal. wtf?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ijus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569748 (6577) | c23po |
» | Telemach - Padanje povezave - Router?Oddelek: Omrežja in internet | 6188 (5709) | Spc |
» | Po zamenjavi modema internet preko wirelesa ne dela (zelo zanimiv problem) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 23331 (22247) | MTB |
» | WLAN in routerjiOddelek: Omrežja in internet | 3350 (2625) | Spajky |
» | Disconnect vsako minuto do dveh za 5-10sOddelek: Omrežja in internet | 3098 (2254) | mgermo |