Forum » Loža » Kje kupiti gumb baterije ali mini li-io aku
Kje kupiti gumb baterije ali mini li-io aku
Oldi ::
Gumb baterije so pri nas drage, iz Kitajske pa dobiš (dokler je šlo) bulšit. V kuhinjski tehtnici sem namesto dveh paralelnih 3V gumbov dal mini li-io aku iz ene kitajske igračke in stvar dela super.
Kje kupujete baterije in akuje. Li-io za mini drončke so na GearBest po 2€ a me ob koncu naročila ne spusti naprej od naslova.
Kje kupujete baterije in akuje. Li-io za mini drončke so na GearBest po 2€ a me ob koncu naročila ne spusti naprej od naslova.
Oldi ::
Po dveh mesecih sem jih dobil https://www.aliexpress.com/item/New-tec... Da so jih poslali je trajalo 23 dni, gužva so rekli, od oddaje na avion do naše uvozne izmenjalne pošte pa 21 dni. Ničesar o kaki tretji državi, ker se baterije ne smejo pošiljati iz Kitajske.
Dve sta bili povsem prazni, napetost cca 2.8V, ena slabih 3,2V. Napolnile so se brez problema, bomo videli, koliko časa držijo kapaciteto.
Dve sta bili povsem prazni, napetost cca 2.8V, ena slabih 3,2V. Napolnile so se brez problema, bomo videli, koliko časa držijo kapaciteto.
koyotee ::
Baterije po novem spet pošiljajo s Kitajske.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Probaj zdaj.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
otago ::
Poglej tudi v kaksen Tedi, 99c trgovino, "kitajske 1€ lagerje" pri nas... sam sem iskal CR2032, v kitajcu nasel komplet 4 baterij za 1.5€.
Prva stvar ko kupuješ kuhinjsko tehtnico je da jo poganjajo navadne AA/AAA baterije :)
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Power Bank za telefon/tablico (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 79966 (8836) | Karen |
» | Quadcopter (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 117206 (27774) | helonational |
» | katero 18650 baterijo kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10129 (6498) | jb_j |
» | eBay - presenečenje v kuverti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27693 (22295) | Samson |
» | Koliko Amperov bi taka baterija lahko dala od sebe maksimalno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7886 (7075) | ajfon |